Skip to main content

Administratorul sub care Intact a luat un împrumut de 1,8 milioane de dolari de la Crescent este Sorin Oancea, actualul proprietar şi manager de la B1TV

 
Administratorul sub care Intact a luat un împrumut de 1,8 milioane de dolari de la Crescent este Sorin Oancea, actualul proprietar şi manager de la B1TV

oanceaDupă ce Traian Băsescu l-a acuzat, nenumindu-l, pe Cătălin Tolontan că este "lichea" şi "om fără caracter" pentru că a semnat acum 10 ani un contract prin care firma care editează Gazeta Sporturilor a luat un împrumut de 275.000 de dolari de la Crescent, redactorul şef al Gazetei a făcut o dezvăluire în direct la B1TV, scrie Gazeta Sporturilor.

Publicitate

Tolontan a spus că ziarele de la Intact au luat două împrumuturi, nu unul. Primul de 1,45 milioane de dolari în 2003 şi al doilea de 275.000 de dolari în 2004.

"Am consultat actele în detaliu. Deşi mi-am asumat că eram administrator al companiei, am greşit, nu eram! În momentul ambelor împrumuturi, şeful Consiliului de Administraţie era Sorin Oancea, actualul patron de la B1TV. El a semnat, de altfel, şi împrumutul de 1,5 milioane de dolari. Eu, ca director general, l-am semnat pe al doilea, cel de 275.000 de dolari", a spus Tolontan.

Semnătura lui Sorin Oancea pe contractul de împrumut (foto EVZ):

630963-1 (1)

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • dan dan
    @ziaristii lu` peste..... nu ai inteles nimic aici nu e vorva de cine pe ce a semnat ci de faptul ca Basescu il numeste lichea pe unul care a semnat pt o suma mica dar nu-l vede pe omul lui care semneaza pt o suma mult mai mare, ambele imprumuturi pt aceiasi firma din aceiasi sursa.
  • kiaburu kiaburu
    si ce vreti sa spuneti? ca tot ce implica b1 pute? :))))
  • ziaristii lu' peste ziaristii lu' peste
    Asa, si? Nu ai inteles nimic, Tontolane!
    Sunteti amandoi actuali sau fosti slujbasi ai Varanului, care ati semnat acte prin care banii fostei securitati au fost folosite pentru a crea actualul trust. Nu ati facut nimic illegal, ci doar imoral. Iar moralitatea conteaza la un formator de opinie, asa cum tu te consideri a fi.
    Oancea este manager si nu ziarist, pentru el conteaza sa faca business-ul sa mearga si sa nu incalce legea. El nu face zilnic pe deontologu' imaculat in lupta cu sistemul, nici macar nu sustine ca este Alba ca Zapada. Daca iesea la B1 TV si se batea cu pumnii in piept de cat de frumos si curat este, atunci aveai motive sa te sesizezi.
    Asa ca imi mentin parerea: in continuare te bagi in seama fara sa fie cazul. Tu esti tare in parcare cand ai de-a face cu femei (Udrea, Ridzi) sau cand te iei de guler cu unul aflat dupa gratii (Voiculescu) pe Ponta, Dragnea & Sova vad ca nu prea ai curajul sa-i "investighezi".

Trimite un comentariu

sus