Skip to main content

Şerban Huidu despre Cronica Cârcotaşilor: „Emisiunea se va orienta şi către un public mai tânăr, va încerca să scape de unele clişee şi de manierism”

 
serban-huidu1
serban-huidu1

serban-huidu2

Publicitate

Şerban Huidu scrie pe blogul personal despre viitorul proiect al lui Mihai Găinuşă la Prima TV, după ruperea acestuia de echipa Cronica Cârcotaşilor, dar şi despre transformările emisiunii sale.

„Zile acestea am aflat ce se întâmplă exact! Mişu Găinuşă, Dezbracatu şi Mistretu vor clădi o nouă echipă în cadrul Prima TV, care va produce o emisiune mult mai apropiata de viziunea lor asupra unui show de televiziune!”, scrie Huidu.

„Nu pot decat sa le tin pumnii, sa arate ce am invatat impreuna in acesti ani, si nu e nici o urma de ironie cand spun asta. Voi fi primul telespectator al noului produs, si voi avea emotii asa cum vor avea si ei!”, mai adaugă el.

Realizatorul TV scrie şi despre viitorul Cronicii, după „şocul de săptămâna trecută”. Mai exact, emisiunea se va îndrepta către un public mai tânăr.

„În ceea ce priveşte cronica se conturează deja primele acţiuni după şocul de săptămâna trecută! Emisiunea se va orienta şi către un public mai tânăr, va încerca să scape de unele clişee şi de manierism! Dacă vom reuşi voi decideţi”, precizează Şeban Huidu, părintele Cronicii Câroctaşilor.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Tokyo Tokyo
    "Cronica se va orienta unui public mai tanar..." Imi pare rau, Serbane, da' fara Gainusa se cam termina distractia. Eu, cel putin, ma uitam la Cronica pentru textele lui Misu, de-aia ii ascult emisiunea si la radio, indiferent cum se cheama ea...
    Nu stiu de la ce v-ati luat, dar eu nu am sa uit niciodata cum intr-un 14 februarie, proaspat intors de la Viena, ai ajuns in Studio la Kiss FM. Nici nu prea puteai vorbi inca, si Misu si cu Dezbracatu' te-au luat in studio, te-au acoperit cat au putut, si ti-au facut re-intrarea in Radio. Loialitatea lui Misu in toata perioada aia, si in toata perioada de dupa accidentul tau de masina a fost extraordinara. Fara el, nu mai aveai o emisiune, Serban.
    Mare pacat!
    Iar chestia cu publicul tanar...daca crezi ca duda pe care o face Oana Paraschiv e o noua idee pentru publicul tanar, taie-o - e o tampenie.
  • Cristian Cristian
    Huidu e bun de oemisiune de tipul "top gear", sau ceva despre sporturile de iarna. Eventual o emisiune cu sfaturi pentru jmekeri, cum sa scape de parnzie... are de unde alege!
  • Leontin Grigorescu Leontin Grigorescu
    Emisiunea lui Huidu va avea ca public tzinta tineri cei ma activi, pastilati, schiori, manageri si ucigasi.
  • monica monica
    Mai intereseaza pe cineva ce face Huidu ? La o televiziune ajunsa pe locul 9 ? Cronica nu mai conteaza de cativa ani buni. De dinainte de accidentele lui .

Trimite un comentariu

sus