Skip to main content

Andreea Creţulescu, către deputatul PNL Mihaiţă Calimente: "Ieşiţi afară acum din acest platou!". De ce a fost dat afară politicanul din studioul România TV

 
Calimente
Calimente

Foto: Stiripesurse.ro
Foto: Stiripesurse.ro

Publicitate

Deputatul PNL Mihaiţă Calimente a fost dat afară, ieri seara, de către realizatoarea Andreea Creţulescu din platoul România TV, pentru că "nu a respectat regulile casei".

Cum s-a ajuns aici?

Mihăiţa Calimente i-a reproşat realizatoarei TV că l-a întrerupt în timp de vorbea.

Andreea Creţulescu l-a acuzat pe Mihaiţă Calimente că nu respectă regulile stabilite de ziaristă.

"Eu am învăţat, de la bunica mea, când intru în casa altcuiva să respect regulile casei", a afirmat Creţulescu.

"Da, dar când gazda nu te respectă, nu faci ca ea", a replicat deputatul PNL, spunând că nu i se pare normal să i se ia cuvântul până nu termină ce are de spus. În replică, moderatoarea i-a cerut să iasă afară: "Ieşiţi afară acum din acest platou!", a ţipat Cretulescu, iar Calimente s-a conformat şi a părăsit studioul.

După plecarea lui Calimente, Andreea Creţulescu a comentat: "Eu nu suport ca invitaţii mei să nu aibă cei şapte ani de acasă, indiferent din ce partid face parte. Dacă doamna Andronescu s-ar fi comportat aşa aş fi poftit-o afară".

Despre acest subiect a scris iniţial stiripesurse.ro.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • cata cata
    vrei sa-si piarda slujba ?
  • remus remus
    Vad ca ai acelasi limbaj ca si moderatoarea
  • Mego Mego
    Cretuleasco, ia sa faci asa si cu ponta sa vedem ai curaj.
  • antenistii si prostimea antenistii si prostimea
    romania tv... au si ei oameni si aia de proasta calitate :))
    laturi peste laturi, doar asta iti ofera postul asta de doi, lei, perfect pentru pensionarii cu 4 clase, la fel ca aliatii lor de la a3
  • dănuţu dănuţu
    când te numeşti calimente n-ai nimic de zis! coana creţulescu e o sclifosită, smiorcăită câte odată am mai auzit-o în trecut pe la realitatea că la rtv sau cum s-o numi n-am curaj să mă uit.
  • Jurevycius Jurevycius
    in ziua de azi prezentatorii vor sa fie ei in centrul antentiei, invitatii sunt intrerupti mereu, se pune o intrebare si dupa 5 sec prezentatoru schimba vorba, sunt jalnici cu totii, sunt de vina si invitatii, lor le place la tv si se lasa umiliti, uitati va la emisiunile vechi cu Tuca (sunt pe youtube) invitatii vorbeau si nu erau intrerupti, astazi orice fetiscana se crede importanta
  • geo geo
    Pai daca invitatii nu merg pe linia postului, adica anti-Basesescu, anti-Iohanis, anti-PNL de ce sa fie lasati sa vorbeasca...li se baga pumnul in bot si sunt dati afara, daca nu sunt pe placul moderatorilor. Pupaza putea sa astepte macar pauza publicitara sau sa ceara un minut de promouri, timp in care chema firma de paza ca sa il elimine pe intrus...
  • ps ps
    De ce sunteti idioti si comentati fara sa fi vazut filmuletul cu faza?
    Pentru PdMedia, de ce nu dati postati filmuletul?
    Si pe cel istoric, cu ciocu' mic VS. bideu, la Mbela.
    Sa vedeti cum creste traficul!!!!
  • Marius Marius
    De multe ori realizatorii astia "profesionisti" intrerup invitatii si nu ii lasa sa termine o fraza sau idee spre frustrarea telespectatorilor.
  • Adi Adi
    Chiar asa a facut mahalagioaica?? Adica ea a fost cea fara 7 ani de acasa si tot a avut aceasta reactie golaneasca ?? Facem pariu ca CNA nu ii va da mai mult de avertisment? Ce toapa penibila!

Trimite un comentariu

sus