Skip to main content

Fierbere la Realitatea TV: Bianca Oanea, redactor-sef. Reporterul Cristi Vasilcoiu demisioneaza dupa un val de restructurari

 
vasilcoiu
vasilcoiu

vasilcoiu

Publicitate

Bianca Oanea, unul din Editorii zilei (EOD) a anuntat, astazi, intr-o sedinta, ca este noul redactor-sef al postului Realitatea TV. Tot astazi, realizatorul Cristian Vasilcoiu si-a dat demisia de la postul TV.

Demisia lui Cristian Vasilcoiu, reporter pe justiţie şi realizator al emisiunii În ultimă instanţă, a venit in urma unui val de restructurari pe care le-a facut Realitatea TV in randul reporterilor. Contactat de paginademedia.ro, Vasilcoiu a declarat că a decis să plece „din motive personale”, fără a face alte comentarii.

Patru reporteri au fost restructurati de la canalul de stiri. Este vorba de Andrei Onofrei, Mihaela Tudor (reporter de noapte), Lucian Popescu si Laura Fronoiu (reporteri care prezentau si stirile la sfarsitul saptamanii).

„Este un nou val de restructurari din cauza reorganizarii judiciare" a fost explicatia. Deciziile de restructurare au venit astazi, mai putin pentru Laura Fronoiu, care a plecat prin demisie.

Lucian Popescu si Laura Fronoiu fusesera promovati cu doar o saptamana in urma ca prezentatori ai matinalului de weekend de la Realitatea TV.

"Sunt impacat cu faptul ca mi-am facut treaba timp de mai bine de doi ani de zile, cat am lucrat la Realitatea. Le multumesc tuturor celor care lucreaza acolo. Este televiziunea la care am inceput sa lucrez si care m-a facut reporter", a declarat pentru Paginademedia.ro Lucian Popescu.

„Am cativa oameni carora as putea sa le reprosez ceva, dar prefer sa nu o fac, sa o tin pentru mine", a adaugat el, mentionand ca nu a primit salariul pentru ultimele doua luni. "Decizia a venit cu o zi inainte de salariu, iar banii pentru luna iunie nu i-am primit, desi am muncit zi de zi", a spus Lucian Popescu.

Un caz interesant este cel al realizatorului Dorin Chiotea. Potrivit informatiilor Paginademedia.ro, Chiotea a fost, initial, pe lista de restructurari si a fost anuntat de catre departamentul de resurse umane de acest fapt. Ulterior, Dorin Chiotea a fost mentinut printre prezentatorii statiei.

Mesajul lui Cristian Vasilcoiu catre redactie:

"Atata vreme cat EOD-ii nu-si vad editorii din subordine (unii n-au facut teren o zi si nu inteleg mai nimic) si nici producatorii (ce-i dept ca astia nu mai au sef de-o vreme, da' nici multi dintre ei n-au facut teren vreo zi, ca sa poata intelege ceva), da' vad "reporterii de c***t" (si-i si dau afara) - ca sa-i si citez din sedintele cu sefii

Si atata vreme cat, in lipsa unui director de programe (nu mai vorbesc de redactor-sef si alte functii cruciale), emisiunile incep si se termina care/cum nu se stie cand (nici macar Rares despre a lui nu se hotaraste cand, ce si cum),

Va urez multa bafta in continuare,

Dar eu plec!

Numai bine,

P.S.: aia care va bucurati, nu va bucurati prea tare, ca viata-i scurta si se-ntalneste el munte cu munte, dara'mite om cu om!

In alta ordine de idei, daca mai e careva care n-a inteles inca, imi dau demisia! :)"

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • dragos dragos
    Bianca Oanea
    Dumneavoastra nu puteti avea credibilitate in fata natiunii cu emisiunile realizate, doarece sunteti un om fara verticalitate in aceasta televiziune si faceti de ras colegii prin imoralitatea dumneavoastra implemetand-o colegilor.
    Recomand conducerii sa supravegheze activitatea dumneavoastra in cadrul televiziunii, care din punctul meu de vedere obiectiv este doar imoral ca profesie.
  • Xerxes Xerxes
    @zenovius

    Denise Rifai nu e nici urata, nici proasta.
    Stii cum se spune? Vulpea cand nu ajunge la struguri spune ca sunt acri.

    Denise e chiar o prezenta placuta cand apare pe ecran, are dictie buna si se descurca foarte bine.

    Cat despre aspectul fizic daca tie ti se pare ca ea e urata - ceea ce oricum n-are nicio legatura cu problemele de la Realitatea - probabil ca tu o ai acasa pe Beyonce...

    Realitatea se prabuseste si tu te-ai gasit sa te iei de Denise Rifai, care n-are nicio vina pentru ce se intampla acolo.

