Skip to main content

VIDEO. Antena 3 a lansat un promo în care îi invită pe oameni „la plimbare” în jurul Palatului Cotroceni

 
plimbare antena 3
plimbare antena 3

plimbare antena 3

Publicitate

„Noi ne plimbăm duminică de la 17.00 în jurul palatului Cotroceni, voi ce faceţi?”, spune promo-ul lansat de Antene aseară. Tot despre „plimbare” au vorbit şi realizatorii Antenei 3 în maratonul de victimizare difuzat aseară la Antena 1 şi la antena 3 pe parcursul a cinci ore. Vedetele postului vorbesc doar despre plimbare, nu au precizat nimic despre o formă de protest sau manifestare împotriva unei hotărâri judecătoreşti.

CONTEXT. Reacţia celor de la Antena 3 vine după ce instanţa Curţii de Apel a decis ieri condamnarea lui Dan Voiculescu, fondatorul trustului Intact, la 10 ani de închisoare pentru privatizarea frauduloasă a Institutului de Cercetări Alimentare (ICA). Tot instanţa a dispus confiscarea unor terenuri, a mai multor milioane de euro şi a sediului Antenei 1 şi Antenei 3 din Băneasa, deţinute toate de familia Voiculescu. După aceste decizii, realizatorii Antenei 3 au spus public că este un proces politic, comandat de Traian Băsescu.

 
Promo-ul, în continuare:

Citeşte şi:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Pisi Pisi
    CNA dormi? Aceste posturi mizerabile ar tb suspendate! Oameni buni treziți-va. Copiii vostri trăiesc in mizerie, sunt indoctrinati cu prosti . Gâdea și badea tb sa ajungă la psihiatru.. Sunt nebuni de legat!
  • Dreaqu Dreaqu
    Si in nemernicia lor de gunoaie infecte ce au fost de la inceput si nu se dezic nici pana in ultimul minut (de emisie, sper), sustin ca a fost o chestie spontana, din adancul sufletului de roman. In adancul pamantului cu voi, lingai dezgustatori si zdrente la propriu PENALE!
  • a a
    Ce face CNA-ul? ce fac organizatiile de presa? chiar ii lasati p-astia sa continue in delirul asta?
  • paul S paul S
    Dar unde vedeti voi ceva negativ la adresa voastra in ceea ce am scris eu?
    Eu nu am evaluat absolut nimic, in niciun fel.
    Aveti o parere proasta despre voi insiva?
    Nu considerati ca niste comentatori ca voi trebuie sa fie o mandrie pentru un site?
    Eu exact asta am scris.
  • ana ana
    Dar tie postac antenist ce iti place vocabularul lui Badea?Pai ala are un vocabular de o mie de ori mai "scarbos"ca sa-i folosesc expresia marelui jurnalist.
  • reporter reporter
    o idee vehiculată în cerc restrâns: toate vedetele Antenelor, înțelegând greutățile Patronului, iși donează salariile pe 1 an pentru recuperarea mai rapidă a prejudiciului... badea, gadea și cu ursu sunt principalii susținători ai ideii...
  • SRI SRI
    zise Voiculescu din inchisoare...
  • paul S paul S
    Deci acestia sunt cititorii acestui site?
    E onorant sa ai un asemena public Obae, n'est pas?
  • Mego Mego
    HA HA HA, o sa vedeti cum se aduna ei "Retardatii" eu zic ca toti incolonati sa duca si cate un pachet tov.voiculescu la penitenciar,ar fi o idee...
  • Macovei Macovei
    ...nenorocitilor cu gadea, si badea in frunte, pt ca tatuca Voiculescu este la rece, ce vreti voi sa faceti este o dovada de retard indubitabila, dupa ce tatuca vostru , a tinut tara asta pe loc , cu tot tipul de jocuri murdare, ca sa nu avanseze legea DNA, si prin consecventa, mana justitiei sa nu ajunga si la fosila comunista. RUSINE DERBEDEILOR
  • Popescu Popescu
    Niste oameni mai penibili si o televiziune mai penibila nici ca pot exista pe planeta asta. Ne fac tara de rusine.
  • mihaita mihaita
    mai bine mergeau la pelerinaj la moastele domnului profesor' din Rahova.

    Gadea, Badea, Grecu, sunteti o rusine si o scarba pentru tara asta.
    Sfidati tot din slavie.
    Nimic nu va mai spala!
  • Ene Ene
    Duminica de la 17.00 are loc recensamantul dobitoacelor?!
  • SRI SRI
    cativa pensionari bezmetici indragostiti de Gadea tot o sa stranga la o plimbare nerusinatii de la antene. Eliberati cladirea furata de Voiculescu de la Statul Roman derbedeilor !!!!
  • Alex Alex
    Dar promo-ul acela cu „AMR 18 saptamâni”, o animație care-l înfățișează pe Băsescu pe un pat într-o celulă, rotindu-se în somn de pe dreapta pe stânga din cauza unui coșmar, nu l-ați văzut? Îl difuzează Antena 3 după pauzele publicitare. Ce face postul ăsta de televiziune ar trebui „răsplătit” cu retragerea licenței de emisie. Bun sau rău, Băsescu este încă șeful statului. Atacuri mizerabile de genul acesta ar trebui serios sancționate. Ăsta nu e jurnalism, iar jurnaliștii adevărați din țară - puțini, câți sunt ei - ar trebui să reacționeze. Și așa România e plină de proști... dacă televiziunea va continua pe acest trend, „educând” în așa mod masele, țara asta va fi a doua Africa în scurt timp... De ce nu ne gândim la viitorul generațiilor care vin... nu pricep asta...

Trimite un comentariu

sus