Skip to main content

Încă un reporter demisionează de la Realitatea TV. Oana Ivan: Mă şochează când văd cât de urât se pot transforma oameni pe care i-am iubit

 
Oana Ivan
Oana Ivan

Oana Ivan

Publicitate

“Ma socheaza cand vad cat de urat se pot transforma oameni pe care i-am iubit. Colegi de-ai mei care calca pe cadavre pentru afirmare”, spune în scrisoarea trimisă colegilor Oana Ivan, reporter Realitatea TV care a decis sa plece de la postul de ştiri.

Oana Ivan, în mesajul trimis colegilor, pe care Paginademedia.ro îl prezintă în continuare:

“Normalitate mai inseamna si familia Realitatea Tv. Nu oamenii cuiva si restul. Si, mai cred, ca valoarea unui om nu ar trebui sa fie masurata in cate mailuri trimite pe editori sau cat de tare tipa. Sau in functie de cu cine se imprieteneste. Ci prin demnitate. Decenta. Bunatate. Onestitate. Profesionalism.”

Contactată de Paginademedia.ro, Oana Ivan a declarat că "decizia este, într-un fel, de onoare".

"Nu sunt omul care să vină la muncă doar pentru a bifa o nouă zi şi un salariu. Nu mă mai simţeam nici motivată, nici că vin cu bucurie la muncă. RealitateaTV este locul în care m-am format şi unde am crescut, iar de-a lungul timpului am avut oferte de la mai multe televiziuni de pe piaţă. Le-am refuzat, tocmai pentru că iubeam să vin la muncă la Realitatea TV.

Nu ştiu ce fac azi, nu ştiu ce fac mâine, nu am nicio super-ofertă. Nu de asta plec. Însă sunt tânără, am încredere în forţele proprii şi am încredere în viitor", a completat Oana Ivan pentru Paginademedia."

Oana Ivan completează seria plecărilor din rândul reporterilor Realitatea TV. Săptămâna trecută, patru reporteri au fost restructuraţi. Printre ei Lucian Popescu şi Laura Fronoiu. După restructurări, un alt reporter al staţiei, Cristian Vasilcoiu, a decis să-şi dea demisia, după cum Paginademedia.ro a scris aici. Bianca Oanea s-a anunţat în faţa redacţiei ca fiind noul redactor-şef.

Oana Ivan este unul dintre cei mai vechi reporteri ai Realităţii. A rămas la postul de ştiri după ruptura de acum câţiva, când parte din echipă a plecat la noua staţie RTV.

Mesajul trimis de Oana Ivan către redactia Realitatea TV:

"Mult timp, pentru mine, Realitatea Tv a insemnat acasa. A insemnat oameni frumosi. Care transmiteau caldura. Doar dintr-o privire. Oameni care-ti dadeau aripi. Si noi chiar zburam. Mai ales cei tineri.

La Realitatea Tv, m-am nascut din nou. Sunt omul care face totul cu pasiune. Am trait prin fiecare secunda petrecuta in redactia Realitatea Tv. Am trait prin fiecare secunda petrecuta pe teren. Pana mai daunazi. Iar cand nu mai simti ca traiesti. Cand nu mai vii la munca cu bucurie. Renunti. Chiar daca te doare.

Au fost zile in care as fi sarit peste orele de somn. Doar ca sa ajung mai repede la redactie. Ca sa stau cu voi. Doar ca sa va vad. Sa va aud murmurul. Sa ma uit la voi lung. Si cu admiratie.

Nu stiu voi, dar eu cand paseam printre mesele din redactie, simteam ca un sentiment mai de bine nu are cum sa existe. Nu stiu voi, dar eu cand ma uitam la Cristi Coman, simteam ca ma uit la Dumnezeu. Imi era teama si jena sa-l supar in vreun fel.

Nu stiu voi, dar eu cand o vad pe Saviana la pupitru, imi vine sa ma duc sa iau televizorul in brate. Iar cand Robert ma cearta pentru ca mi-am pus lavaliera prea aproape de par, parca as aseza-o si mai aproape. Ca sa ma mai certe o data. Iar, uneori, imi vine, fara rost, pe strada, sa-mi pun castile in urechi, doar, doar s-or auzi vocile din regie.

Va iubesc, pe voi, oameni frumosi. Din fiecare coltisor al redactiei. Al platourilor. Al dispeceratului. Sau al regiei! Ma revolta, insa, cand, uneori, uitam sa fim oameni. Cand uitam cine suntem si de unde am plecat.

