Skip to main content

Fierbere la Realitatea TV: Bianca Oanea, redactor-sef. Reporterul Cristi Vasilcoiu demisioneaza dupa un val de restructurari

 
vasilcoiu
vasilcoiu

vasilcoiu

Publicitate

Bianca Oanea, unul din Editorii zilei (EOD) a anuntat, astazi, intr-o sedinta, ca este noul redactor-sef al postului Realitatea TV. Tot astazi, realizatorul Cristian Vasilcoiu si-a dat demisia de la postul TV.

Demisia lui Cristian Vasilcoiu, reporter pe justiţie şi realizator al emisiunii În ultimă instanţă, a venit in urma unui val de restructurari pe care le-a facut Realitatea TV in randul reporterilor. Contactat de paginademedia.ro, Vasilcoiu a declarat că a decis să plece „din motive personale”, fără a face alte comentarii.

Patru reporteri au fost restructurati de la canalul de stiri. Este vorba de Andrei Onofrei, Mihaela Tudor (reporter de noapte), Lucian Popescu si Laura Fronoiu (reporteri care prezentau si stirile la sfarsitul saptamanii).

„Este un nou val de restructurari din cauza reorganizarii judiciare" a fost explicatia. Deciziile de restructurare au venit astazi, mai putin pentru Laura Fronoiu, care a plecat prin demisie.

Lucian Popescu si Laura Fronoiu fusesera promovati cu doar o saptamana in urma ca prezentatori ai matinalului de weekend de la Realitatea TV.

"Sunt impacat cu faptul ca mi-am facut treaba timp de mai bine de doi ani de zile, cat am lucrat la Realitatea. Le multumesc tuturor celor care lucreaza acolo. Este televiziunea la care am inceput sa lucrez si care m-a facut reporter", a declarat pentru Paginademedia.ro Lucian Popescu.

„Am cativa oameni carora as putea sa le reprosez ceva, dar prefer sa nu o fac, sa o tin pentru mine", a adaugat el, mentionand ca nu a primit salariul pentru ultimele doua luni. "Decizia a venit cu o zi inainte de salariu, iar banii pentru luna iunie nu i-am primit, desi am muncit zi de zi", a spus Lucian Popescu.

Un caz interesant este cel al realizatorului Dorin Chiotea. Potrivit informatiilor Paginademedia.ro, Chiotea a fost, initial, pe lista de restructurari si a fost anuntat de catre departamentul de resurse umane de acest fapt. Ulterior, Dorin Chiotea a fost mentinut printre prezentatorii statiei.

Mesajul lui Cristian Vasilcoiu catre redactie:

"Atata vreme cat EOD-ii nu-si vad editorii din subordine (unii n-au facut teren o zi si nu inteleg mai nimic) si nici producatorii (ce-i dept ca astia nu mai au sef de-o vreme, da' nici multi dintre ei n-au facut teren vreo zi, ca sa poata intelege ceva), da' vad "reporterii de c***t" (si-i si dau afara) - ca sa-i si citez din sedintele cu sefii

Si atata vreme cat, in lipsa unui director de programe (nu mai vorbesc de redactor-sef si alte functii cruciale), emisiunile incep si se termina care/cum nu se stie cand (nici macar Rares despre a lui nu se hotaraste cand, ce si cum),

Va urez multa bafta in continuare,

Dar eu plec!

Numai bine,

P.S.: aia care va bucurati, nu va bucurati prea tare, ca viata-i scurta si se-ntalneste el munte cu munte, dara'mite om cu om!

In alta ordine de idei, daca mai e careva care n-a inteles inca, imi dau demisia! :)"

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • omon omon
    Bravo Vasilcoiu, fi demn, gardienii nu uita cum ti-ai dat demisia ca nu au venit colegii la ziua ta!!!
  • Adi Adi
    Adica ramane insipidul de Chiotea ? Ala care, la Libertatea, statea numai prin deplasari cu nevasta pe banii ziarului? Ala care te face sa spargi telecomanda cand apare? Si pleaca altii care probabil nu au pilele lui Chiotea? Jalnic!
  • oiuhjg oiuhjg
    cristian, sa stii ca asa a fost dintotdeauna la realitatea... editori zero barat care habar n-aveau cum se scrie o stire (gen ramona popa sau oana firinca - nu stiu daca mai sunt pe acolo), eod-i care urmareau doar stirile otv si isi faceau agenda de acolo (gen lembrau) si sefi care stateau toata ziua pe facebook si pe messenger (radulescu, catalin popa sau tatarus).
    aviz celor care isi doresc sa lucreze in televiziune... de fapt, peste tot e la fel.
  • oleg oleg
    ha, haaa, lichelele l-au scos pe Vasilcoiu ca sa-si poata face jocurile la dublu....normal ca Vasilcoiu aflase multe chestii si avea acel tip de mesaj care nu-l incanta deloc pe Gusa& comp pt ca era prea transant ori Gusha e obisnuit cu sinusoidele

Trimite un comentariu

sus