Skip to main content

Zenith lansează un nouă variantă a instrumentului de monitorizare în social media Socialtools

 
Screen Shot 2014-07-21 at 3.15.33 PM
Screen Shot 2014-07-21 at 3.15.33 PM

Screen Shot 2014-07-21 at 3.15.33 PMSub noua abordare strategică, Owned First, Zenith Romania lanseaza versiunea îmbunătăţită Socialtools.

Publicitate

Dezvoltat de reteaua-mama ZenithOptimedia, Socialtools este un instrument de monitorizare live a performantei prezentei brandurilor in social media, sub forma de pagini de Facebook, conturi in Twitter si canale de brand in Youtube.

Prin Socialtools, Zenith Romania ofera clientilor sai o ampla varietate de date si insight-uri decisive in noua abordare strategica numita Owned First, o abordare care provoaca conventionalul POE (Paid, Owned,Eearned). Owned First plaseaza “owned media” (canalele proprii, de continut, ale brandurilor) in prim planul strategiei de comunicare.

Socialtools e folosit curent de echipa de social media (din cadrul diviziei Newcast, Zenith Romania), in evaluarea propriei performante (KPIs planificati) si analizarea activitatii brandurilor competitiei.

SocialtoolsV2 include caracteristici noi: adaugarea retelei sociale Instagram, optimizarea pentru tablete si smartphone-urile cu touchscreen, un design si o interfata imbunatatite.

Despre Zenith Romania

Zenith Romania, parte a reţelei internaţionale ZenithOptimedia, este una dintre cele mai puternice agenţii de comunicare din România. Zenith Romania ofera un spectru complet de servicii de comunicare media – strategie si planificare, cumpararea de spatiu, offline si online, research (consumator, branduri si canale de comunicare), evaluare ROI, precum si servicii specializate - Newcast pentru proiecte de continut, media non-convenţională şi execuţii non-media, precum si Zed Digital, divizia de servicii digitale.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • costel costel
    cum, cum? paid, owned, profit, go, home? :)

Trimite un comentariu

sus