Ma socheaza cand vad cat de urat se pot transforma oameni pe care i-am iubit. Colegi de-ai mei care calca pe cadavre pentru afirmare. Dragilor, doar oamenii mici fac asta. Iar voi nu aveti cum sa fiti oameni mici.

Cu totii gresim. E omeneste. Insa, nu persistati intr-un asemenea comportament. Aveti printre voi reporteri si redactori tineri. Care tocmai au pasit in redactie. Purtati-va cu ei asa cum ati fi vrut si voi sa fiti tratati cand ati fost la inceput. Asta e normalitate.

Normalitate mai inseamna si familia Realitatea Tv. Nu oamenii cuiva si restul. Si, mai cred, ca valoarea unui om nu ar trebui sa fie masurata in cate mailuri trimite pe editori sau cat de tare tipa. Sau in functie de cu cine se imprieteneste. Ci prin demnitate. Decenta. Bunatate. Onestitate. Profesionalism.

Multumesc, Cristi Coman, Cristi Marin, Madalina Dulama, Raluca Fiinta, Robert Tatarus, Eugen Chelemen, Sergiu Toader, Marinela Nedelcu, Anne Trattner, Anca Vladica, Carmen Ungureanu, Dorin Chiotea, Carmen Ghita, Dana Geana, Mihai Horatiu, Mitica( Dumitru Rahau), Adriana Matei, Cristian Vasilcoiu, Liviu Cumpat, Eli Roman.

Sunteti oamenii, care, la un moment dat, poate chiar fara sa stiti, mi-ati acordat increderea si sprijinul de care eu aveam nevoie.

Iti multumesc, Madalina Dulama, pentru ca m-ai angajat la Realitatea Tv. Tu mi-ai dat sansa sa cunosc toti oamenii acestia minunati.

Multumesc, Robert Tatarus, pentru profesionalismul demonstrat prin caracter. Multumesc, Ralu Finta, pentru atmosfera din redactie. Multumesc pentru acasa.

Multumesc, Anca Vladica, pentru ca ai demonstrat ca oamenii exista prin caracter. Nora Dinca, te iubesc. Esti un OM minunat. Cand ma uit la tine vad esenta conceptului Realitatea Tv.

Multumesc, Dorin Chiotea, Cristian Vasilcoiu si Eli Roman pentru prietenie. Pentru omenie. Pentru zambete si voie buna.

Multumesc, Dragos Sasu si Claudiu Popa, pentru momentele "1 decembrie" 2012 si 2013. Multumesc, Costi si Razvan, pentru decenta. Pentru consecventa in demnitate.

Multumesc, Calin Buda, pentru ca alaturi de tine am petrecut cele mai frumoase momente in teren. Impreuna am filmat incidentele de la Universitate, zapezile de acum doi ani, incidentele cu suporterii maghiari. Sau inundatiile din primavara. Multumesc, Ibra si Matei. Pentru voia buna de pe drumul spre si dinspre filmare.

Multumesc tuturor colegilor pe care nu i-am nominalizat, dar care stiu ca ii iubesc. Multumesc editorilor. Producatorilor. Operatorilor. Oamenilor de la montaj. Baietilor de la grafica. Doamnelor de la ingest. De pe flyuri.

Multumesc soferilor. Si tuturor celor care mi-ati facut viata mai frumoasa. Cu fiecare zi.

Realitatea Tv a insemnat tot ce am avut mai de pret. In ultimii ani. Dupa familia mea. Multumesc, Realitatea Tv! Va respect. Pe toti. De la mic, la mare!"

