Skip to main content

Look TV şi Transilvania Live au fost scoase de pe reţeaua RCS&RDS

 
Look TV şi Transilvania Live
Look TV şi Transilvania Live

Look TV şi Transilvania Live

Publicitate

UPDATE. Din informaţiile paginademedia.ro, companiile care operează cele două licenţe de televiziune au notificat CNA că odată cu ieşirea din must carry (de la 1 iulie 2014) se anulează automat contractele de retransmisie pe care le au cu operatorii de cablu. Exceptate fiind UPC, FocusSat şi INES TV, care au anunţat deja că au bătut palma cu posturile de televiziune.

RCS&RDS a scos, luni, din grilele sale Look TV şi Transilvania Live (care se va transforma în Look Plus), care vor difuza Liga 1, întrucât aceste televiziuni au decis să renunţe de la 1 iulie la regimul "must carry" şi să solicite tarife pentru retransmisie din partea cabliştilor, scrie Mediafax.

Pe de altă parte, potrivit unor speculaţii apărute pe piaţa audiovizualului, reprezentanţii Look TV şi Transilvania Live ar fi solicitat de la operatorii de cablu un preţ de aproximativ 7 lei pe abonat pe lună pentru retransmisia acestora începând cu 1 iulie, dorind ca aceste televiziuni să fie difuzate în pachetele de bază ale cabliştilor şi nu în pachete separate, pentru care abonaţii să opteze dacă vor sau nu să plătească.

Până în prezent, compania UPC şi platforma sa de satelit, Focus Sat, dar şi reţeaua iNES IPTV (care transmite televiziuni prin internet) au anunţat că vor difuza meciurile din campionatul Ligii 1 şi din Cupa Ligii în următorii cinci ani.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Claudiu Claudiu
    Tare destept mai esti.
    Digisport are: Primera Division (La liga) Spania, Serie A, Ligue 1, Champions League, Uefa Europa League, Calificari CE 2016 si CM 2018 toate grupele inclusiv meciurile nationalei decalate!
    Trebuie sa fie prost sa platesti 10 lei/ luna pentru Liga 1, daca vrei sa vezi si aceste campionate pe UPC mai platesti inca 10 lei!
  • Claudiu Claudiu
    Se plateste 10 lei pe pachetul extrafotbal. Numai Look plus este gratuit, dar vor transmite numai meciurile din coada clasamentului.
    Look tv este cel care transmite capurile de afis (derbyurile), si este 10 lei/ luna!
  • Paul Paul
    Deja a fost redus la 14 numarul de echipe din LIGA 1. Acum e mai putin loc de manevra. atmosfera se incinge
  • Paul Paul
    Iti spun eu cati ... cam 1 000 000, care s-au saturat de 'onorabilul' RDS.
  • Paul Paul
    Daca si RDS-ul are onoare...m-ai terminat cu asta. Mai aveai nitel si ne ziceai sa ne facem tatuaje cu RDS.
  • Paul Paul
    UPC-ul a anuntat ca Look TV ramane gratis. Au facut pachet extra pentru varianta HD.
  • Nino Nino
    La UPC au facut pachet separat numai pentru fotbal. Pe sistemul HBO.
  • Nino Nino
    Nu platesti ca sa te uiti la ardeleni. Platesti ca se uiti la fotbal.
  • Luca Luca
    Nu plateste nimeni in plus. La UPC, Look TV ramane gratis in pachetul de baza.
  • August August
    DIGI.SPORT 1 HU. fusese scos de R.C.S. fiindca Drepturile T.V. pt. Premier League in ROMANIA trecusera la EUROSPORT (1).
    Si nu aveau voie sa transmita P.L. folosindu-se de DIGI.SPORT 1 HU..

    Multi abereaza si pe la Comentarii.
  • gigel gigel
    Se stie cine se va ocupa de productia si transmisia meciurilor pentru Look.Din pacate cea mai neserioasă si neprofesionista firma din domeniu.Cele mai slabe echipamente si cei mai ieftini oameni din bransă sau din afara ei....Si incepe cu S..
  • padi padi
    revin cu : problema nu este cu cine preia transmisia ci cu cine,cu ce si cum vor face transmisiile cei de la look pentru ca sunt necesare multe - personal, aparatura,infrastructura,comentatori, etc.etc.etc.
  • Geo Anti Limonada Geo Anti Limonada
    Traim in Romania nu in Hungaria lu teszari.... Atata frustrare la maghiari nu am vazut, trebuie schimbat proverbul : "sa-ti fie teama de unguri cand iti fac un cadou"... Asa au scos Digisport Hu anul trecut, dupa ce nu canalele digisport nu au mai transmis Premier League, nu cumva romanii sa mai vada vreun meci din Anglia... Asta in epoca internetului... Sila si scarba infinita, am 7 luni de cand am scapat de "jugul" maghiar ercesist...
  • gigel gigel
    :)
  • Fainoşag Fainoşag
    Cati romani credeti ca sunt dispusi sa schimbe oparatorul de cablu pentru un campionat atat de slab? Sa dai 7 lei in plus pe luna, pentru ce? Pai la 7 lei in plus, ar fi luat si RCS-RDS liga 1, dar din bun simt, odata ce au dat 3 ani de meciuri la un pret, nu puteau sa mareasca acum abonamentul, fiindca nu se justifica. Poate ca au fost in pierdere, dar cel putin au onoare fata de abonati si vin tare cu telefonia mobila si cu internetul de mare viteza. Asa ca se compenseaza. Campionatele europene sunt de departe un adevarat spectacol. Si le vor da in continuare.

Trimite un comentariu

sus