Skip to main content

Facebook a donat 10.000 de dolari unui politician care luptă împotriva legalizării căsătoriilor gay

 
facebook-apps
facebook-apps

facebook-appsReţeaua de socializare Facebook a donat o sumă de 10.000 de dolari unui politician din statul american Utah, Sean Reyes, care luptă împotriva legalizării căsătoriilor între persoanele de acelaşi sex, scrie Mediafax, care citează huffingtonpost.com.

Publicitate

Donaţia a fost făcută în luna mai, în timpul campaniei de realegere a lui Sean Reyes în funcţia de procuror general al statului american Utah. Acesta a devenit celebru după ce a contestat o hotărâre judecătorească care ar putea duce la legalizarea căsătoriilor persoanelor de acelaşi sex în statul Utah.

Un purtător de cuvânt al Facebook a declarat, pentru The Huffington Post, că reţeaua de socializare are o reputaţie solidă în chestiunile care privesc drepturile persoanelor gay, însă deciziile privind susţinerea financiară acordată unui candidat au la bază mai multe aspecte.

"(...) luăm deciziile privind ce candidat să susţinem bazându-ne pe întregul portofoliu de chestiuni importante pentru business-ul nostru, nu doar ţinând cont de un singur aspect. O donaţie pentru un candidat nu înseamnă că suntem de acord cu orice decizie politică sau poziţie a candidatului respectiv. Am făcut această donaţie din aceleaşi motive pentru care am donat şi pentru procurorul general care are un punct de vedere opus cu privire la această chestiune - pentru că aceştia şi-au luat un angajament privind inovarea şi promovarea unui internet liber", a mai spus purtătorul de cuvânt al Facebook.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Liviu Iordache Liviu Iordache
    Sa intelegem ca de aia au sponsorizat? Sau omul are 200 de preocupari, 50 de actiuni directe, incheiate cu succes, 1.000 de pareri, intre care si asta? Pai asa putem spune ca e si neras...
  • maurice maurice
    Foarte corect! fiecare sa-si vare ce vrea unde vrea! Dar un cuplu, casatoriti legal, pot adopta copii. ce o sa faca copilul ala la scoala? oare precum in banc: a zis mama sa-i sugi.....?

Trimite un comentariu

sus