Skip to main content

Robert Turcescu îi răspunde Oanei Stancu după ce aceasta a afirmat că-l dă în judecată

 
turcescu
turcescu

turcescu

Publicitate

Jurnalistul Robert Turcescu îi Răspunde public Oanei Stancu, de la Antena 3, după ce aceasta l-a ameninţat pe jurnalist că-l dă în judecată.

El spune că afirmaţiile sale la adresa Oanei Stancu „se încadrează in limitele legitime ale libertăţii de exprimare, reprezentând expresia unor opinii personale privind anumite situaţii de fapt, care au la baza elemente identificate în spaţiul public, si care, de altfel, nu au fost niciodată contestate public de către dumneavoastră”, spune Turcescu pe blogul său.

„Invocarea unui pretins prejudiciu determinat de aceaste afirmaţii o consider neîntemeiată şi nejustificată având în vedere atât conţinutul postării realizate cât şi calitatea dumneavoastră de jurnalist la postul de televiziune Antena 3, implicat în numeroase subiecte publice şi politice, în cadrul cărora v-aţi susţinut inclusiv opiniile personale”, a mai adăugat el.

În ceea ce priveşte solicitarea prin care îmi interziceţi publicarea pe viitor a informaţiilor care fac referire la persoana dumneavoastră o consider formulată cu evidentă rea-credinţă, reprezentând întocmai încălcarea unei libertăţi fundamentale. Bineînţeles că decizia de a mă acţiona în instanţa vă aparţine, urmând ca în cadrul procesului ce urmează a se desfăşura să fie analizat dreptul meu constituţional de a formula şi de a susţine opinii personale pornind de la elemente concrete, de la informaţii publice şi de la situaţii de fapt dezbătute şi susţinute în spaţiul public”, a încheiat Turcescu.

Robert Turcescu a scris recent pe blogul său că Oana Stancu a făcut la comandă o serie de emisiuni despre Nelu Iordache, acestea făcând parte dintr-un şantaj la adresa omului de afaceri.

„Oana Stancu a facut nenumarate emisiuni despre Nelu Iordache-ROMSTRADE. Pare-se ca Nelutu n-a vrut sau n-a mai vrut sa dea bani Antenelor si atunci s-a stricat prietenia”, a scris jurnalistul de la B1 TV.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Dan Dan
    Te obliga cineva sa te uiti la B1 ?!?
    Comuta-ti TV-ul pe Antena 3 si arunca telecomanda !!!
  • seba seba
    Du-te ma, chiar asa? Asta ai inteles tu?
  • Costin Costin
    Turcescu e o sursa constanta de dezinformare. Dovada fiind "ancheta" lui privind terenurile din Giurgiu. Nu a dovedit nicicum ca ar fi implicat Voiculescu in arendarea lor, doar si-a dat cu presupusul.

Trimite un comentariu

sus