Skip to main content

Jurnaliştii Antena 3, scrisoare de susţinere pentru Voiculescu: “Dom profesor, Noi suntem aici!”

 
Alessandra Stoicescu, promo Antena 3
Alessandra Stoicescu, promo Antena 3

Alessandra Stoicescu, promo Antena 3. Foto: promoa3.antena3.ro
Alessandra Stoicescu, una dintre semnatarele scrisorii

Publicitate

Jurnaliştii Antena 3 îşi arată susţinerea pentru Dan Voiculescu într-o scrisoare deschisă cu mesajul “Dom profesor, noi suntem aici”.

“Ştim că acest dosar fabricat s-ar fi putut închide în orice clipă, dacă aţi fi făcut “pactul cu diavolul”. Ar fi însemnat să renunţaţi la demnitate şi la onoare. Nu aţi făcut-o. Şi pentru asta vă respectăm”, scriu jurnaliştii de la postul patronat de Voiculescu.

“Când am fost atacaţi doar pentru că lucrăm aici, ne-aţi apărat. De multe ori chiar fără să ştim.”, au continuat ei.

“Nu o să vă placă ce vă spunem, însă cineva trebuie să o spună! Nebunia acestor zile e şi războiul nostru! Aşa am crescut în compania pe care aţi fondat-o. Suntem jurnalişti, dar şi cetăţeni ai acestei ţări. Consemnăm, dar gândim şi înţelegem. Respectăm legile şi putem recunoaşte abuzul. Abuzul care, astăzi, este împotriva lui Dan Voiculescu.”, mai spun ziariştii în document.

Cine semnează textul:

Alessandra Stoicescu
Gabriel Hizo
Adrian Ursu
Oana Stancu
Sabina Iosub
Marius Huc
Lavinia Tudoran
Maria Coman
Trestiana Vanghele
Răzvan Dumitrescu
Dana Grecu

Scrisoarea, integral:

Dom’ profesor,

Vă spunem aşa, pentru că aşa v-am spus întodeauna.

Suntem angajaţi aici. Unii de câteva luni, alţii de ani, câţiva am împlinit deja două decenii. Unii abia începem şi nu v-am cunoscut, alţii vă ştim ca om politic şi fondator al trustului. Câţiva vă ştim ca om.

Toţi avem cei 7 ani de acasă, mulţi am adăugat şi “7 ani de Intact”. Asta spune multe despre ce aţi creat.

Toţi am fost martori ai acestor ani nebuni. Când am vrut să fim martori activi, ne-aţi transmis că e războiul dumneavoastră, iar noi suntem jurnalişti.

V-am respectat punctul de vedere!

Ştim că acest dosar fabricat s-ar fi putut închide în orice clipă, dacă aţi fi făcut “pactul cu diavolul”. Ar fi însemnat să renunţaţi la demnitate şi la onoare. Nu aţi făcut-o. Şi pentru asta vă respectăm.

Când am fost atacaţi doar pentru că lucrăm aici, ne-aţi apărat. De multe ori chiar fără să ştim. Pentru că apărat înseamnă şi ceea ce s-a întâmplat în anii de criză, când posturile TV au căzut unul după altul, iar noi am rămas în picioare şi ne-am putut face meseria onest.

Noi am putut să ne continuăm, normal, vieţile. “Normal” în România de astăzi este un privilegiu de care puţini s-au bucurat. Noi, da.

Pare greu de crezut, dar am zâmbit mult în ultimii ani. La fiecare atac de la ora 6 am râs şi am mers mai departe. Am râs chiar şi atunci când cineva, în plin delir, ne-a spus “nespălaţilor!”.

Râdeam pentru că ştiam bine cine deversează mizeriile. Am râs şi atunci când eram întrebaţi dacă ne-am dus cu fotografia buletinului de vot ca să ne luăm salariile. Râdeam de toate tâmpeniile astea pentru că, în compania pe care aţi fondat-o, ne-am permis să râdem!

S-ar putea ca şi râsul nostru să vă coste. Dacă o “lăsam” mai moale, poate că trăiam o vară liniştită.

Unii nu vor crede niciodată, dar au fost dezvăluiri de care aţi aflat la televizor, la fel ca orice om din această ţară. N-am lăsat-o mai moale, pentru că aşa am crescut în această companie.

Vremea râsului a trecut! Nu o să vă placă ce vă spunem, însă cineva trebuie să o spună! Nebunia acestor zile e şi războiul nostru! Aşa am crescut în compania pe care aţi fondat-o.

Suntem jurnalişti, dar şi cetăţeni ai acestei ţări. Consemnăm, dar gândim şi înţelegem. Respectăm legile şi putem recunoaşte abuzul. Abuzul care, astăzi, este împotriva lui Dan Voiculescu.

Ieri a fost împotriva doamnei Maria din Rădăuţi. Mâine poate fi împotriva oricărui român.

Iar abuzul nu poate fi ignorat, nu poate fi uitat, nu poate fi iertat!

Dom profesor,

Noi suntem aici!

