Skip to main content

Închisoare cu executare de 33 luni pentru un bărbat care a filmat "Fast and Furious 6" în sala de cinema

 

Fast Furious 6Un bărbat a fost condamnat la închisoare cu executare de 33 de luni, din cauză că a înregistrat filmul "Fast and Furious 6" de pe scaunul din spate al unui cinematograf din Anglia şi apoi l-a vândut pe pagina sa de Facebook, scrie The Guardian.

Publicitate

Un judecător a aflat că în luna mai a anului trecut, filmul "Fast and Furious 6" a fost descărcat de mai bine de 700.000 de ori de pe pagina de Facebook a lui Philip Danks. Fiecare copie a filmului a costat 1,5 lire sterline, potrivit Federation Against Copyright Theft (Fact).

Judecătorul care l-a condamnat pe Danks la 33 de luni de închisoare a spus că a fost un caz neobişnuit pentru că filmul a fost înregistrat la premiera mondială şi mai mult decât atât copiile au fost vândute.

La cinci zile după ce Danks a înregistrat filmul, el a fost arestat, dar judecătorii au aflat că în ciuda arestării el a continuat să vândă şi să distribuie ilegal filmul.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • banu manta banu manta
    Deci a castigat mai bine de 1 milion de lire sterline in cateva zile si trebuie sa faca in schimb 2 ani si 9 luni de inchisoare?

    Daca nu trebuie sa plateasca despagubiri e chiar o afacere rentabila!
  • ion din balon ion din balon
    Cameron. lacheul american, mai catolic decat papa, adica US Government in cazul nostru!
  • mihaita mihaita
    putin, la noi nevinovatul| Adrian Nastase a stat pentru coruptie 17 luni

Trimite un comentariu

sus