Skip to main content

Mihai Bendeac: Negocierile pentru Românii au talent au CĂZUT din cauza “apostolilor plimbăreţi”. Ajunsesem şi la şedinţa foto cu Andra, Andi şi Cabral

 
Mihai bendeac- Jurnalul unui burlac
Mihai bendeac- Jurnalul unui burlac

Mihai bendeac- Jurnalul unui burlac

Publicitate

Negocierile dintre Mihai Bendeac şi Pro TV, pentru juriul Românii au talent, au eşuat din cauza unor notificări trimise de Antena 1.

Într-o postare pe Facebook, Mihai Bendeac a spus că se ajunsese până în faza şedinţelor foto cu membrii juriului: Andra, Andi Moisescu şi Cabral.

De ce a picat: “din cauza apostolilor plimbăreţi”, scrie Bendeac pe Facebook, aluzie la "plimbarea" organizată de postul de ştiri al Intact, Antena 3, în jurul Palatului Cotroceni.

Negocierile lui Mihai Bendeac şi ale lui Cabral pentru locurile în juriul de la Românii au talent au fost anunţate în urmă cu aproape două luni în exclusivitate de Paginademedia.ro, aici.

Postarea lui Bendeac:

Domnule Victor Ponta,

Va Multumesc pentru faptul ca va intereseaza subiectul libertatii de expresie.

Va anunţ cu respect ca eu si familia mea suntem terorizaţi de un an de zile de catre apostolii "plimbareti".

Iar publicului meu ii transmit ca, intr-adevăr, vara aceasta am negociat cu producătorii show-ului "Romanii au Talent", cei de la Prima TV având nobleţea de a-mi permite sa fac asta considerând ca merit sa fac parte din acest juriu. (Multumesc, domnule Burci). S-a ajuns chiar pana in faza in care am realizat si şedinţa foto alături de Andra, Andi si Cabral. (Cărora nu am cuvinte sa le multesc pentru felul in care m-au primit).

Insa, apostolii "plimbareti", au trimis notificări postului Pro TV pana in punctul in care oamenii s-au speriat si proiectul a căzut.

Asta-i condiţia artistului cu onoare in Romania dumneavoastră, domnule prim-ministru.

Va multumesc pentru înţelegere.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • gheorghe gheorghe
    acu o sa zbiere la nesfirsit ca a pierdut contractul din cauza ca unui post "warner" ii este frica? nu era potrivit. nici cabral nu este prea potrivit, dar e de-al postului.
  • patrick patrick
    imi vine sa borasc cand mai vand ca plimbaretii mai au si sunstinatori bine aia sunt cretini profunzi cei sustina dar asta e .oricum se tem plimbaretii ca bendeac sa nu semneze cu proul parerea mea ca este unul dintre ci mai buni actori de comedie din romania .restul sunt povesti
  • Liviu Liviu
    Negocierile au picat pentru ca ești neserios!
  • pixel pixel
    bendeac e un papitoi razgaiat si nebagat in seama, care isi face reclama numai prin scandaluri, certuri, comentarii deplasate etc.
  • Adi Adi
    Pun și io întrebare. Ce dreaq să caute Bendeac în ProTV? Momentele lui de glorie au fost la Mondenii, după aia s-a transformat într-un măscărici lipsit de inspirație și umor. L-a umilit până și Perversul de la Târgu-Ocna, care era mai spontan și mai haios decât Bendeac.

Trimite un comentariu

sus