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • adi adi
    Pacat,erai un reporter bun-bun.Ma astept ca si Aneta,Andra si Saviana sa plece.Poate ar fi trebuit sa ramaneti cu RTV
  • john john
    Unii mai pun si suflet. Punct.
  • Sebi Sebi
    Cu conducatori ca gusa, lavinia sandru sau rares bogdan drumul spre inchiderea postului e asigurat ,astia fac emisiuni la care se uita doar ei si rudele lor dovada audientele jalnice din ultimii ani. Gusa sau lavinia asa cum au reusit in politica cu partidul pin de 1% la fel o sa faca si cu realitatea ,ei se cred buricul pamantului ,dar audientele spun cu totul altceva. E clar ca telespectatorii nu sunt atrasi de ce vad ,sunt axfisiati de un cozmin gusa care isi da cu parerea despre orice la fel ca madam tatoiu si de un rares bogdan care crede ca audienta se face pe malul marii discutind despre cat de mare e partidul liberal cind aia cu chiu cu vai au luat 14% la ultimile alegeri.... Marea lui surpriza o sa fie cand o sa afle ca marea unire intre pnl si aia care au taiat pensii si salarii intr-o nesimtire totala o sa aiba rezultate dezastruoase, sa vedeti de acuma incolo !
  • Tiberiu Cazacioc Tiberiu Cazacioc
    Un angajat a plecat dintr-o companie. Punct. O companie este creata pentru profit. Punct. Destui afla asta tarziu.
  • didi didi
    ce pot sa zic... oamenii se maturizeaza. asta e bine. si altii au observat lucrurile astea acum multi ani, cand nu era gusa pe acolo, ci toader si vantu si popa (da, stiu, se scrie vintu...)
    si o sa observe si altii peste catva timp ca unii colegi si sefi nu sunt doar simpli colegi si sefi...
  • George George
    Marry me, Oana!
  • stoic stoic
    saraca fata... bine ai venit in romania. si si la televiziuni unde se aduna "numai crema" inginerilor repetenti
  • stoic stoic
    saraca fata... bine ai venit in romania. si si la televiziuni unde se aduna "numai crema" inginerilor repetenti
  • rene rene
    Mai Oana, trebuia sa faceti asta acum doi ani; sa aratati cu degetul spre magarii care conduc inca Realitatea! Partas la dezastru sunteti voi, cei care inca va faceti ca iubiti adevarul impacand si capra si "varza"! Au plecat valorile si ati incercat sa va afirmati pe un fond mic...cu sefi implicati si incompetenti.. Antena 3 II scie pe ei. ...Acum macar, in ceasul trist, fa o lista cu gusele, mizeriile, murele si secretarele si fa-o publica! (ca doar esti jurnalista!) . succes pe mai departe! sa nu se mai intample.
  • @gigi @gigi
    Dar vad ca-s unii pe aici care chiar pun suflet in comentariile lor vis-a-vis de plecarile necunoscutilor astora de la Realitatea.
  • vaisteaualui vaisteaualui
    Nu stiu care-i problema la realitatea, dar cu un "mentor" ca gusa nu-i de mirare ca apar asemenea reactii. Intamplarea -nefericita as spune-face sa fiu, temporar, colocatar cu gusa, intr-un complex din mamaia.dintre sute de oaspeti care servesc pranzul , cine credeti ca se plimba prin restaurant in chiloti de baie second hand, cu farfuria la umplut, expunandu-si fizicul span si batran? Marele Cosmin Gusa , cu dispret suveran fata de toti muritorii care respecta regulile localului. Culmea, si blonda lui copila tot in costum de baie il urmeaza, dar ea nu are nicio vina ca tac'su este un nesimtit. Cu un asemenea conducator, cum sa ne mire ce spune fata asta despre atmosfera din realitatea?
  • ion din balon ion din balon
    Din pacate "tycoon"-ii de ieri si de azi fix pe asemenea caractere naive si dedicate "misunii" isi cladesc imperiile evazioniste...
  • zenovius zenovius
    Oana ivan pleaca si sigur ca va lucra in alta parte pentru ca e un profesionist. Mai sunt reporteri f buni acolo, dar cu siguranta vor pleca si ei din cauza ,,sefilor destepti si competenti". Pe Rares nu-l intereseaza. El e la mamaia si face emisiuni in pantaloni de pijama cu invitati pe spranceana: Gusa. Ramane deci, tuta de Alexanda Pacuraru care are nevoie de prompter ca sa rosteasca o propozitie cu 5 cuvinte. Mult noroc in continuare, Oana IVAN , ai plecat de la un posta care e din ce in ce mai penibil si care se va inchide cat de curand!
  • gigi gigi
    Niste neica-nimeni, cine ii cunoaste pe maimutoii astia. Cine e domnisoara asta, nu imi inspira nimic. Numai basini.
  • Cata Cata
    Ce frumos. Felicitari Oana. Sper sa iti gasesti cat mai repede un nou post tv. Cred ca daca mai pleaca vreo 3-4 oameni, se si inchide postul. Ma mir ca mai supravietuieste.

Trimite un comentariu

sus