Skip to main content

Marele premiu de la Hell's Kitchen este în valoare de 80.000 de euro

 
Hel'S Kitchen
Hel'S Kitchen

Hel'S KitchenHell's Kitchen, cel mai nou format de show culinar de la Antena 1, pune la bătaie un premiu în valoare de 80.000 de euro şi şansa de a obţine un contract la un restaurant de top din Bucureşti.

Publicitate

Fie că sunt bucătari cu diplomă sau nu, cei care cred că pot face ordine în Iadul Bucătarilor sunt aştepaţi la preselecţiile care vor avea loc week-endul acesta, pe 12 şi 13 iulie, la hotel Pullman din Bucureşti, începând cu ora 10.00.

Participanţii sunt invitaţi să aducă cel mai bun preparat al lor, care să-i definească şi totodată care să impresioneze juriul şi să le aducă un loc în cadrul competiţiei.

Chefii Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu sunt pregătiţi să jurizeze la Antena 1 un show adresat tuturor pasionaţilor de bucătăreala, atât amatori, cât şi bucătari profesionişti, care sunt gata să demonstreze că rezistă presiunii din bucătărie.

”Noi, cei trei care au învăţat România să jurizeze mâncarea – în restaurante, acasă, pe terase, la TV, oriunde – suntem pregătiţi să vă arătăm care este viaţa într-o bucătărie profesionistă şi ce se ascunde în spatele unei farfurii perfecte”, a spus acestachef Scărlătescu.

Cei selectaţi să intre în această competiţie vor locui într-o casă amenajată special pentru ei, lipită de restaurantul în care vor găti.

Concurenţii vor fi împărţiţi în echipe şi vor fi supuşi în fiecare ediţie la multe probe eliminatorii.

”Hell’s Kitchen” este unul dintre cele mai urmărite şi mai longevive show-uri de cooking din întreaga lume. Produs în peste 50 de ţări, printre care UK, SUA, Australia, Suedia, Portugalia, Italia, Rusia, Spania, Mexic sau China. Creatorul formatului ”Hell’s Kitchen” este celebrul Gordon Ramsay, unul dintre cei mai cunoscuţi şi mai de succes chefi din întreaga lume şi un star internaţional de televiziune.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • cristi cristi
    NU urmaresc antena 1. N-au decat sa faca ciorba din badea sau gadea!
  • Băneasa Calling Băneasa Calling
    Hell's Kitsch-en... Daa, are mari șanse :)) daca este ceva ce Antena 1 nu va putea pricepe niciodată este ca pentru a fi LEADERUL care se visează de atâta amar de vreme trebuie sa renunțe la genul asta de 'ciobănii' :))) formatul original este o emisiune de autor, cu un CHEF care face legea si la propriu si la figurat si care are ceva de spus in domeniul lui: cu restaurant, cu brand, cu istorie...
    Au luat cei trei figuranți de la Masterchef (unde se achitau de minune e adevărat) ca sa facă ce? Sa înjure si sa tranteasca farfurii, wow, so cool!!
    Dupa 3-4 ediții cele mai mari urlete or sa se audă la etajul noo... "Pumnii mei minte nu are"; oricum nu sunt banii lor, petrecere frumoasa băieți!
  • Bing Bing
    are sanse
  • Lolo Lolo
    Ce de la antena uita ceva.Hell`s kitchen a fost creeat de gordon Ramsay si prezentat tot de el.Ramsay era cel care tinea emisiunea.
    Ce fac cei 3 jurati cand arunca farfuriile pe jos sau se enerveaza e nimic pe langa Gordon...
    O sa fie imposibil sa egaleze showul american si greu chiar sa se si apropie de original.

Trimite un comentariu

sus