    Asta se numeste frustrare.
  • aaaaa aaaaa
    cine e dana secretara?:))) ati pomenit atat de mult de ea incat trebuie musai sa se afle cine e?:))) plssssssss!
  • TeleFan TeleFan
    Petrisor, nu e reclama, dar un denuntator de moravuri grele face azi impecabil portretul sefilor Realitatea TV:
    http://www.enational.ro/razvan-ioan-boanchis/atarnatorii-de-la-realitatea-tv-419262.html/
  • zenovius zenovius
    Respect Vasilcoiu! Le-ai spus pe nume prostilor si incompetentilor care se cred destepti. Numai daca te uiti la Rares ( poama Clujului, a facut Ardealul de ras, el si cu geopliticianul atotstiutor) vezi prostul cel fudul.
    Pana in 16:00 sunt buni prezentatorii. Apoi urmeaza Denise rifai care e urata si proasta (nu stiu ce vazuse ministrul Teodorescu la ea) si se screme cand vorbeste. Dupa aia, doamna MARCELA (L.Sandru), e de umplutura se stie, da" I se iarta pt ca ea vrea sa perie dreapta ca , dupa ce postul se inchide, sa nu ramna pe drumuri si sa se duca la PDL sau PMP. La 20:00, purcelusa Pepa (A.Miron) mereu cu capotelul sifonat, cu sprancele intrerupte si machiata inegal la ochi. Se tot incrunta ca sa para cat mai desteapta, dar nu-i iese. La 21:00 avem ,,Lectura zilei " cu Eli roman care mai ca rupe masa aia cand gesticuleaza cand citeste de pe foi sau prompter. De la 22:00 Rares Bogdan va asteapta la ,,Spectacolul de circ" . Va da din fund' va sari, va fugi pe dupa masa asortat cu o cravata cu bulinute si o batista cu picatele. Vranceanu sau Zberianu pot sa astepte sa intre in direct' doar el e director.
  • ioana ioana
    multi dintre cei mentionati de tine au ajuns la digi, asa ca... ramona popa, cu aere de superioritate si sictir, madalina radulescu - care aduce striperi in sedinta de sumar, ca e o sefa de gasca si face cadouri frumoase, lembrau, care isi alege subiectele din tabloide. oameni de valoare, "profesionisti", care si-au gasit locul la digi indepartandu-i pe altii. care nu erau din gasca si ii incurcau. in toate televiziunile pare sa fie asa, si asta constat eu, om din afara media, citind blogurile si site/uri de media.
  • fosta colega cu oribila fosta colega cu oribila
    Auzi Bianca, vad ca toti astia de mai sus au spus ce as fi spus si eu despre tine. Dar a mai ramas un singur lucru nementionat. Ba Bianca, te rog eu mult, fa ceva cu fatza aia, ca parca ai luat bordurile la rand...Dupa ce ca esti urata cu spume, ti-ai mai pus si o matura tunsa prost pe cap.
  • fost coleg fost coleg
    Bianca, stai linistita, nu esti o maimuta dupa cum zicea cineva mai sus, dar te porti de parca ai fi. Priveste-te in oglinda si fii sincera cu tine. Ce naiba vezi? Noi astia lucrati mizerabil de tine la Dana Secretara vedem un om de nimic. Nu stim cat sunt altii de iubiti in redactie, dar pe tine sigur nu te respecta nimeni! Toti iti rad in fata, dar esti cosmarul lor, esti incarnarea perfecta a slugarniciei si a parvenitismului. I-ai dat afara pe Chiotea, pe Vasilcoiu si pe copiii aia de care zicea Vlad Ionescu: gata, ai mai cucerit o reduta, ai mai realizat o victorie mare cu pretul unei ticalosii devenita normala in mintea ta acoperita cu peruca aia penibila. Esti mai tare decat orice fata draguta din televiziune pentru ca ai putere, ai increderea patronilor de doi lei, faci jurnalism de breaking-news din cinci in cinci minute. E drept ca o data la trei zile, atunci cand mai treci si tu pe la serviciu unde freci facebook-ul si joci Tetris pe calculator.
    Poti fi fericita: de ieri esti redactor sef! Tot mai sus citesc ca singura te-ai anuntat de parca te scuzai; te-ai acoperit, a “n”-a oara, de ridicolul in care te balacesti cu consecventa. Ai ajuns aici prin nemunca, prin barfa, ciuntind destinele unor oameni seriosi, umilind colegi destoinici, turnind minciuni in urechile sefilor si, inainte de toate, facandu-te PRES in fata unei patroane pe care trecutul nu o avantajeaza iar prezentu-i e scris de DNA. Bianca, din aburul urii atator oameni de care ti-ai batut joc se va naste chinul tau. Pentru ca a face rau gratuit e mizeria suprema la care poate ajunge un om, iar tu ai atins-o cu brio si fara scrupule pentru o functie si cativa arginti. Toata viata vei fi o frustrata. Ti-ai mancat cat se poate de profi tineretea cu Bugnar, cu Striblea, cu Borozia, astea se stiu de catre noi, astia mai vechi prin televiziune, obscurantisto! Onorabilo, deontoloago, moralisto! Poti sa nu injuri ca la usa cortului macar un sfert de ora, poti sa te dai cu un parfum mai bun, poti sa fii si tu DECENTA macar cinci minute? Arata ca domini prin inteligenta, pasiune, cultura, experienta si nu prin mascari si fracturi de logica, prin repezeala si amenintari. Poti sa fii normala cu cei ramasi? Poti sa ai si argumente, altele decat mandria de a fi CARPA lui Gusa si a Danei Secretara?
    Auzi, da’ n-ai putea sa fii si tu o data, o singura data, FEMEIE, Bianca?! Femeia inseamna eleganta, frumusete, delicatete. Femeia e suava, dulce, ingrijita. Femeia vorbeste frumos si calm. Femeia e parfumata, seducatoare, respectata.
    Tu nu esti nimic din astea, Bianca!
  • gigi gigi
    Aveti o singura solutie, dar din pacate DOAR pentru cei cu carte de munca: contestati decizia de concediere si va urcati pe ei!
  • Mircea PELEA Mircea PELEA
    Doar de Cristian Vasilcoiu imi pare rau ca nu mai este acolo. Este un tip foarte intelegent, echilibrat, bun profesionist si care isi respecta deontologia profesionala.
    Mancatoria, barfa si rautatile se gasesc in toate redactiile dar unele capata aspecte de neinteles ca in cazul lui Cristian.
    Ceva asemanator mi s-a intamplat si mie in urma cu mai multi ani la un post de televiziune unde eram redactor, iar cea care mi-a pricinuit toata suferinta este acum pe... patul de moarte. Oricum, ii doresc din tot sufletul insanatosire grabnica.
    Cristian, privirea sus ! Fii mandru de ceea ce esti. Viata are multa nevoie de tine.

