Skip to main content

Meciurile din Liga I, disponibile online şi pe mobil. Care sunt preţurile

 

seenow

Publicitate

Liga 1, al cărei sezon debutează astăzi, este disponibilă şi pe platforma de programe Seenow, online şi pe mobil.

Toate meciurile din Liga 1, difuzate pe Look TV şi pe Look Plus prin KOOLNET, sunt disponibil online şi pe mobil în SEENOW.

Din 25 iulie, Liga 1 debutează online cu meciul Concordia Chiajna – Astra Giurgiu, de la ora 18.30. De la ora 21.00 va fi transmisă partida dintre CSU Craiova – Pandurii Tg. Jiu, online, pe mobil sau tabletă.

Meciul etapei este programat sâmbătă, 26 iulie, de la ora 21.00, întâlnirea dintre Rapid şi Steaua fiind primul derby al Ligii 1.

Tipuri de abonamente la lansare
• 3 euro (fara TVA) / 1 zi (valabil din momentul plăţii până la miezul nopţii)
• 5 euro (fara TVA) / 30 de zile
• 12 euro (fara TVA) / 90 de zile
• 20 de euro (fara TVA) / 180 de zile
• 36 de euro (fara TVA) / 365 de zile

Precizarea Seenow: Ca şi în alte categorii de conţinut Premium, preţurile de vânzare sunt impuse de deţinătorul de drepturi. SEENOW doreşte să-şi asigure abonaţii că face în permanenţă eforturi să ofere conţinut de calitate la preţuri cât mai mici.

Cătălin Clemente, directorul de Marketing al SEENOW: „După ce a susţinut, în premieră, transmisiunile din cadrul Campionatului Mondial din Brazilia, pe portalul TVR+, prin intermediul retelei sale de distributie de continut, SEENOW continuă spectacolul fotbalistic şi vă aduce meciurile din Liga 1, de care vă puteţi bucura acum prin KOOLNET în orice ţară v-aţi afla, pe smartphone, tableta, PC sau Smart TV.”

Citeşte şi:

Liga I debutează astăzi la Look şi Look Plus. Derby-ul etapei, Rapid – Steaua, difuzat sâmbătă. Cum sunt programate meciurile

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • DanutAdrian DanutAdrian
    Astea sunt preturi prohibitive. Nu cred ca isi permite cineva sa plateasca atat de mult. Ofertele operatorilor de cablu sunt mult mai decente. Mutarea la upc devine din ce in ce maai tentanta..
  • Hernandez Hernandez
    Si cand te gandesti ca la astia poti urmari doar meciurile de banii aia, in schimb la upc ai o intreaga grila de programe. Sau mai au si alte chestii pe care le dau astia de la seenow?
  • CostelSpartanu CostelSpartanu
    Seenow are niste preturi accesibile rezidentilor din Primaverii...La rds clar nu sunt sanse sa vad Liga asa ca ramnan cei de la upc. Sa vedem ce le poate pielea si lor
  • gabi gabi
    Cum plătesc?modalitati?
  • geo geo
    Esti tare destept...eu am vazut meciurile care m-au interesat din Cupa Ligii si primele 2 meciuri ale etapei pe calculator si pe smart tv...fara sa platesc nimanui absolut nimic...
  • gabi gabi
    Chiar nu mai inteleg nimic!Asa vor sa mediatizeze fotbalul!?Niste ratati cu posturile lor de televiziune!Platesti anul asta la unii anul viitor esti silit sa faci contract cu altii!Un intreg balamuc asemanator cu fotbalul din Romania!
  • Radu Radu
    Voi astia de la site-ul asta chiar va ocupati de media, proveniti din media sau aveti studii de profil ?! Daca raspunsul e da atunci inseamna ca ati facut o scoala de pile sau ati incheiat-o la mila profesorilor daca nu stiti sa redactati nici macar o banala stire ca asta. As vrea sa stiu si eu cine Dumnezeu este acest "seenow" ! E prima oara cand aud despre chestia asta. Daca ati fi avut un minimum de profesionalism ati fi explicat despre ce e vorba.Ba mai citati si un "om cu greutate", evident director, de care n-a auzit nici draku. Bai oameni buni, cine naiba sunt Clemente asta si seenow ?!?!
  • geo geo
    Parca totusi la UPC este mai ieftin decit la afaceristii astia de doi bani...acolo dai 2,5 euro si vezi meciurile o luna...la astia dai 3 euro cu tva ptr citeva ore, 5 euro fara tva pe luna...si asa mai departe...cred ca oferta asta se adreseaza celor de afara care nu au auzit de siteuri de gen digi-hdsports.com...pe celelalte le gasiti voi...foarte repede...
  • Cristian Cristian
    Multumesc de informatie, mi-am facut cont si abonament. Eram disperat deoarece fiind client RCS RDS nu mai vedeam liga. UPC nu au vrut sa-mi puna numai TV fara internet asa ca mai aveam optiunea Orange TV care din pacate e foarte scumpa chiar daca sunt clientul lor de 10 ani.
  • Brusc Willis Brusc Willis
    http://www.bored.com/game/play/151541/Toilet_Paper_Game.html
  • Brusc Willis Brusc Willis
    Lasa fotbalu` si samanta si apuca-te de niscaiva gramatica. E gratis.
  • microbist microbist
    Spune-mi si mie pe ce situri se vad ca nu vreau sa ii imbogatesc pe astia. merci
  • Claudiu Claudiu
    Buna ziua , azi m-am abonat dar nu pot vedea nimic nu se încă mi sa spus ca pina după-masa se remediaza acum merge da se vede f urat si se întrerupe la fiecare 5 secunde așa nu te poți uita si am plătit 6,20 euro pe luna . Nu-i problema plătește dacă vrei sa vezi da ce te faci ca plătește si tot nu vezi ?
  • Vasile Vasile
    Maestre, dacă ești asa de capitalist, de preturi de monopol ai auzit? S-au făcut niște probabil viitori pușcăriași stăpâni peste tot ce înseamnă fotbal în România. Drepturi de autor de 30 de lei pe luna de la tot poporul pentru niște triști care aleargă după o bășica și pentru renta viagera a lui nea Mircea Sandu. champions League trăiește exclusiv din reclama dar marea competiție românească e mai valoroasa. Nu vor plăti decât 1-2% din telespectatori, vei vedea.
  • Cris Cris
    Sa-si bage drepturile undeva! RDS RCS putea sa bage programele separat sa putem plati daca ne dorim si le aveam pe tv nu stam sa intram pe net sa ne uitam la meciuri. Mi se pare o mare labareala!

Trimite un comentariu

sus