Skip to main content

LPF intră pe piaţa media cu un post de radio

 
LPF
LPF

Foto: Sport.ro
Foto: Sport.ro

Publicitate

Liga Profesionistă de Fotbal va înfiinţa un post de radio care va transmite la început online meciurile din Liga I, însoţit de un site care va oferi şi imagini live din studio, a anunţat Marius Mitran, directorul departamentului de comunicare al LPF cu prilejul unei conferinţe de presă, scrie Agerpres.

Postul de radio şi site-ul vor fi dedicate în cea mai mare parte fotbalului din Liga I, Cupei Ligii-Adeplast şi Cupei României, iar dezvoltarea postului de radio va ajuta la creşterea imaginii fotbalului românesc.

''Nu va vom da prea multe detalii, deocamdată, însă vă putem spune doar că emisiunile vor fi realizate de nume cunoscute în mass-media. Prin intermediul radio-ului, realizatorii emisiunilor vor intra în direct cu suporterii fotbalului românesc, pentru a afla opiniile lor despre competiţiile organizate de LPF şi FRF, despre meciurile disputate pe plan intern şi internaţional'', a anunţat Marius Mitran, directorul departamentului Imagine — Comunicare.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ioan ioan
    numai carcotasi rautaciosi pe aici. cred ca mare parte sunteti abonati la digi si regretati monopolul digisport asupra meciurilor din liga, se mai schimba lucrurile, ia dat suficienti bani lui mitica pentru a avea exclusivitate 5 ani, este randul si altora. un post de radio de sport nu strica, trebuie si concurenta la sport total fm. mai inchideti gurile
  • ștefan ștefan
    Osă fie moderator Gabi safta acest individ care îi instigă pe suporteri la ură.
  • LN LN
    Poate doresc sa-l faca dupa cum emiteau mai demult BBC Romania, Europa Libera, transmit meciurile din prima liga grupate intr-o emisiune, sa zicem "Liga Live" si vand emisiunea statiilor locale. Asta ar implica ca orice radio din Romania ar putea sa transmita, daca se inteleg, si ei castiga ceva bani ca si asta probabil vor. Sa nu uitam de Digi Sport FM, si ei au vrut licente pentru radio de sport, poate inca au in plan dar acum LPF incearca sa profite de avantaj si sa lanseze o initiativa inaintea lor.
  • LN LN
    Viitorul radioului va fi pe internet mai ales la ce aparate radio digitale cu WI-FI, tablete apar acum, astea noi si mai ales la noi unde consumul de radio, emisiuni nu e foarte mare. Multi vor doar muzica, asta nu e radio in sensul de radio adevarat. Ideea e ok dar fara Liga a doua, fara alte sporturi, transmisiuni din campionate straine e doar alt post de muzica.
  • Mircea Mircea
    Comentariul asta e clar postat de administratorul de la radioul concurent, sptfm, ca de altfel toate de pe aici ...
  • Mircea Mircea
    Bai Serban Chioncel, mucles!
  • daniel daniel
    A aparut cumva posturi radio cu abonament special?
  • mitza mitza
    Posturile de radio sportive nu prind si nu au succes in tara noastra...si acoperirea este deficitara...iar audienta este simbolica...
  • eeee eeee
    daca va fi la fel ca Sport Total FM unde e mai multa muzica, mai bine nu il face.
    Cand facea Mitran emiusiuni radio, te lua somnul....povestea numai de Craiova "maxima" si campionatul mondial din 1950... :)
  • Un om Un om
    Păi lui Manase ii place radioul, doar că a fost zburat de la Sport Total de bun ce era la radio
  • Adu Adu
    Ce va asteptati de la unul ca Mitran? Care a supt de peste tot. De la Mititelu cel mai mult. De la UTA, de la Gsp, de la TVR, de la Digi, de la Sport total etc etc etc. Acest post nu este altceva decat o sursa prin care se scot bani din LPF!
  • geo geo
    Nu prea inteleg ce va fi cu postul asta de radio...însoțit de un site care va oferi și imagini live din studio...adica mai vine femeia de serviciu prin studiou dimineata o mai intreaba moderatorul, ce facem mamaie cu Piti de la Nationala...playlistul va fi unul special, numai cu imnurile echipelor de fotbal, de aici si de aiurea. Plin de idei mai este si Mitran asta...
  • Thor Thor
    Va fi aceeași ciorbă reîncălzită care se practică în radioul „de sport” de vreo 10 ani încoace. Vom avea iar Gabi Safta și, foarte probabil după părerea mea, Fanatik „FM”.

Trimite un comentariu

sus