Skip to main content

Facebook creează o funcţie de "Salvare", care permite o vizionare ulterioară a conţinuturilor

 
facebook internet
facebook internet

facebook internetReţeaua de socializare Facebook a anunţat luni o nouă funcţie, cea de "Salvare", care le permite utilizatorilor să marcheze articolele, link-urile şi alte conţinuturi pe care le-au văzut pe site şi pe care doresc să le vizioneze mai târziu, scrie Mediafax.

Publicitate

"În fiecare zi, oamenii găsesc tot felul de lucruri interesante pe Facebook pe care nu au timp să le exploreze imediat. Acum, putem salva acele lucruri găsite pe Facebook pentru a le viziona mai târziu, când vom avea mai mult timp", a explicat Daniel Giambalvo, un inginer de la Facebook, într-un mesaj publicat pe site-ul grupului american.

Utilizatorul va fi singurul care va cunoaşte conţinuturile pe care a decis să le "salveze", cu excepţia cazului când decide să partajeze această informaţie.

Facebook precizează faptul că funcţia "Salvare" va fi disponibilă "în zilele următoare" pentru "toată lumea", indiferent dacă utilizatorul se conectează pe site de pe un computer clasic sau de pe un dispozitiv mobil precum iPhone şi iPad de la Apple sau folosind un program al Google Android.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus