Skip to main content

Doi membri CNA, către preşedintele insituţiei: "Laura Georgescu, dă-ţi demisia!"

 
laura georgescu
laura georgescu

Laura Georgescu. Foto: Paginademedia.ro
Laura Georgescu. Foto: Paginademedia.ro

Publicitate

Doi membri CNA, Narcisa Iorga şi Valentin Jucan, îi cer demisia preşedintelului insituţiei, Laura Georgescu, în două postări de Facebook.

Cererile de demisie vin după ce au ieşit la iveală înregistrările în care Laura Gerogescu a folosit un limbaj agresiv la adresa elevilor, cu ocazia programului Şcoala Altfel din 2013, şi după ce ieri Realitatea.net a publicat o serie de înregistrări în care preşedintele insituţiei a făcut afirmaţii precum "boul de Ghiţă" şi "jigodia de Georgică Severin".

"Ai vorbit unor copii despre ”crăpat creierii pe pereţi”, l-ai întrebat pe un altul ”de ce e supraponderal” şi ”de ce mănâncă în halul ăsta”. Mai poţi ridica privirea din pământ?", o întreabă Narcisa Iorga pe Laura Gergescu, în debutul postării în care îi cere demisia.

La rândul său, Valentin Jucan a scris următorul text, alături de link-ul la ştirea de pe Realitatea.net în care se spune că "Laura Georgescu recunoaşte că favorizează anumite posturi de televiziune".

"Laura Georgescu, măcar acum încearcă să ai un minim de onoare! PREZINTĂ-ŢI DEMISIA!", a scrie Valentin Jucan, pe pagina sa de Facebook.

Paginademedia.ro vă prezintă, în continuare, textul prin care Narcisa Iorga îi cere demisia preşedintelui CNA.

"Ai vorbit unor copii despre ”crăpat creierii pe pereţi”, l-ai întrebat pe un altul ”de ce e supraponderal” şi ”de ce mănâncă în halul ăsta”. Mai poţi ridica privirea din pământ?

Ai răcnit la nişte copii, i-ai jignit, ai pretins că le faci educaţie deşi îi vedeai pentru prima oară. Te-ai erijat în psiholog. Ai putea privi în ochi pe vreunul dintre părinţii acelor copii?

Ai cerut profesorilor să te lase singură cu elevii, ai pretins că aşa ar fi mai sinceri. Ai minţit. Cum ai putut să profiţi de respectul şi buna credinţă a unor dascăli? Mai poţi vota sancţionarea vreunui post care a încălcat normele de protecţie a minorilor?

Ai motivat totul printr-o explicaţie penibilă: ”am jucat un rol”. Ce rol ai jucat, Laura Georgescu? Tu ocupi o funcţie de demnitar, cu rang de ministru, nu poţi să joci roluri! Tu trebuie să fii un om onest, echilibrat şi respectabil. Mai poţi fi ceva din toate acestea? Ce rol vei juca de-acum încolo în CNA? Ce vei spune când vei auzi la monitorizarea unor emisiuni expresii cu mult mai blânde decât cele pe care tu le-ai folosit într-o şedinţă cu angajaţii CNA, înjurând birjăreşte, vorbind despre şeful comisiei de cultură din Senat ca fiind ”jigodia de…” sau despre un deputat ca fiind ”boul ăla de…”? Mai poţi să te uiţi în ochii lor, când vei merge în Parlament?

Cum vei mai putea pretinde că aplici legea, când ai spus că nimic nu merge legal în România şi că e normal să recurgi la şantaj? Cum vei mai cere întâlniri la comisarii europeni, Laura Georgescu?

Nimic din toate astea nu vei mai putea să faci! Consiliul Naţional al Audiovizualului este o instituţie constituită pe reguli şi cu exigenţe europene, cu mult înainte ca tu să o conduci. Ralu Filip a ridicat-o la un nivel la care tu nu vei putea nici măcar să visezi că poţi. Laura Georgescu, dă-ţi demisia!", a scris Narcisa Iorga, pe blogul său, cutiapandorei.net.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Justitiarul Justitiarul
    http://www.petitieonline.com/demisia_laurei_georgescu_presedinte_cna

Trimite un comentariu

sus