Skip to main content

Tabelul preliminar al creanţelor: Evenimentul zilei, datorii de 3,7 milioane de euro. Cine sunt principalii creditori

 
DanAndronic-Gandul-2
DanAndronic-Gandul-2

Foto: Gandul
Foto: Gandul

Publicitate

Editura Evenimentul şi Capital, firmă intrată în insolvenţă la în luna martie a acestui an, înregistrează datorii totale de 16,8 milioane de lei (în jur de 3,7 milioane de euro), conform tabelului preliminar al creanţelor, publicat de site-ul antiţepari.ro.

Fiscul are cea mai mare sumă de recuperat, de 7,7 milioane de lei (1,7 milioane de euro), potrivit tabelului preliminar.

Cu excepţia Fiscului, principalii creditori sunt Dan Andronic şi soţia acestuia, Monica Andronic.

Singura creanţă garantată, în valoare de 1,5 milioane de lei, este deţinută de Monica Andronic, soţia asociatului majoritar Dan Cătălin Andronic. Acesta, la rândul său, deţine asupra firmei o creanţă chirografară de 4.717.695 lei, iar o altă persoană fizică, Andrei Aurel, are o creanţă chirografară de 1.625.184 lei, mai arată site-ul  antiţepari.ro.

Un alt important creditor chirografar este societatea DA COMUNICATION &MEDIA SRL, la care Dan Cătălin Andronic şi Monica Andronic figurează ca asociaţi.

Administratorul judiciar susţine că dacă nu ar fi fost percepute penalităţi de întârziere pentru neplata la termen a obligaţiilor fiscale, firma ar fi fost profitabilă.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mm Mm
    Ziaristii "de dreapta" nu si-au platit datoriile catre fisc?Bravoooo.
  • Voisculescu Securistu Voisculescu Securistu
    Acum se explica de ce EVZ si la Be1 au inceput sa-l slugareasca pe Ponta,nu mai vezi/citesti o stire negativa la adresa lu Ponta....au intors si astia fundul la gard :)))))

Trimite un comentariu

sus