Skip to main content

Şefa CNA, despre colaborarea lui Dan Diaconescu cu România TV: Monitorizăm, dacă se întâmpla ceva discutăm cu celeritate în prima şedinţă CNA

 
laura georgescu
laura georgescu

Laura Georgescu - Sursa foto: Paginademedia.ro
Laura Georgescu - Sursa foto: Paginademedia.ro

Publicitate

Preşedintele CNA, Laura Georgescu, a declarat pentru HotNews.ro că instituţia pe care o conduce va monitoriza postul România TV, unde Dan Diaconescu îşi va relua emisiunea.

"Am luat măsurile să monitorizăm, monitorizăm dublu. Dacă se întâmplă ceva, se discută cu celeritate, în prima şedinţă", a spus Laura Georgescu pentru HotNews.ro.

Dan Diaconescu spune, într-un interviu publicat astăzi de Paginademedia.ro, că în cazul revenirii sale in spaţiu public în ipostaza de realizator TV, "nu este vorba de o emisiune la România TV", ci de faptul că aceasta televiziune de ştiri preia canalul OTV pe care l-a înregistrat în Italia dupa ce a rămas fără licenţă în România.

Pe ecran vor fi şi sigla România TV, şi cea a OTV, a spus el. Daca cele spuse de Dan Diaconescu se vor adeveri în această seara, când emisiunea lui urmează sa apara la Romania TV, atunci situaţia este asemănătoare celei din toamna anului trecut, cand "OTV Italia" a fost retransmis de postul local DDTV, caz soldat cu o reacţie dura a forului audiovizual şi cu reclamaţii la Parchet.

Laura Georgescu, despre colaboarea lui Dan Diaconescu cu România TV, pentru HotNews.ro:

"Dan Diaconescu poate sa declare ce vrea, conform legii noi avem relatie cu radiodifuzorul (care transmite emisiunea). Potrivit legii, noi nu ne putem pronunta decat dupa difuzarea unei emisiuni. Suntem pregatiti sa monitorizam. Exista posibilitatea ca Romania TV sa se incadreze in procentele lor (in structura de programe a postului, ce face parte din licenta audiovizuala - n.red.), dar potrivit documentelor depuse ei nu au voie sa preia si sa retransmita alte posturi - au 70% productie proprie, 30% productii ale altor producatori, 0% la programe retransmise. Am luat masurile sa monitorizam, monitorizam dublu. Daca se intampla ceva, se discuta cu celeritate, in prima sedinta", a spus Laura Georgescu pentru HotNews.ro.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • anna anna
    DNA@Mai bine invatati sa faceti presa decat sa va bateti cu CNA.Mai munciti,mai puneti mintea la contributie,mai instruitiva si nu mai faceti atatea emisiuni proaste si partizane.Doar v-a spus careva ca media nu se face in bataie de joc.
  • DNA DNA
    SEFA CNA VA AJUNGE LANGA VOICULESCU, VA AJUNGE MAI RAU SA FIE JUDECATA PUBLIC PENTRU ILEGALITATILE PE CARE LE FACE. CETATENII ROMANIEI SOLICITA ACESTEIA DEMISIA INTRUCAT A DOVEDIT CA ESTE PARTASA LA MAGARIILE SI CHIAR A SUSTINUT ABERATIILE SI MINCIUNILE ANTENEI 3 IN CONDITIILE IN CARE ACEASTA IDIOATA TREBUIA SA SANCTIONEZE ACESTE MAGARII. NU NUMAS CA NU A FACUT-O, DAR ESTE COMPLICE LA INFRACTIUNILE DOVEDITE SI ESTE MAI MULT DECAT VIZIBIL PARTINIREA LA ACESTE INFRACTIUNI. DUPA FATA ITI DAI SAMA IMEDIAT DE ACEST LUCRU. NU AM NICI O LEGATURA CU PARTIDELEL POLITICE DAR NICI NU POT TOLERA ASEMENEA IDIOTENII. ASADAR ASTEPT MADAM GEORGESCU ZIUA IN CARE NE VOM REVOLTA , DIRECT IMPOTRIVA PERSOANEI TALE INCOMPETENTE SI MITUITE.
  • mariana mariana
    laura georgescu, demisia imediat, tot e spui in acest interviu este o minciuna de la cap la coada, cu voia CNA-ului acest mascarici si condamnat la 3 ani de puscarie a pare pentru ca asa vrea femeia laura georgescu si stapinul ei, mincinosul vvpompa plagiatorul.
  • Justitiarul Justitiarul
    Laura Georgescu nu mai trebuie sa monitorizeze nimic, trebuie doar sa isi scrie demisia. Sa continuam sa votam petitia pentru demisie, zic.
    http://www.petitieonline.com/demisia_laurei_georgescu_presedinte_cna
  • Dorin Dorin
    Deja a încălcat o lege aceia că retransmite 0 tv iar fiindcă diaconescu dan spune prosti ar putea preventiv înmatricula emisiunea gen pamflet informativ.
  • pusa pusa
    cine mai crede asa ceva?
  • Robert Robert
    E mai bine asa,
    DDD face prostii si plateste Ghita oalele sparte.
  • Vlad Vlad
    Hai fa lauro( cum zice sefu tau) , cum vinzi tu gogoși . Doar nu crezi ca ratatul de DDD apare la pontax TV fara aprobarea ta....pe care ai dat o !

Trimite un comentariu

sus