Skip to main content

1 August. CA TVR amână decizia privind transformarea TVR 1 în post de ştiri şi vrea o analiză de oportunitate

 
tvr
tvr

tvr

Publicitate

VA FI SAU NU VA FI? Consiliul de Administraţie (CA) al TVR a amânat, joi, luarea unei decizii în privinţa transformării TVR 1 în televiziune de ştiri şi a solicitat Comitetului Director al instituţiei elaborarea unui studiu referitor la oportunitatea modificării formatului acestui post, scrie Mediafax.

Membrii Consiliului de Administraţie au hotărât să solicite membrilor Comitetului Director (CD) să elaboreze un studiu din care să reiasă dacă este oportună sau nu transformarea TVR 1 din televiziune generalistă în televiziune de ştiri.

CD va trebui să cuprindă în analiza pe care trebuie să o elaboreze şi informaţii privind impactul pe care ar urma să îl aibă transformarea TVR 1 în televiziune de ştiri, dar şi date tehnico-economice.
CA TVR amână decizia privind transformarea TVR 1 în post de ştiri şi vrea o analiză de oportunitate


EVOLUŢIE. Procesul cu TVR al lui Cornel Mihalache şi Mihai Rădulescu, care au obţinut cele mai multe voturi la alegerile interne organizate în ianuarie în Televiziunea Română, dar care nu au fost validaţi ca membri ai Consiliului de Administraţie, se va judeca la Curtea de Apel Bucureşti.

Cornel Mihalache şi Mihai Rădulescu - aflaţi pe primele locuri în urma scrutinului organizat în ianuarie în Societatea Română de Televiziune (SRTv) pentru desemnarea reprezentanţilor salariaţilor TVR în Consiliul de Administraţie (CA) al instituţiei - nu au fost validaţi din cauză că "nu au depus cazierul judiciar". Cei doi au contestat Regulamentul de organizare a alegerilor pentru CA al SRTv, precizând că au declarat pe proprie răspundere că nu au cazier.
Procesul lui Cornel Mihalache şi Mihai Rădulescu cu TVR se judecă la Curtea de Apel Bucureşti


Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Robert Robert
    Pai nu era vorba sa devina canal de stiri, ci un canal care sa difuzeze in special productii propri, stiri, emisiuni de reportaj, emisiuni de actualitate si talk-showuri politice si talk-showuri culturale si eventual filme romanesti, si un serial seara si un film artistic duminica.

    Cred ca era oportuna reevaluarea grilei TVR 1 si eventual contopirea acesteia cu grila TVR International.
  • ioan pelin ioan pelin
    Cred ca e o gluma ca TVR1 sa devina canal de stiri din moment ce exista TVR NEWS. TVR 1 trebuie sa ramana un canal generalist asa cum este dintotdeauna la fel si TVR2 si TVR3.
  • Livia Pila Livia Pila
    Cred ca cel mai bine ar fi Stelian Tanase sa isi adune harnasamentul si sa paraseasca beciul. Pa, Stelica, risipitorule! Adio a jamais!

Trimite un comentariu

sus