Skip to main content

Procurorul general nu se autosesizează în cazul şefei CNA pentru că înregistrările apărute în presă sunt neserioase

 
captura laura georgescu
captura laura georgescu

captura laura georgescuUPDATE. În urmă cu puţin timp, Ziare.com a publicat o retractare prin care se spunea că jurnalistul care a scris despre subiect „a legat explicatiile lui Tiberiu Nitu de presedintele CNA, Laura Georgescu, in timp ce procurorul general s-a referit la cazul verificarii veridicitatii afirmatiilor facute de Sandu Anghel, cunoscut sub numele Bercea Mondial”.

Publicitate

Procurorul general al României, Tiberiu Nitu, a declarat astăzi că Parchetul General nu se poate autosesiza în cazul înregistrărilor cu preşedintele CNA, Laura Georgescu, întrucât acestea sunt neserioase, scrie Ziare.com.

Intrebat de ce nu se autosesizeaza procurorii fata de inregistrarile cu presedintele Consiliului National al Audiovizualului (CSM), Laura Georgescu, Tiberiu Nitu a sustinut ca acestea nu intrunesc conditiile procedurale pentru declansarea unei anchete.

"Modurile de sesizare si de declansare a procedurilor penale au foarte multe conditii pentru a fi considerate serioase, astfel incat organele sa-si asume obligatia de a cheltui banii statului", a declarat Tiberiu Nitu.

"Cand sunt necredibile si putin serioase, nu ne autosesizam din oficiu", a mai spus procurorul general.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Petrişor Obae Petrişor Obae
    Aici: http://www.paginademedia.ro/2014/07/kanal-d-face-teste-pentru-transmisia-hd/
  • ivan ivan
    Kanal d emite hd si voi nu scrieti nimic?
  • ion din balon ion din balon
    Da' cand puscariasii fac cereri peste cereri false in civil si penal pe la toate instantele din tara doar ca sa se plimbe aiurea nu se cheltuie banii statului inutil? Asta era cea mai cea explicatie cu banii statului!
  • Justitiarul Justitiarul
    Nici nu ne asteptam la Procurorul numit de dl Ponta sa se autosesizeze in cazul omului PSD-ului in CNA. Ma asteptam in schimb de la DNA, si inca ma astept de la DNA. In schimb, dl Nitu ar face bine sa nu se antepronunte pe niste probe. Pe declaratia dumnealui, ar trebui sa se sesizeze CSM-ul.
  • Narcisa Iorga Narcisa Iorga
    După ce procurorul general al României afirmă că probele sunt ”necredibile și puțin serioase” și de aceea nu se autosesizează Parchetul, mă întreb: cine ar mai face o sesizare?

Trimite un comentariu

sus