Skip to main content

Actori contra Twitter. Julia Roberts şi Jennifer Lawrence, printre vedetele care detestă reţeaua de socializare

 

julia roberts

Publicitate

Julia Roberts, Jennifer Lawrence, Mila Kunis, Brad Pitt şi Ryan Gosling se numără printre celebrităţile de la Hollywood care fie detestă platforma de socializare Twitter, fie au conturi oficiale pe care le-au abandonat, scrie Mediafax.

În timp ce platforma Twitter este unul din principalele instrumente de promovare pentru multe celebrităţi, care pot astfel să interacţioneze şi cu fanii lor, alte staruri de la Hollywood preferă să ţină distanţa faţă de social media.

Actriţa Jennifer Lawrence şi-a exprimat punctul de vedere cu privire la Twitter, în 2013, în emisiunea lui David Letterman.

„Ar fi o pedeapsă pentru mine (să am cont pe Twitter, n.r.). Ca şi cum mi-ar impune un judecător un termen de eliberare condiţionată de şase luni şi, în schimb, ar trebui să scriu despre lucruri întâmplătoare despre care nimănui nu-i pasă", a spus Jennifer Lawrence.

Pe de altă parte, George Clooney se numără printre celebrităţile care văd în Twitter un potenţial pentru lucruri dezastruoase. „Într-o noapte de petrecere, vii acasă după ce ai băut prea mult şi te uiţi la televizor şi te enervează ce spune cineva despre tine şi te duci şi ripostezi (pe Twitter, n.r.)", a explicat Clooney într-un interviu acordat revistei Esquire.

Julia Roberts, una dintre cele mai bine plătite actriţe la nivel internaţional, nu este interesată să fie mai aproape de fanii săi prin intermediul Twitter. Considerând platformele media o distracţie temporară, Julia Roberts a spus că acestea sunt precum vata pe băţ. „Pare atât de atractivă şi pur şi simplu nu te poţi abţine să nu mănânci, dar apoi sfârşeşti prin a avea degete lipicioase şi ţi se termină instantaneu interesul", a spus Julia Roberts.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • didi didi
    una dintre CEL mai bine platite actrite. asa se spune corect in limba romana.
    pe de alta parte, eu nici acum nu am inteles ce e twiter asta si cum se foloseste... dar nici nu ma intereseaza.

Trimite un comentariu

sus