Skip to main content

UPC face pachet separat cu posturile Look TV, care dau Liga I. Doar un canal rămâne la liber. Care va fi preţul

 
UPC face pachet separat cu posturile Look TV, care dau Liga I. Doar un canal rămâne la liber. Care va fi preţul

upcUPDATE. Reprezentanţii UPC au declarat, într-un comunicat trimis paginademedia.ro, că jumătate dintre meciurile din Liga I vor putea fi văzute Look Plus, post ce se va afla în pachetul de bază. Declaraţii, în continuare.

Publicitate

UPC va oferi doar unul dintre cele două posturi care vor transmite Liga I în pachetul de bază.

Din informaţiile paginademedia.ro, la toţi abonaţii de pe analogic şi digital se va vedea postul Look TV Plus, în variantă SD (standard definition).

Compania de cablu a făcut un pachet separat, numit Extra Fotbal, care va avea preţul de 10 lei pe lună, după cum se arată şi pe site-ul companiei. Pachetul va conţine Look TV, Look TV HD, Look PLus şi Look Plus HD.

Posturile Look TV şi Look Plus au ieşti de ieri din lista posturilor libere la retransmisie. Astfel, companiile de cablu trebuie să plătească pentru a le putea oferi abonaţilor. Cele două posturi vor transmite din această lună, pe o perioadă de cinci ani, toate meciurile de fotbal din Liga I şi Cupa Ligii.

Look TV şi Look Plus au ieşti deja de luni din grila companiei RCS&RDS (detalii AICI).

„Dorim să precizăm că pachetul de bază de televiziune UPC include canalul Look Plus, post TV care va difuza aproximativ jumătate din meciurile din Liga 1. Astfel, ne asigurăm că toţi clienţii noştri se vor bucura, fără cost suplimentar, de o mare parte din meciurile din Liga 1 şi Cupa Ligii”, se arată într-un comunicat al companiei de cablu.

„Am creat totodată o extraopţiune care se adresează acelor clienţi care doresc să aibă acces la toate meciurile din cele două competiţii. UPC pune la dispoziţie, într-un pachet separat, întregul conţinut fotbalistic (Look TV, Look TV HD şi Look Plus HD), pentru preţul de 10 lei lunar”, au mai arătat aceştia.

Subiectul a fost semnalat şi de blogul tematic HDSatelit.

upc pachet fotbal

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Tony Tony
    Eu sunt multumit si doar cu unul la liber, pot sa ma relaxez in weekend cu un meci si cateva beri fara costuri suplimentare. Sa vedem ce fac ceilalti de la concurenta...cu digi-urile lor :))))))))))
  • Florinel B Florinel B
    Oamenii astia au facut un efort de cateva zeci de milioane de euro sa nu ramanem fara fotbal la tv si noi acum ne zgarcim pentru cativa lei in plus???
    Mi se pare aberant...daca majorau 5-10 euro, mai intelegeam frustrarile unora, dar asa...cu banii de o inghetata
  • Regele Regele
    Dar te uiti la meciuri domne, ca pentru aia iti iei pachet fotbal. Ca vine si procu la pachet cu ei, e un bonus:)))) Te mai distrezi cu omul. Sau pur si simplu cand se termina meciul, schimbi cananlul :d
  • Mihalcea Mihalcea
    Ai dreptate, RCS-ul percepe aceeasi taxa pentru HBO si altele si acum fie vorba,e ceva gratis pe lumea asta??????
  • un microbist un microbist
    vrei fotbal? tre' sa platesti:)) e atat de simplu...
  • bull bull
    e mai ieftin decat o shaorma
  • bull bull
    Fotbalul romanesc are farmecul lui. Bunicul meu a jucat fotbal. Are cateva povesti interesante.
  • bull bull
    pachetul de baza cu tot cu internet si telefonie + tv este 34 RON
  • bull bull
    Pai nu cred ca era ok sa puna 5-6 stiri toate legate de acelasi subiect. Important eset ca informatia a fost transmisa si a fost transmisa corect.
  • olaf olaf
    500.000 e subetimat grav si ai uitat sa iei in calcul destul de multe chestii. Ce bine ar fi daca intr-o firma mare asa de simple ar fi calculele. Ar avea nevoie de 2 oameni la finanicar, 2 la resurse umane si un manager ...
  • octav octav
    Mie mi se pare ca UPC a fost cat se poate de transparent. Nu te pun pe drumuri pana la ghiseu ca sa afli adevarul ...cum e de multe ori cazul cu alti operatori.
  • mary mary
    Oare ce importanta avea daca anuntau ieri? A cazut bursa? :)
  • ogararu ogararu
    Look TV ramane in pachetul de baza... scrie destul de clar. E gratis in continuare.
  • mihai mihai
    Daca stau sa ma gandesc ca hartii de 10 RON iti da rest cand cumperi anumite chestii... oare chiar asa o suma exorbitanta sa fie ?
  • gicu gicu
    Nu-i inteleg pe astia care se plang ca e scump si ca lor oricum nu le place LIGA 1. Pai daca nu iti place de ce sa mai citesti articolul...de ce sa mai lasi comentariu. Si chiar ca e scump nici macar cat un pachet de tigari. REPET un pachet de tigari.

Trimite un comentariu

sus