Skip to main content

VIDEO. Antena 3 a lansat un promo în care îi invită pe oameni „la plimbare” în jurul Palatului Cotroceni

 
plimbare antena 3
plimbare antena 3

plimbare antena 3

Publicitate

„Noi ne plimbăm duminică de la 17.00 în jurul palatului Cotroceni, voi ce faceţi?”, spune promo-ul lansat de Antene aseară. Tot despre „plimbare” au vorbit şi realizatorii Antenei 3 în maratonul de victimizare difuzat aseară la Antena 1 şi la antena 3 pe parcursul a cinci ore. Vedetele postului vorbesc doar despre plimbare, nu au precizat nimic despre o formă de protest sau manifestare împotriva unei hotărâri judecătoreşti.

CONTEXT. Reacţia celor de la Antena 3 vine după ce instanţa Curţii de Apel a decis ieri condamnarea lui Dan Voiculescu, fondatorul trustului Intact, la 10 ani de închisoare pentru privatizarea frauduloasă a Institutului de Cercetări Alimentare (ICA). Tot instanţa a dispus confiscarea unor terenuri, a mai multor milioane de euro şi a sediului Antenei 1 şi Antenei 3 din Băneasa, deţinute toate de familia Voiculescu. După aceste decizii, realizatorii Antenei 3 au spus public că este un proces politic, comandat de Traian Băsescu.

 
Promo-ul, în continuare:

Citeşte şi:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • sergiu sergiu
    Nu este pentru prima data cand Antenele incita la iesitul in strada. Lucru interzis prin Legea Audiovizualului. CNA-ul insa doarme.
  • gicu gicu
    pana una alta.. voi va plimbati pe la parchete, politie si pe la mititica, gunoaie penale!

Trimite un comentariu

sus