Skip to main content

Romtelecom, în discuţii pentru retransmisia Look TV şi Look Plus

 
Romtelecom Business Forum
Romtelecom Business Forum

Romtelecom Business Forum

Publicitate

Compania Romtelecom poartă negocieri cu Intel Sky Broadcast, compania care a cesionat drepturile de difuzare ale meciurilor din Liga I, pentru retransmisia posturilor Look TV şi Look Plus, potrivit reprezentanţilor companiei.

Contactaţi de paginademedia.ro, aceştia au declarat:

„Suntem în discuţii cu ISB, întrucât ne dorim să retransmitem aceste posturi, în condiţii comerciale avantajoase pentru clienţii noştri. La acest moment nu vă putem oferi mai multe detalii.”

Până acum, compania din Malta a bătut palma cu operatorul UPC, dar şi cu reţeaua INES TV.

UPC va avea, la liber, doar postul Look Plus, iar cel de-al doilea canal, Look TV, precum şi variantele lor HD vor fi în pachetul Extra Fotbal şi va costa 10 lei.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Geghe Geghe
    Pai daca nu te intereseaza fotbalul, ce mai cauti sa bati campii pe aici? Lasa oamenii care au interes sa afle lucruri noi, nu te mai baga in seama. Daca nu mai are orasul tau echipa, gata e sfarsitul lumii.
  • dan dan
    @viorel - daca sunt la liber atunci le poate transmite si RDS asa ca nu prea ai cum sa-i bagi in faliment doar din atat... era greu sa gandesti, nu?!
  • Silvano Silvano
    Digi deja a anuntat oficial ca a scos posturile Look din grila...ce contracte avantajoase sa mai obtina? Vorbesti prostii nene...Iar Dolce, vai de capul lor, mai au 5 abonati si aia intarzie cu plata :))))))))))
  • Richard Richard
    Da ma le ofera fotbal platind niste sume colosale pentru transmisie si se imbogatesc, bun asta... Incearca poate doar sa filtreze un pic lista. Si cred ca esti singurul care sustine ca romtelecom e o companie serioasa...de aia nu mai e nimeni abonat la ei, nici aia de la sate :D
  • viorel viorel
    sper ca sa se transmita cele doua posturi la liber pentru ai falimenta pe cei de la rcs, care si-au batut joc de microbisti mai multi ani
  • silvia silvia
    Nu se mareste nimic, e pachet suplimentar. Nu-l vrei, nu-l iei,
  • Yoopi! Yoopi!
    Romtelecom serioasa?? :))) glumesti
  • Cata Cata
    Dupa ce ca maresc abonamentele din 14 iulie mai vine si asta. E normal sa se mareasca abonamentul in timpul contractului?
  • dănuţu dănuţu
    ce fotbal adevărat să vedem domnule nicu necolae? fotbalul ăla adevărat de care zici matale să-l vezi matale! pe mulţi nu-I mai interesează fotbalul ăla adevărat de care pomeneşti matale! de exemplu eu sunt din argeş şi nu mă interesează nici un fel de fotbal din românia ne mai având echipă!
  • radu radu
    Ce sa negociati,vad ,ca voi,inca le transmiteti,de la 14 iulie,ati majorat tariful;ce-ar fi sa ne mai intrebati,si pe noi,clientii,ce ne dorim?asta e valabila pt toti;Romtelecom,Digi.etc;am vazut si eu panaramele de comentatori sportivi de la LOOK TV;niste amatori,analfabeti,si,cica,Clujull vrea sfie captala culturala europeana;cu asa analfabeti,putin probabil!!!
  • Nicu Necolae Nicu Necolae
    Foarte bine.Sa vada toata lumea fotbal adevarat.
  • geo geo
    Cei de la UPC cred ca s-au aruncat cu capul inainte, au negociat in pierdere, acum introdus taxa de 10 lei pe luna ptr pachet separat, lumea nu o sa se bage, nu au de unde plati singuri 27 mil euro pe sezon de Liga 1...asa ca maltezii trag acum si de ceilalti mari cablisti...parca vedem ca Dolce si Digi vor incheia cu maltezii contracte mult mai avantajoase din punct de vedere financiar pentru clientii lor...
  • Adi Adi
    Sper ca Romtelecom sa nu faca prostia asta! Romtelecom era o companie serioasa, daca se combina cu escrocii astia care vor sa se imbogateasca pe seama abonatilor ma dezamagesc!

Trimite un comentariu

sus