Skip to main content

Cu cine se bate supercupa Real - Sevilla, transmisă de TVR

 
supercupa europei_12 august
supercupa europei_12 august

supercupa europei_12 augustMeciul Real Madrid - FC Sevilla, Supercupa Europei, va fi difuzat de TVR. Partida din această seară se va vedea pe TVR 1, TVR HD şi TVR+, începând cu ora 21.45.

Publicitate

Meciul care se va disputa pe Millenium Stadium din Cardiff se bate cu "Poftiţi pe la noi", emisiunea difuzată de Antena 1, serialul Spartacus de la Pro TV şi emisiunea de divertisment "O iubire de-o vară" programat de Kanal D.

Paginademedia.ro vă prezintă în continuare cu ce programe se intersectează meciul din Supercupa Europei.

  • Antena 1 va difuza începând cu ora 20:30 emisiunea "Poftiţi pe la noi!", care îl are ca protagonist pe Nea Mărin. De la ora 23.00, Antena 1 a programat "Serviciul Român de Comedie: Happy Show".
  • Partida dintre Real Madrid şi FC Sevilla se va intersecta cu ştirile nopţii de la Pro TV, difuzate începând cu ora 22.15, şi cu serialul Spartacus (22.50 - 00.00).
  • Kanal D va difuza în intervalul 22.15 - 00.30 emisiunea de divertisment "O iubire de-o vară".

Partida va fi comentată de Marian Olaianus şi va fi precedată, de la ora 21.00, de Studio Fotbal, un program moderat de Tudor Furdui. După finală,Tudor Furdui va discuta în studio cu antrenorul Ionuţ Badea şi cu internaţionalul Gabi Popescu.

DESPRE MECI. Câştigători pentru a zecea oară ai Ligii Campionilor (record absolut), madrilenii se află în finala Supercupei Europei pentru a patra oară. Real a mai jucat în 1998 (când a pierdut în faţa englezilor de la Chelsea, 0-1), în 2000 (când a pierdut cu Galatasaray Istanbul, 1-2) şi în 2002, când au reuşit prima lor victorie în Supercupă: 3-1 cu Feyenoord.

La rândul său, FC Sevilla joacă pentru a treia oară un meci de Supercupă a Europei. Andaluzii au mai jucat în 2006 (când au învins cu 3-0 pe FC Barcelona) şi în 2007 (au pierdut în faţa lui AC Milan, cu 1-3).

Real Madrid şi FC Sevilla au, fiecare, câte o Supercupă a Europei în palmares.

Televiziunea Română mai deţine drepturile pentru partidele din play-off-ul Champions League şi pentru meciurile tricolorilor de calificare în preliminariile EURO 2016.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • cata cata
    mai gandeste-te odata , audienta Digi nici macar nu se moasora iar audienta dolce nu va fi mai mare de 150.000 de oameni !!!
  • Mihnea Mihnea
    Ar fi ceva daca Digi ar da si Liga 1. Pentru ca asta se cere si are cautare. Ce pazesc oare oamenii de acolo, din conducere?
  • Adi Adi
    Paginade......media??? Asa presa? Nu faceti altceva decat sa publicati orice comunicat de la TVR fara cea mai elementara verificare? In afara de faptul ca meciul mai este transmis de alte doua televiziuni, nici macar nu se joaca pe stadionul mentionat in comunicatul TVR!!!! Oare cata incompetenta poate fi la redactia sport de la TVR? Sa transimiti un meci si sa nu stii pe ce stadion se joaca????
  • dan dan
    petrisoare parca esti antenist.nu informezi cititori correct.partida este transmisa si de dolce si digi.poate corectezi,articolul
  • maria maria
    Partida va fi transmisa si de Dolce Sport si Digi Sport, nu numai de TVR. Sigur, dintre cele 3 posturi, audienta cea mai mica o va avea TVR-ul...

Trimite un comentariu

sus