Skip to main content

Restructurări la cotidianul american Daily News: 17 posturi din redacţia ziarului vor fi desfiinţate

 
ziare
ziare

ziareCotidianul american Daily News va face restructurări în zona de print, cel puţin 17 posturi de jurnalişti urmând să fie desfiinţate, scrie Mediafax.

Publicitate

Pe lângă cele 17 posturi de jurnalişti, va fi restructurat şi departamentul de vânzări al publicaţiei, potrivit unor surse citate de capitalnewyork.com.

Daily News a mai trecut printr-o restructurare în mai 2013, când au fost desfiinţate peste 20 de posturi din redacţia publicaţiei.

Redactorul-şef al Daily News, Colin Myler - fostul editor al tabloidului britanic News of the World, închis în 2011 de Rupert Murdoch din cauza unui scandal privind interceptările telefonice ilegale -, a încercat să dea o tentă pozitivă noului proces de restructurare, într-o notă internă transmisă angajaţilor cotidianului american.

În loc de concedieri, Colin Myler a vorbit despre "schimbări strategice" care vor întări poziţia cotidianului Daily News, îl vor face mai competitiv şi vor accelera planurile publicaţiei privind expansiunea digitală.

Aceste reduceri de personal vor contribui la "reinvestirea resurselor în oameni şi tehnologie" la nivelul întregului business al Daily News, a mai spus Colin Myler.

Acesta a mai spus că, în primele şase luni ale anului 2014, toate activele digitale ale Daily News au atras o audienţă de 47 de milioane de vizitatori unici pe lună, la nivel naţional. Aceasta reprezintă o creştere cu 46% faţă de aceeaşi perioadă a anului precedent, a mai spus Colin Myler.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Bing Bing
    petrisor, ai o eroare la reclama "carrefour online"
    atunci cand faci clic pe reclama respectiva, in oricare pagina o accesezi, te trimite tot pe paginademedia : "Nu s-a putut găsi conținutul căutat."

Trimite un comentariu

sus