Skip to main content

Petiţie online pentru demisia preşedintelui CNA, Laura Georgescu

 
Petiţie online pentru demisia preşedintelui CNA, Laura Georgescu

Sursa foto: Mediafax
Sursa foto: Mediafax

Publicitate

Demisia preşedintelui Consiliului Naţional al Audiovizualului, Laura Georgescu, este cerută şi printr-o petiţie online, care a fost semnată până la această oră de 17 persoane.

Prima persoană care a semnat această petiţie, publicată pe site-ul petitieonline.com, este Rareş Bogdan, realizatorul emisiunii "Jocuri de putere", de la Realitatea TV. A doua persoană care apare pe lista semnatarilor este Alexandru Răducanu, cel căruia CNA i-a refuzat de două ori acordarea unei licenţe pentru un post de business.

Această petiţie online vine după ce au ieşit la iveală o serie de înregistrări în care Laura Gerogescu a folosit un limbaj agresiv la adresa elevilor, cu ocazia programului Şcoala Altfel din 2013, şi după ce ieri Realitatea.net a publicat o serie de înregistrări în care preşedintele insituţiei a făcut afirmaţii precum "boul de Ghiţă" şi "jigodia de Georgică Severin".

Aceasta nu este singura solicitare de demisie adresată preşedintelui CNA, Laura Georgescu. Astăzi, doi membri CNA, Narcisa Iorga şi Valentin Jucan, i-au cerut demisia Laurei Georgescu, prin două postări pe Facebook.

Screen Shot 2014-07-01 at 12.30.53 PM

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Justitiarul Justitiarul
    La aceasta ora, deja 150 de semnaturi.
    http://www.petitieonline.com/signatures/demisia_laurei_georgescu_presedinte_cna/

Trimite un comentariu

sus