Skip to main content

Preselecţiile pentru Hell's Kitchen încep pe 12 iulie

 
hk2
hk2

hk2Preselecţiile noului show culinar de la Antena 1, Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor, încep pe 12 iulie, în Bucureşti.

Publicitate

Emisiunea este jurizată de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu, foştii chefi de la MasterChef, show-ul culinar de la Pro TV.

Hell's Kitchen - Iadul Bucătarilor se adresează tuturor pasionaţilor de cooking, atât amatori, cât şi bucătari profesionişti, care sunt gata sa demonstreze ca rezista presiunii din bucatarie.

Preselecţiile vor avea loc la Hotel Pullman din Bucureşti, începând cu ora 10:00. Participantii sunt invitaţi să aducă cel mai bun preparat al lor, care sa-i defineasca şi totodată care sa impresioneze juriul.

Înscrierile continuă pe site-ul www.casting.a1.ro, însă se vor putea face şi direct la preselecţii. Cei selectaţi să intre în această competiţie, vor locui într-o casă amenajată special pentru ei, lipită de restaurantul în care vor trebui să gătească.

Concurenţii vor fi împărţiţi în echipe şi vor fi supuşi în fiecare ediţie la tot felul de probe eliminatorii, pentru că Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor, înseamnă şi lupta pentru supravieţuire sub presiune în bucătărie.

Hell’s Kitchen este unul dintre cele mai urmărite şi mai longevive show-uri de cooking din întreaga lume. Produs în peste 50 de ţări, printre care UK, SUA, Australia, Suedia, Portugalia, Italia, Rusia, Spania, Mexic sau China.

Creatorul formatului Hell’s Kitchen este celebrul Gordon Ramsay, unul dintre cei mai cunoscuţi şi mai de succes chefi din întreaga lume şi un star internaţional de televiziune. Restaurantele sale, 14 la număr, au adunat în total peste 15 stele Michelin fiind pe lista celor mai exclusiviste locuri din lume.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • danut danut
    Vai draga,doar prostevistii stiu ce e stea Michelin si cum se maninca
  • Ted Ted
    Sunt curios cum o sa fie concurenta intre cele 2 emisiuni: Master Chef este o emisiune cu amatori priceputi in bucatareala, iar Hell's Kitchen este o emisiune cu bucatari profesionisti. Telespectatorii ProTV abia intelegeau ce faceau oamenii aceia in bucatarie, sunt tare curios ce or sa inteleaga telespectatorii Antena1 din munca si cearta unor bucatari profesionisti.
    Sunt curios cati din telespectatorii Antena1 stiu ce-i aia o stea Michelin si cati au mancat macar o data intr-un restaurant cu stea Michelin.
    La fel de curios sunt daca in Romania sunt destui bucatari profesionisti dispusi sa isi lase locul de munca pentru a "muciti" de alti 3 bucatari.
  • ayureah ayureah
    Ciudat cum la ProTV termenul folosit este "preselectii" iar la Antene este "casting"; pe langa faptul ca se observa ca cei din urma fac un reality show dupa un scenariu bine pus la punct cu actori/piscotari.
  • horia horia
    Abur sub capac.
    atata tot...
  • geo geo
    Dupa ce lumea le-a prins frica la Pro tv , abia astept sa vad cine si cum se vor aventura la noua emisiune promovata la greu in perioada asta...ca si cea cu vedetele la apa...la fiecare pauza publicitara aflam ca "in curind" vedetele vor intra la apa, din nou...

Trimite un comentariu

sus