Skip to main content

TVR 1 reia difuzarea de seriale coreene

 
Serial corean
Serial corean

Serial corean Un serial din celebrele „Legende ale Palatului”, „Luna îmbrăţişează Soarele”, revine la TVR 1 de astăzi, la ora 16:50, scrie TVmania.ro.

Publicitate

Scenariul celor 20 de episoade de câte o oră este inspirat din romanul cu acelaşi titlu al scriitoarei Jung Eun-gwol, din 2005, şi aminteşte pe alocuri de basmul fraţilor Grimm „Albă-ca-Zăpada şi cei şapte pitici”.

Eroii din „Legendele Palatului: Luna îmbrăţişează Soarele” sunt regele Lee Hwon (Kim Soo-hyun) şi o femeie şaman, Wol (Han Ga-in).

Cei doi se cunosc în copilărie, când el era prinţul moştenitor al dinastiei Joseon, iar ea era micuţa Heo Yeon-woo, fiica unui oficial de rang înalt. Iar o femeie-şaman are viziunea a doi sori şi două luni, pe cerul regatului, profeţie care anunţă un viitor tulbure pentru personajele principale.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ady Ady
    Mie imi plac ma uitam la ele inca de cand era Regele Jumong si dupa aceea m-am uitat la toate celelalte 10 seriale si chiar asi vrea sa se mai redifuzeze din nou sau sa apara altele noi
  • Alex Alex
    Mie imi plac, mai ales acesta, insa fiecare cu ce-i place (gusturile nu se discuta). GG TVR si la cat mai multe drame istorice.
  • Elga Nelly Elga Nelly
    Draguta, nu esti obligata sa te uiti la ele, nici mie nu-mi plac, da' nu inseamna ca-s prostii.
  • Livia Pila Livia Pila
    La prostiile astea cumparate de marele profesor de democratie sa se uite el, Stelian Tanase-Infarct si Mirunica Munteanu. Plus Mircea Dinescu.

Trimite un comentariu

sus