Skip to main content

Victor Slav s-a despărţit de Pro TV

 
victor slav
victor slav

victor slav

Victor Slav nu va mai prezenta rubrica meteo la Pro TV, potrivit cancan.ro. Postul TV a dorit să aducă un aer nou rubricii meteo, aşa că a decis să facă modificări.

Informaţia a fost confirmată pentru paginademedia.ro de surse din cadrul postului.

Slav a intrat în televiziune când avea 21 de ani, tot la Pro TV, la show-ul „Vara ispitelor”. Imediat dupa terminarea emisiunii, Victor Slav a rămas la Pro TV ca prezentator al rubricii meteo.

Sursa citată mai precizează că, Pro TV va aduce „o faţă nouă” la rubrica meteo a postului.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ObservatorMedia ObservatorMedia
    N-are nimic,Antena 1 ia toate rezidurile ProTv-ului,pentru ca la o televiziune fara profesionisti(se aduc unii pe altii la Antena,fara nicio experienta,fara niciun background), ca cel mai usor este sa fii atent si sa arunci carligul.Nu se depune multa munca si oamenii sunt deja formati! Cred ca deja are propunerea facuta.
  • noName noName
    Livia dragă, dar de ce te miri aşa? Asta este soarta tuturor prostituatelor. Toate ajung pe strada din dos când nu mai atrag clienţi pe cea principală. O opţiune pentru el acum ar fi Leonard Miron.
  • Livia Pila Livia Pila
    Deci PRO TV se leapada de Victoras. I-au ordonat sa faca show, sa se insoare de ochii lumii cu Bianca, sa fie pe prima pagina a ziarelor, sa devina un prostituat mediatic. Victoras a indeplinit ordinele. Acum e terminat si e aruncat in strada. Asta e PRO TV!!!!!
  • noName noName
    Din ce am citit rezultă că este invers, adică ProTV sa despărţit de Victor Slav. Oricum ar fi, oricine se îşi pierde timpul cu una ca Bianca este clar că este o non valoare.
  • dann dann
    ce vrajeala...auzi aer nou..pai si cu busu atunci ce se intampla..vezi bai baiatule ce tragi dupa bianca...hy lasa, asta e,ca te iau astia de la antena ca pan' la urma o sa si schimbe numele in antena pro !!! :))

Trimite un comentariu

sus