Skip to main content

Bendeac: L-am anunţat pe domnul Burci să se aştepte la eventuale parodii pe tema asta din partea mea. Burci putea câştiga bani din multe lucruri în 90, în afara comerţului cu aşa ceva

 
bendeac
bendeac

bendeacMihai Bendeac, realizatorul emisiunii "Jurnalul unui burlac" de la Prima TV, îl anunţă pe Cristian Burci, într-o postare pe Facebook, "să se aştepte la eventuale parodii" pe seama subiectului în "Burci - baby broker".

Publicitate

Bendeac mai spune că patronul postului Prima TV "putea castiga bani din multe lucruri in 90, in afara comertului cu asa ceva".

"Putea sa aduca blugi din Turcia. Sau casete video! Sau sa aduca pantofi cu o rabla de Dacia Break precum mama si tata, de la Cluj la Bucuresti, la 40 de grade, fara aer conditionat", a scris Mihai Bendeac, pe pagina sa de Facebook.

Bendeac: Consider că Mircea Badea este unul dintre cei mai buni oameni de televiziune pe care i-a avut şi îi are România. Dar că se află într-o capcană

În aceeaşi postare care îl vizează pe Cristian Burci, Bendeac spune despre realizatorul emisiunii "În gura presei" că este "unul dintre cei mai buni oameni de televiziune".

"Bai Mircea.. Pentru cunoscatori, cea mai mare dovada de talent pe care ai aratat-o vreodata a fost un show minor, la Antena, se numea ”Intre prieteni”. Show-ul era minor dar prestatia ta era senzationala. Daca ai invata sa respecti, atat, doar sa respecti, si parerile altora, ai fi, din nou, intre prieteni. Banii sunt nimic. Atat. Ma inclin", a scris Bendeac.

Reamintim că Mircea Badea a prezentat în emisiune un reportaj realizat în anii 90 în România de reporterii CBS de la 60 Minutes, pe tema vânzărilor de copii către americani. Cristian Burci este prezentat ca un "intermediar" (baby broker), despre care jurnalista spune că a fost filmat cu camera ascunsă.

Imaginile video cu Cristian Burci:

În postarea sa, Mihai Bendeac a mai avut aprecieri şi la adresa Andreei Esca şi la adresa lui Carmen Avram, realizatoarei emisiunii "În premieră", care recent a fost nominalizată la EMMY.

  • "Consider ca, in Romania, nu exista niciun post de stiri. Sau poate sunt nedrept. Cert e ca imi inchei ziua cu Andreea Esca, deoarece este vocea care-mi aminteste mereu ca s-a mai incheiat o zi. Sunt inca aici. Viu. Multumim, Andreea."
  • "Fac parte dintre cei ce stiu faptul ca doamna Carmen Avram este un om de televiziune deosebit. Doar ca munca dumneaei, exceptionala altminteri, este folosita ca arma de propaganda."

Citeşte şi:

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Andrei Andrei
    Oricum, stirile cele mai obiective la ei sunt.
    Imi pare rau ca a plecat Sarbu, dar asta e!
  • stefan stefan
    protv e atat de echidistant incat daca te uiti doar la ei nu stii ce se intampla in tara. totul pare in regula :)
  • Andrei Andrei
    Sper ca Pro TV sa ramana la fel de echidistant intotdeauna.
  • Mm Mm
    "Burci putea câștiga bani din multe lucruri în 90, în afara comerțului cu așa ceva" Uaaau,pe de ce nu a facut bani din altceva ci din vanzare de copii?Asta e scuza a la Bendeac?Nu stiu ce consuma,dar ar fi bine sa se lase.

Trimite un comentariu

sus