Alessandra Stoicescu
Gabriel Hizo
Adrian Ursu
Oana Stancu
Sabina Iosub
Marius Huc
Lavinia Tudoran
Maria Coman
Trestiana Vanghele
Răzvan Dumitrescu
Dana Grecu

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Benoni Benoni
    felix,sta bine unde sta si langa el vor merge toti interlopii politici indiferent de sunt
  • karl haniz karl haniz
    europa libera ascultam in anii 8o,acuma din germania ma uit la antena 3 si cu mare regret vedem un pui de drac un securist odios scolit de ciausescu,care sia facut o mafie ,securista cu procurorii numiti de el ,kövesy,morar,zegrean,stanciu,haineala toti cu epoletii ,ce facpolitie politica sustinuti de sri,sie,sts,spp,eu fura ,mint,a fost demis in 2o12 cu 53% si repus de slugile lui, basescu trebuie sa raspunda de dosarul flota,alro,nana,casuneanu,mihaileanu ,jaful tarii,judecat ca ciausescu luata averea la eba,ioana,pricop,mircea ,printul paul,bercea,blaga,udrea,si toti care lau sustinut pe criminalul basescu traian securistul turnator din 1973.are dosar.
  • nicu nicu
    Sunt cu voi,va sustin si nu va descurajati.nu mai este mult si oricum PIPIPICA! Mult a fost,putin mai este si TARA ceasta va intra intr-o normalitate.Soarele va rasari din nou pe strada VOASTRA.
  • SGUBEANU SGUBEANU
    FRUMOASA SCRISOAREA INSA TREBUIE SA FI TRAIT IN INTERIORUL ANTENEI CA SA O SIMTI , ASA DE DEPARTE E UN MESAJ CA CINEVA NU E SINGUR LA GREU E SIMPLA CURATA , ASA CA CE SA VA SPUN TINETI APROAPE DE GRUPUL VOSTRU , SI EU SUNT PROPIETAR DE MEDIA SI SIMT CUM ESTE CIND AI PROBLEME DE ORICEFL AR FI ELE , DUCETI VA CRUCEA MAI DEPARTE .
  • ana ana
    nu va lasati ,suntem multi care va sustinem---luptati ca vom fi linga voi
  • viorica viorica
    antena 3 e aici ! La Rahova, de maxima siguranta.
    VETI VEDEA CE URMEAZA IN PERIOADA URMATORE.
  • IONEL IONEL
    iATA LISTA LINGAILOR SI A PUPINCURISTILOR MARELUI HOT-SECURIST-CONDAMNAT..
    Iata o parte din cei mai morali sustinatori al acestui infractor.
    Adaugati la LISTA RUSINII pe scarba de Badea, Gadea (pastorul adventist), Tudor, R. Dumitrescu, Ciuvica, Anraham & comp.
    Rusinea romanilor onesti !
  • Victor Petrini Victor Petrini
    ”Dom profesor, noi suntem aici!” Sunt curios cati dintre semnatarii acestei scrisori vor fi la poarta puscariei cand Voiculescu Dan va iesi? Oricat de spalat pe creier ai fi sau oricat de mult c*cat ai manca contra-cost, in ani de zile, oamenii se mai schimba...
  • Ion Vochin Ion Vochin
    @Livia Blaga. Draga Livia. Eu am 75 de ani si nu am dosar de colaborare. Nu crezi ca ar trebui sa-ti ceri scuze pentru parerea ta "importanta". P.S Si ca mine sunt f. multi.
  • politicstand politicstand
    N-am citit in viata mea ceva mai grețos.
  • uuk uuk
    moraltate cu polaritate inversata sppunea cineva. bine zis.
    aparandu-l slugarnic pe un jegos, s-au umplut de mizerie. acum si peste gat.
  • pusa pusa
    scrisoarea imi aminteste de scrisorile de adeziune a pionierilor pentru tatucul lor, in care infierau pericolul imperialist si ridicau in slavi socialismul multilateral dezvoltat...ce dor mi-e de timpurile alea, dar poate le vom retrai daca DV va scapa si Ponta va fi la Cotroceni...de abia astept sa cant din nou oda conducatorului iubit...
  • pusa pusa
    nu uitati ca Al Capone a fost inchis pentru evaziune fiscala, nu pentru crima organizata
  • Dan Dan
    Draga Lavinia, sper din tot sufletul ca ai fost ironica in aprecierea ta la adresa lui"ala mic".nu de alta, dar eu , in calitate de fermier al acestei tari, nu dau nici un scuipat pe el.Poate daca te intrebi "De ce?"Sunt prea multe si prea vaste raspunsurile la intrebarea asta, dar daca vei vorbi cu orice fermier..te va lamuri.
  • Mumuianu Ionica Mumuianu Ionica
    Niste huligani media care pozeaza in ziaristi (nu au studii in domeniu si nici realizari); sa nu-mi mentionatia "scoala Varanului" si premiile cumparate....rusine acestor scursuri care se vand pe bani si spun numai minciuni....

Trimite un comentariu

sus