Skip to main content

Antena 1 are şase producţii proprii şi formate internaţionale în grila de toamnă

 
Antena 1
Antena 1

Antena 1Prime-time-ul Antena 1 va avea în grila de toamnă şase productii proprii şi formate internationale, potrivit unui anunţ făcut astăzi de postul din Băneasa.

Publicitate

Paginademedia.ro vă prezintă care sunt show-urile de toamnă ale Antenei 1 şi când vor fi ele difuzate.

Hell's Kitchen se bate direct cu show-ul MasterChef de pe Pro TV

Noua emisiune culinară de la Antena 1, ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor“, va fi difuzat în fiecare seară de luni şi marţi, când este programt şi MasterChef. Show-ul este jurizat de foştii masterchefi de la Pro TV, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu.

  • Show-ul pune la bătaie cel mai mare premiu oferit în România de un cooking show: 80.000 de euro şi şansa de a obţine un contract la un restaurant de top din Bucureşti.
  • Cei selectaţi să intre în acest concurs vor locui într-o casă amenajată special pentru ei, lipită de restaurantul în care vor găti.
  • Concurenţii vor fi împărţiţi în echipe şi vor fi supuşi în fiecare ediţie la multe probe eliminatorii, pentru că ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” înseamnă şi muncă sub presiune şi luptă pentru supravieţuire în bucătărie.
  • Aceştia trăiesc 24 de ore din 24, 7 zile din 7 pe cel mai încins câmp culinar al vieţii lor şi înfruntă reţeta perfectă a coşmarului.

Mihai Petre, de la Dansez pentru tine la Dansează printre vise

  • Cel mai longeviv format de dans din lume, “Dansează printre vise” (“Dancing with the stars”), va aduce pe ringul de dans perechi formate din vedete şi dansatori profesionişti, care vor lupta prin coregrafii spectaculoase pentru a câştiga marele premiu. Noul show va fi difuzat în fiecare duminică.
  • Mihai Petre, unul dintre cei mai apreciaţi şi premiaţi dansatori din România, va face parte din această toamnă din juriul show-ului “Dansează printre vise”.

X Factor începe pe 19 septembrie

  • Din 19 septembrie, în fiecare vineri de la 20.30, începe cel de-al patrulea sezon “X Factor”, prezentat de Răzvan şi Dani. Din juriul show-ului fac parte Delia, Horia Brenciu şi Ştefan Bănică.

Emisiunea Te cunosc de undeva va fi difuzată în fiecare sâmbătă

  • Noul sezon al emisiunii “Te cunosc de undeva” va fi difuzată sâmbătă seara, la Antena 1, din 13 septembrie. Alina Puşcaş şi Cosmin Seleşi vor prezenta show-ul ca până acum. Din juriul emisiunii fac parte Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Aurelian Temişan şi Andrei Aradits, care au misiunea de a analiza cu ochi critic încercările vedetelor aflate în concurs de a intra cât mai bine în pielea diverşilor artişti români sau internaţionali.

Next Star debutează pe 18 septembrie

  • “Next Star”, show-ul prezentat de Dan Negru, începe din 18 septembrie. La preselecţiile pentru cel de-al patrulea sezon al show-ului, care va fi difuzat în această toamnă de Antena 1, copii care au înţeles de mici că un talent trebuie întreţinut cu foarte multă muncă s-au prezentat cu acrobaţii spectaculoase, numere de karate pe muzică, beatbox şi electro dance, scenete, coregrafii şi momentele muzicale.