    prof. Mircea PELEA
    ex-redactor radio-tv
    avocat
    [email protected]
  • catalin catalin
    Doamne ferește! Inteleg ca nu mai e nici dracu prin redactia Realitatea TV dar sa o numesti pe maimutza asta sinistra redactor-sef?! Pentru binele lor,sper ca e o gluma! Fatuca asta a stat pe sub birourile tuturor sefilor ,a supt si a pupat cu disperare tot ce a prins de cand era Realitatea la Casa Presei. Sper ca oamenii seriosi din redactia aia sa-si prezinte demisiile, sa ramana Bianca Dragusanu cu Gusa, filfizonul Rares Bogdan si manelista aia mica a lui Maricel. Ce a fost si ce a ajuns Realitatea!
  • unulcarestie unulcarestie
    Oanea redactor-sef. Rad cu lacrimi. Intr-o tara normala fata asta era cel mult coafeza in cabina de machiaj. Si acolo cu indulgenta si cu probleme de tzatzism, vorba aluia. E praf si pulbere Realitatea daca o astfel de persoana a ajuns redactor-sef.
  • Katz Katz
    Vad ca mai toti de pe aici au impresia ca Realitatea TV e o televiziune serioasa de stiri:))...(parca ar fi o telenovela cu suspans stirea despre demisia lui Vasilcoiu ***SOC! SOC! SOC!*** si cum s-a instalat o anume Bianca Oanea ca redactor sef) Or sa plece toti si nu din cauza demisiei sau a conflictelor (de telenovela) de pe acolo ci pt ca da faliment televiziunea de la ratingul ala jalnic pe care il are. Aia in loc sa se preocupe ca maine poimane vor ramane toti fara loc de munca, se cearta ca chiorii parca ar avea vreo insemnatatea cearta asta a lor. Toti nu produc un ban (din lipsa de rating) si asta ar trebui sa-i intereseze.
  • io io
    Ha ha, s-a urcat maimuta-n copac. Ai grija, Bianca, asa se vede cel mai bine fundul rosu...cand esti 'colo sus.
  • Catalin Catalin
    Bianca Oanea a calcat pe cadavre si a ajuns redactor sef fara sa scrie o beta, fara sa mearga un minut pe teren, fara sa dea un telefon in viata ei pt vreun invitat. NIMENI, ABSOLUT NIMENI nu o suporta in redactie. Pana acum nu s-a remarcat decat prin urlete, jigniri si birfe. Si azi la sedinta in care s-a autoinstalat redactor sef (ce penibil) lumea a aflat ca tot ea a dat afara si un operator pe motiv ca a auzit ca nu-si face treaba. Era penibila azi inconjurata de minciuni si de sila celor din jurul ei pe care ii lucreaza fara incetare. Deh e greu sa fii sluga lu' Dana Secretara si sa nu ai coloana vertebrala. Ce a scris Vlad Ionescu pe facebook e purul adevar. De ce era nevoie de trei EODei care vin la munca doua zile pe saptamana la o redactie formata din vreo 15 reporteri nu stie nimeni? Plus o groaza de editori pe dinafara cu scrisul. Succesuri Bianca pt ca ai nevoie. O sa vina vremea cand totul se va intoarce impotriva ta pt ca Dumnezeu nu bate cu bita!

Trimite un comentariu

sus