Skip to main content

Antena 1, despre Bendeac: „a încălcat în mod repetat clauzele contractului semnat în prealabil cu Antena 1”

 
bendeac
bendeac

Mihai_Bendeac

Publicitate

Antena 1 reacţionează după ce Mihai Bendeac a povestit cum a fost la un pas să intre în juriul Românii au talent, dar negocierile au eşuat în urma unor notificări trimise de Intact către Pro TV.

"Mihai Bendeac a încălcat în mod repetat clauzele contractului semnat în prealabil cu Antena 1, contract aflat încă în vigoare, motiv pentru care se confruntă cu repercusiunile legale fireşti într-un astfel de caz", arată poziţia postului TV.

Realizatorul Mihai Bendeac a povestit ce s-a întâmplat cu Românii au talent pe Facebook şi într-un interviu acordat în exclusivitate Paginademedia.ro, aici. Totodată, Bendeac a postat pe Facebook o serie de documente din care reiese ce vedete trebuia să evite în emisiunile lui: Radu Banciu, CRBL, Mircea Badea, Dan Voiculescu, Stelian Tănase.

Poziţia Antenei 1 are câteva fraze:

Ca urmare a declaratiilor lansate în presă de Mihai Bendeac, vă rog să găsiti mai jos poziţia oficială a Antenei 1 cu privire la acest subiect:

Antena1 îşi respectă obligaţiile contractuale faţă de vedete şi colaboratori.
Mihai Bendeac a încălcat în mod repetat clauzele contractului semnat în prealabil cu Antena 1, contract aflat încă în vigoare, motiv pentru care se confruntă cu repercusiunile legale fireşti într-un astfel de caz.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Stiri Stiri
    Si uite ca a ramas la ei de cativa ani buni.
  • Simona Simona
    Bendeac ramane cel mai tare!:)
  • didi didi
    parerea mea e ca amaratul a semnat un contract plin de chichite, dar nu a citit foarte atent ce scrie acolo, deoarece suma de cateva zeci de mii de euro ii luase ochii. acuma rabda, ce sa faca... pana la expirarea contractului.
    intotdeauna sa fii atent ce semnezi, daca iti sticlesc ochii la bani, atunci nu te mai plange ulterior.
  • Costin Costin
    Cu siguranta Bendeac o sa plateasca cu varf si indesat pentru incalcarea clauzelor din contract.
  • uuk uuk
    daca toti sunteti de partea alora mari, ratatilor, de ce nu il lasati in pace, voi si cu antenele pe amaratul, asa cum il catalogati, sa isi vada de treburile lui, e clar ca nu se ridica la entertainmentul lui badea, gadea si altii.
    Jegosi. atat. nimic mai mult.
    nu-l ridic in slavi pe bendeac, dar vad cum va curge jegul din fund printre dinti. Atata ura, grotesc si penibil in privire si exprimare aveti.
    mi se rupe de basescu. dar asta nu va scuza pe voi.
  • paul S paul S
    Bendeac e un EROU!
    Cu E mare de tipar!
    Daca ar fi fost mai maricel pe vremea lui Ceausescu, l-ar fi imitat pe Ceausescu si si-ar fi batut joc de el in scenete! Si nu doar de el!
    Ci si de Leana!
    Saptamana de saptamana, la Album Duminical, ar fi fost Bendeac balbaindu-se... tutulor, muncipii, pretini, codoi, sa nu precupetim, sa facem totul, etc. Murea Romania de ras!

    Daca traia in Germania anilor 30-45, Bendeac l-ar fi imitat si parodiat pe Hitler, cu curaj si verticalitate! Ar fi avut show la Radio Berlin, seara de seara! Varza il facea pe ala!

    La fel, daca traia in Uniunea Sovietica in timpul lui Stalin, l-ar fi ridiculizat pe Stalin, indiferent de riscuri! In fiecare satulet, la colhoz venea cinecaravana sa prezinte scheciuri cu Bendeac facand misto de Stalin.

    Asa a fost soarta lui, s-a nascut cand s-a nascut si astia-s morti acum.
    Nu e vina lui Bendeac.

    A fost ghinionul lui sa traiasca acest momenl istoric jalnic, cand Antenele isi permit sa interzica unui URIAS talent, sa-si bata joc de Voiculescu si Cerebel.

    Bendeac, fii tare!
    Viata e intr-adevar plina de greutati, dar Robin Williams nu e un model de urmat.

    Nu uita ca ai o sansa!
    Putin e chelios ca tine si, daca inveti bine limba rusa (un an, doi, trei), ai putea sa-l parodiezi pe el, sa-l faci varza, sa maturi podelele cu el, sa-l umilesti, intr-un super-show la televiziunea de stat de la Moscova.

    Succes, Bendeac!
  • Ventilatie Ventilatie
    Sunt convinsa ca Bendeac a incalcat "constient" contractul cu Antena. Poate e mai bine asa, pentru el si pentru Antena.
  • Jurevycius Jurevycius
    asta se crede vedeta, si a luat lume n cap, prea mari pretentii, el are impresia ca daca la un moment dat a avut putina audienta, gata, eu sunt important, acest arogant o sa sfarseasca pe youtube, un va avea mare succes, eu asa cred, de ce se omoara el cu televizoru, nu stiu, in curand totul va fi pe net
  • Gelu Gelu
    Ce sa-ti spun, marea vedeta bendeac! Vai de capul lui!

Trimite un comentariu

sus