Serviciul Român de comedie este prograt miercurea

  • Toni Grecu şi gaşca sa revin din această toamnă la Antena 1, în fiecare miercuri, cu un nou sezon “Serviciul Român de Comedie”. Umoriştii de la SRC sunt pregătiţi să atace cu mult umor de calitate şi ironie fină subiectele momentului.
Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • jnm jnm
    n-am simpatii. doar ca spre deosebire de voi, nu am obsesii. daca e o emisiune buna la protv, ma uit la protv. daca e la antena, ma uit la antena. abia astept vocea romaniei, asa cum abia astept hells kitchen. nu ma uit la romanii au talent, nu ma uitam la dansez pt tine, prin urmare greu de crezut ca ma voi uita la dansez printre vise. eu, draga spagatist, nu sunt un exaltat. asa cum pari tu. nu injur un post, dar ma uit la emisiunile lui cu ochii cat cepele. apoi il injur iar, ca sa ma uit din nou. pt ca te vei uita la antena, nu o nega. apoi vei veni aici pe site si ii vei injura. si apoi te vei uita din nou...
  • gogu gogu
    Va fi o batalie a audientelor interesanta toamna asta! Totusi cred ca Pro tv va fi pe primul loc. are publicul deja format si antenei ii va fi greu sa-l atraga. chiar si cu filmele din weekend pro va reusi sa-i invinga macar in jumatate din seri. de exemplu cand va fi avatar(in premiera la posturile comerciale) va avea audienta dubla fata de antena. si celelalte filme anuntate sunt interesante(wolverine, greu de pensionat 2, legenda lui hercule, jack si uriasii etc)
  • Ali Ali
    Sambata de obicei e a prot vului cu filme ..deci joi , vineri sambata duminica ..sunt ale protv ului.asta ca sa nu mai punem targetul comercial..unde protv in prime time 19 - 23 ii rupe pe hantenisti zilnic !!! Deci ar trebui sa o transfere si pe Esca..daca vor sa faca ceva..altfel sunt looseri ca de obicei
  • spagatistu spagatistu
    Jenant! Ridicol!
    Bag de seama ca raspunzi si incerci sa "indrepti" toate comentariile negative re. la Intact, dar ceilalti sunt "postaci". Asa ca aici ar merge un "penibil", daca nu te superi......sau asta-i prima actiune initiata de noul PR manager?
  • geo geo
    unde...la Prima...sau la Kanal D ?
  • jnm jnm
    de fapt, 4-2 (poate 4-3, vedem miercuri cum va evolua) pt antene, pt ca hells kitchen e de doua ori pe saptamana. my bad !
  • jnm jnm
    luni si marti: hells kitchen vs master chef. cred ca vor castiga antenistii pt ca au deja ca prezentatori figuri consacrate.
    miercuri: SRC vs extreme makeover /film/meciuri cupa romaniei sau euroleague. daca sunt meciuri, bate protv-ul, daca nu, antena. mizez pe egalitate miercurea.
    joi: next star vs las fierbinti /fotbal. castiga protvul.
    vineri: x factor vs vocea romaniei. greu....mizez insa tot pe protv, dar greu....
    sambata: te cunosc de undeva vs film. bate antena. intotdeauna emisiunea asta a facut audiente mari, nu stiu de ce sincer. revine si vechiul juriu, asa ca sambata e a antenei.
    duminica: dansez printre vise vs film. din nou, antena. mi-e greu sa cred ca protv va investii in block bustere difuzate cu minimum un an ,doi in urma pt a face fata antenei. deci tot antena.
    CONCLUZIE: 3 la 2 pt antene. echilibru miercurea ,dar parca avand meciuri tot pro este in avantaj. antena castiga insa sambata, duminica, luni si marti. protv are joi si vineri. poate miercuri, dar nu bag mana in foc. cert este ca pro ii "scoate meciurile de fotbal."
  • dan sp dan sp
    eu mizez ca antena 1 va bate cu aproape toate (inclusiv emisiunile noi iadul si danseaza). Vor pierde cu x factor si src. Va alterna joia cu protv (las fierbinti) la postul de lider. Kanal d cu suleymanul lor vor fi in fiecare joi dupa pro si a1. Miercuri si vineri (src si x factor la a1) vor apartine toata toamna protvului. Extreme makeover al protvului e un format bun care va face audienta, va sari milionul pe national de fiecare data. Trebuie sa fii producator f prost ca sa nu faci audienta cu formatul ala. Vocea de asemenea va fi lider de audienta in fiecare vineri. Deci 4 seri vor fi ale antenei 1 (L Ma S D), 2 ale protvului (Mi V), iar joia vor alterna. Sa vedem...
  • jnm jnm
    evident, cand era la protv totul era minunat si profesionist. daca au trecut la antena este penibil. voi postacii protv aveti un cuvant in comun, vezi si la primul comentariu:"penibil." fiti mai originali...
  • Expertul, Expertul,
    Dupa ce ProTV, a anuntat inca din 30 iulie, ca va difuza portie dubla de Master Chef, au venit si copyatorii de la antenuta 1, sa anunte ca difuzeaza doua episoade pe saptamana de iadul bucatarilor.
  • jnm jnm
    grila se anunta in general in aceasta perioda, pt ca de aceea se numeste GRILA DE TOAMNA ! nu au anuntat-o acum, pt ca a facut-o si protv-ul. vezi ca si kanald a anuntat grila, prima tv la fel, pur si simplu asta este data cand televiziunile anunta grilele. in privinta emisiunilor, eu cred ca vor castiga cu toate, asta pana revine "romanii au talent" care scufunda tot. sa vedem insa daca simplul fapt ca vor avea audienta este suficient pt a acoperii investitiile.
  • jnm jnm
    ca si la protv, nea marin "joaca" doar cand greii sunt in vacanta. este o emisiune estivala. vara viitoare incepe iar.
  • Maria Maria
    Se risca, pana nu demult isi mutau emisiunile in functie de grila pro-ului. Sa vedem ce o sa aleaga publicul.
  • andy andy
    penibil....au copiat pana si programul Pro tv unde se difuzeaza show-ul culinar MasterChef.daca nu isi schimba numele in antena pro ,nu au facut nimic :))
  • geo geo
    Oferta tentanta si interesanta...pe hirtie mai tare decit a Pro tv ului ...insa tot blondele ii scoteau din incurcatura pe antenisti...Apropo, gata, iese din grila Nea Marin...dupa doar citeva emisiuni...ma asteptam ca show-ul lui cu vedete sa fie mai lung decit o vara...insa, se pare, m-am inselat...

Trimite un comentariu

sus