Skip to main content

GALERIE FOTO. Mircea Badea, la Antena 3: „Voi ieşi în stradă”. Dana Grecu face turul clădirii Antenei 3, ce urmează să fie confiscată

 
mircea badea (2)
mircea badea (2)

mircea badea (2)

Publicitate

Realizatorul emisiunii În gura presei, Mircea Badea, a declarat că va ieşi în stradă, la emisiunea Danei Grecu. „Eu personal voi ieşi în stradă. Eu asta vreau să fac, asta voi face, voi ieşi în stradă, mă voi duce la Palatul Cotroceni şi voi spune locatarului abuziv de-acolo: Ieşi afară, javră ordinară. Asta voi face eu şi dacă sunt şi alţii care gândesc ca mine şi vor să facă ca mine, îi aştept ca şi când, nu sunt, treaba lor”, a spus Mircea Badea.

„Post confiscat” a titrat pe ecran postul de ştiri deţinut de familia Voiculescu. În plus, Dana Grecu a decis să facă şi un „tur” al clădirii Antenei 3, în cazul căruia Curtea de Apel a decis să fie confiscat şi să intre în proprietatea statului. „Să le arătăm oamenilor ce vor să confişte ăştia de la DNA”, a declarat Dana Grecu la începutul emisiunii sale, La ordinea zilei.

„Decizia este dementă şi criminală şi ea va pica în justiţie. Deci mai devreme sau mai târziu, probabil mai devreme, această aberaţie juridică va fi demontată, însă nişte oameni sunt acum la închisoare în urma acestei porcării şi nişte sedii, cum ar fi cel al Antenei 3, vor fi confiscate. E o demonstraţie de forţă din partea regimului mai mult decât evidentă”, a spus Mircea Badea.

„Întrebarea este ce vom face noi de-acum înainte. Şi când spun ce vom face noi de-acum înainte nu mă refer la e vom face noi că nu vom avea un acoperiş deasupra capului. Ce vom face noi de-acum înainte cu acest sistem oribil care vrea să ne omoare. Eu personal voi ieşi în stradă. Eu asta vreau să fac, asta voi face, voi ieşi în stradă, mă voi duce la Palatul Cotroceni şi voi spune locatarului abuziv de-acolo: Ieşi afară, javră ordinară. Asta voi face eu şi dacă sunt şi alţii care gândesc ca mine şi vor să facă ca mine, îi aştept ca şi când, nu sunt, treaba lor

Capturaţi ecranul complet 08.08.2014 191741.bmp Capturaţi ecranul complet 08.08.2014 191852.bmp Capturaţi ecranul complet 08.08.2014 192021.bmp Capturaţi ecranul complet 08.08.2014 192042.bmp

Citeşte şi:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • raven raven
    pai sa iesi in strada badeo ca poate de data asta iar ti o iei si mai rau...mai bine ascundeti va pe sub pat ***...
  • maria maria
    Mircea badea,Gidea,Grecu,radu tudor, mergeti la rahova si tineti de urit lui voiculescu, sa va fie rusine, pensionari cinstiti nuiasa in strada, mai muncesc pe ici pe colo, cei care va imbogatiti neelegal la racoare cu voi!!!! o pensionara de 63 ani
  • mariana mariana
    ce disperati sunt astea de la haznaua3.
  • VanatorulDeVarani VanatorulDeVarani
    Tovarase 1q, invata sa comentezi despre subiect, nu despre ce-ti trece tie prin cap. Daca tu ai impresia ca prin comparatie cu alte canale de televiziune reusesti sa-ti impui un punct de vedere, atunci inseamna ca ai fost extrem de atent la ceea ce Gadea, Badea si restul pupincuristilor din intact te invata in fiecare zi. Eu nu sunt basist, nu sunt PSDist si nici nu trebuie sa am vreo afiliere politica pentru a recunoaste propaganda facuta de niste oameni care cu siguranta nu adorm usor seara, in pat. Imi place jurnalismul in general, iar el trebuie sa fie obiectiv, nu presarat cu impresii personale, afirmari nefondate, drama, scandal si mizerii. Aici nu se discuta despre integritatea canalelor de televiziune, ci sunt prezentate intr-un mod (aproape) obiectiv evenimentele petrecute intr-o televiziune.
  • Andrei Andrei
    Normal c-o sa iasa in strada, ca dupa ce n-o sa mai abia bani de la stapan, n-o sa mai poata sa-si plateasca chiria.
  • Brugner Brugner
    Sper sa faci asta, minciunica, si sper ca militia sa te ia si sa te duca langa domn profesor, ca sa poti sa il lingi in cur in continuare :)))
  • didi didi
    si ca sa il parafrazez pe badea, eu sper ca se va face dreptate pana la capt: adica, ok, voiculescu in inchisoare, dar pentru gadea, badea, ciucvica, grecu, ursu si alti mizerabili nu exista niciun cancer, infarct, accident vascular cerebral?
  • didi didi
    hahaha, nici doamne doamne nu tine cu voiculescu: a tras o ploaie in bucuresti sa nu iasa niciun mosulete fan antena 3 in strada :))))
  • Maria Maria
    Cine a spus ca in strada sunt doar niste hipsteri... ? Asta chiar nu o stiam, insa sunt totalmente de acord cu tine.
  • anca anca
    sa ies in strada pentru unul ca voiculescu? pentru antena 3 unde e boul ala care a zis ca in strada sunt doar niste"hipsteri cu biciclete de 10 milioane"? badea, esti nebun:))) ploua. de ce sa ies?. ma platesti cu ceva asa cum ti-a platit tie voiculescu datoriile? daca platesti, ies. :))) not!!!!!
  • LOREDANA LOREDANA
    Mircea Badea, acest libidinos, ingamfat, arogant, increzut, pupimcuristul lui Voiculescu ca si Gadea, Grecu, Ciutacu, Dumitrescu, Stancu, Tudor, a se duca personal la puscarie si sa-l pupe in fund in continuare.
    Adio imperiu ! Adio averi ! Adio conturi in strainatate !
    BRAVO JUSTITIEI !

    Mentorul lui Ponta 10 ani la puscarie.
  • 1q 1q
    asa e ! nu ca aia de la b1tv si realitatea,cinstiti. sigur, nu au audienta, nu produc bani din publicitate, dar probabil le da cineva din punga...in fine, clar ,aia sunt jurnalisti cinstiti si de calitate.
  • Daniel Daniel
    Cele mai hazlii momente au fost atunci când a prezentat "multimea" care demonstra la poarta Antenei si când s-a milogit Gâdea sa le transmită DNA când le confisca sediul ca sa aibă timp sa se mute.
  • DespreBadea DespreBadea
    Update la comentariul de mai sus: se pare ca Badea a sters de tot de pe Facebook postarea aceea. Cel mai probabil pentru ca din comentarii iti puteai da seama ca a scris o mare mare prostie (instigare la iesire in strada).
  • DespreBadea DespreBadea
    La un moment dat pe pagina lui de Facebook, Badea a scris despre iesire in strada (probabil in stilul lui anarhist), dar ulterior a editat postarea si a ramas doar litera "N". Mi-am dat seama ca a instigat la iesire in strada citind comentariile acelei postari. Chiar asa de rau au innebunit Antenistii?

Trimite un comentariu

sus