Skip to main content

GALERIE FOTO. Adrian Ursu, la plimbare: „Mai bine confiscat decât pe creier spălat”

 
Plimbarea Antena 3 Ursu Buna
Plimbarea Antena 3 Ursu Buna

Plimbarea Antena 3 Ursu Buna

Publicitate

Vedetele Antenei 3 au mers printre protestatari purtând tricouri albe cu mesaje. „Mai bine confiscat decât pe creier spălat”, scria pe tricoul lui Adrian Ursu, realizator la Antena 3.

Şi Mihai Gâdea, director general al postului de ştiri, a apărut tot cu un tricou alb pe care stă sctis „Imposibil de confiscat”, în timp ce Mircea Badea a apărut cu mesajul: „Justiţia execută ordine şi oameni”.

În jur de 2.000 de oameni s-au strâns la protestul deghizat în „plimbare” al celor de la Antena 3.

Plimbare Gadea tricouMircea Badea plimbare tricou

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Adam Adam
    Nu tot Pagina De Media a publicat o lista cu brandurile care faceau publicitate in timpul emisiunii Simonai Gherghe? Ar prinde tare bine o lista cu brandurile promovate pe Antena 3.
  • didi didi
    tricoul lui ursu e scris gresit... astia sunt si confiscati si pe creier spalati...
  • Anca Anca
    Am vazut publicul antena 3 in strada...pensionari. Daca as fi o companie care mi-as face publicitate, sigur nu as vrea antena3...poate doar daca as fi o farmacie.
  • ana ana
    Parca erau o haita de caini in cautarea prazii.Te speriai de moacele lor.Nu ati vazut cum ii atingeau pe antenisti parca erau sfintele moaste?Doamne fereste.Astia sunt fanaticii sectei A3.
  • Ina Ina
    Asa cum am spus si ieri, voi adopta si eu o cale de protest fata de ceea ce face Antena 3: incepand de azi, imi rezerv dreptul de a boicota brandurile care isi fac reclama la Antena3... nu vreau sa sprijin dezinformarea si violenta... pe cat posibil, piata de azi iti ofera alternative... Acesta este modul meu de a ma "plimba".
  • Bodea Bodea
    Pana la urma antenisti recunosc ca sunt cei cu creierele spălate http://www.facebook.com/photo.php?v=731886033532958
  • Radu Radu
    Daca nu ne trezim si nu votam cum trebuie, ma refer la tinerii, ne vor conduce cozile de topor votate de PENSIONARII TRANTORI (mari aplaudaci ai lui Ceausescu) care ne-au lasat o tzara de cacao cu oameni de cacao.
  • alex alex
    Prietene.... Esti pe langa rau... Lasa commenturile astea si mergi frumos sa te inchini lui Mirciulica Badea si lui Mishulica Gadea... Mari oameni de televiziune si de o obiectivitate ireprosabila, independenti 100% de banii unui puscarias care se numeste Voiculescu..:)
  • geo geo
    Am auzit o mare timpenie din gura unui pensionar rupt de realitate...cica Antena 3 este continuatoarea defunctei Europe libere...interesant totusi ca vedetele Antenelor platite cu mii de euro pe luna au pacalit atitia amariti cu pensii de 100 sau 200 euro sa iasa in strada...apropo, am auzit ca circulatia a fost blocata in zona Cotroceni...nimeni nu a fost sanctionat, nici macar cei care au instigatladezordine?
  • Ina Ina
    @Emi
    In primul rand, nu am timp sa manipulez, pt ca muncesc 10 ore pez zi, ca sa platesc STATULUI taxe si impozite. Pe mine nu are cine sa ma imprumute sute de mii de Euro, ca pe Domnul Gadea.
    In cel de-al doilea rand, STATUL nu e BADEA... sau ANTENA 3... Si nu, multumesc, nu am nevoie de ei sa ma apere impotriva abuzurilor. Atata vreme cat esti un om corect, care iti faci treaba cum trebuie, nu e nevoie sa te apere Badea sau Gadea.
  • emi emi
    Este clar ca traiesti in lumea ta si nu in realitatile cotidiene.
  • noName noName
    Orice ţară are lichelele ei. Meritul lui Voiculescu este că a reuşit să-i adune pe toţi cu predicile de la Antena3. Tot aşa s-au adunat şi ungurii sub umbrela UDMR. Noroc că ţiganii au rămas dezbinaţi că altfel chiar că era vai şi amar de ţara asta.
  • noName noName
    Statul suntem noi. Abuzurile le face guvernul.
  • BENY BENY
    antena 3 de rahat , suntem o tara de idioti , acum ca justitia face dreptate ne revoltam si incercam sa aparam un turnator , cit de ingust la minte sa aperi un asemenea om. Gidea , Badea dati datoria inapoi lui VOICULESCU , nu prea se poate, ca din cite stiu si conturile voastre sunt sub sechestru.........deci hai la plimbare GIDEA , URSU , BADEA ............
  • emi emi
    @Ina
    Pentru 2. Se referea la cine te apara de abuzurile statului, dar atata poti sa manipulezi :)

Trimite un comentariu

sus