Skip to main content

Gino Iorgulescu, LPF: Peste 3 milioane de familii pot urmări meciurile din Liga I la televizor

 
LPF 2012 - STEAUA BUCURESTI - RAPID BUCURESTI
LPF 2012 - STEAUA BUCURESTI - RAPID BUCURESTI

LPF 2012 - STEAUA BUCURESTI - RAPID BUCURESTIPreşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Gino Iorgulescu, susţine că actualul contract cu Intel Sky Broadcast, care a câştigat drepturile de televizare ale meciurilor din Liga I, permite unui segment mai mare de spectatori, peste 3 milioane, să urmărească partidele la televizor, se arată într-un comunicat publicat de lpf.ro.

Publicitate

''Dacă în anii trecuţi, şapte meciuri din Liga I erau disponibile doar pentru abonaţii unei anumite firme de cablu, în prezent ele se văd la peste 20 de companii de cablu, dintre care amintesc: UPC, Dolce, Orange TV, Focus Sat, Ines. Astfel, în peste trei milioane de case se pot urmări astăzi la televizor meciurile din prima liga.

Meciurile din Campionatul Naţional Liga I pot fi văzute pe Look TV şi Look Plus, iar în urma parteneriatului încheiat cu Romtelecom, un număr important de meciuri poate fi urmărit şi pe Dolcesport. Acestor trei milioane de abonaţi li se adaugă toţi utilizatorii de internet din România, care pot urmări meciurile pe platforma Seenow în pachetul Koolnet. Aşadar, spre deosebire de perioada anterioară, în afară de drepturile clasice de TV, azi sunt valorificate şi drepturile aferente tehnologiilor moderne, respectiv drepturile de internet şi de mobil'', a declarat şeful LPF cu prilejul unei conferinţe de presă.

Iorgulescu a adăugat că soluţia aleasă de LPF a permis o concurenţă mai mare pe piaţă şi a desfiinţat monopolul deţinut de o companie de cabluri.

''Prin urmare, iată cum demersul LPF a deschis concurenţa de piaţă relevantă şi a înlăturat un adevărat monopol deţinut anterior de un cablist. Repet, peste 20 de firme de cablu, trei posturi TV şi peste 3.000.000 de familii pot urmări meciurile din Liga I la televizor. De asemenea, cei 10,8 milioane de utilizatori de internet (potrivit statisticilor Internet World Stats la 31 decembrie 2013) pot urmări meciurile pe calculator sau mobil. Consider asta o reuşită!'', a declarat Gino Iorgulescu.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mihai mihai
    pentru obae

    ne poti spune cati din lingaii de mai sus au postat de pe acelasi ip? :))
    liga sclavilor..
  • David David
    Daca au fost incalcari ale legii acestea trebuie sanctionate. Totusi daca astepti pana cand solutioneaza institutiile de la noi o ancheta iesi la pensie. Pana cand se va termina ancheta RDS ar putea sa introduca Look in grila.
  • doru doru
    Aia de la rcs fac pe justitiarii in loc sa ne dea Liga. Ei fac plangeri la Consiliul Concurentei. Frectie la picior de lemn si ma doare pe mine undeva ca au dat unii sau altii spaga. Eu nu vad Liga.
  • traian traian
    Si rds au fost verificati de catre Consiliul Concurentei care a zis ca totul este ok. acum DNA il verifica pe Mitica pentru combinatii cu rds pe Liga1. Deci si in cazul asta Consiliul Concurentei o sa zica la fel: totul e ok. Nu cred ca tremura Gino. Doar noi, abonatii rds, tremuram de nervi ca nu avem LIga
  • Liviu Liviu
    Fara a discuta corectitudinea procedurii, ma indoiesc amarnic ca astia de la rds sunt preocupati de respectarea legii cand Mitica e anchetat de DNA pentru ca a luat spaga de la RDS pebtru drepturile LIgii. Deci LASA-NE!!! Durerea la rds e ca nu au doar ei Liga is mai ales ca n-o au pe canalele lor ca sa ia bani si din publicitate. Cred ca Gino doarme foarte linistit
  • Narcis Narcis
    Nu cred ca Gino ii poate soma pe cei de la RDS sa semnaze cu Look. E decizia companiei daca semneaza sau nu.
  • alin alin
    se vede interesul lui gino puscariasu,il doare undeva de noi cei 3.500.000 de abonati ai rcs rds
  • ercees ercees
    rcs nu se sinchiseste nici de fotbalul romanesc nici de aabonatii romani.
  • horatiu horatiu
    maaa pai absolut toti abonatii sunt microbisti?? Pai ar fi platit cu drag 10 lei pe luna. Poate se duc la upc acum
  • manolea manolea
    Inseamna ca rds avea abonati numai microbisti daca se uitau absolut toti la Liga1. Si daca toti abonatii rds-ului erau microbisti, rds a comis-o rau de tot
  • didier didier
    Ideea e ca cei care vor sa vada Liga 1 au unde si cum De la inceput upc a avut o crestere a abonatilor tocmai pentru extra-optiunea pe care au oferit-o. Normal ca nu se uita toata lumea asa cum nici la rds nu se uitau toti abonatii
  • christi christi
    Lasa ca abonatii mai trec si la upc. Eu asa am facut si ma doare in cot cui ii trimit banii la sfarsit de luna daca vad Liga1. RDS putea sa primeasca banii mei la sfarsit de luna in continuare dar au considerat ca nu merit.Asta este, suntem oameni mari. Nu plangem unii dupa altii
  • Marius Marius
    La fel de important este faptul ca peste 3 milioane nu pot urmari meciurile din Liga1. De ce Rds nu vine cu un comunicat in care sa explice care sunt motivele pentru care nu transmit?
  • costel costel
    10 ron pe luna inseamna mult?? Sa fim seriosi. Banii astia, o mare parte, ajung la echipe. Noi suntem ca in Kazahstan si rusia cu patroni la echipe ca la tarabe.
  • Alin Alin
    RDS si-a dezamagit abonatii de data asta.

Trimite un comentariu

sus