Skip to main content

Ce spune Mircea Badea despre motociclistul care l-a provocat

 
badea_teodor emi
badea_teodor emi

badea_teodor emi
Întâlnirea dintre Mircea Badea şi Teodor Emi

Publicitate

Mircea Badea se va întâlni la sală cu cu unul dintre motocicliştii care l-au confruntat joi seara, după emisiunea În gura presei.

„Am vorbit cu Teodor Emi, motociclistul de aseara cu provocarea si vom merge impreuna la sala si vom face si sport si sparring si tot ce vom mai dori. A ramas ca ne sincronizam programele si nu e niciun stres. E ok? Gata? Ne potolim acum?”, a scris Badea pe pagina sa de Facebook.

Reacţia vine după ce filmul cu întâlnirea Badea - motociclişti a circulat pe internet, iar realizatorul emisiunii În gura presei a fost ironizat pentru felul în care a reacţionat.
Iată un fragment din discuţie: 
„M-ai ameninţat live, m-ai înjurat de mamă, mi-ai arătat semne obscene şi ai venit cu bâta la mine”, i-a mai spus unul dintre motociclişti.„Păi, bate-mă”, i-a spus Badea, întinzând obrazul spre el. „Eu sunt aici, tu m-ai ameninţat pe mine. Ai ocazia. Pune în aplicare ce ai spus că vei face”, i-a răspuns motociclistul. „M-am răzgândit. Am reevaluat”, i-a spus Badea.
Motociclistul cu care a purtat această discuţie era cel care în urmă cu câteva seri l-a bruiat pe Mircea Badea în timpul emisiunii, iar realizatorul, enervat, a luat o bâtă cu intenţia de a ataca un motociclist care l-a deranjat. „Prietene, dacă-l prind pe ăsta, va fi cel mai mare rating din istoria emisiunii. Dar, hai să fim optimişti, poate, când îşi agită el pârţâitoarea aia, se lipeşte dracu de un stâlp şi se rezolvă cazul”, a spus Mircea Badea.

„Eu tot o să rezolv un handicapat mintal din ăsta rău de tot de o să intru la pârnaie pe bune, 10 ani cu executare, măcar. (…) Prietene, eu pe ăsta o să-l caut acasă (…) Hai să moară în chinuri groaznice dacă se poate şi să le sărim cu picioarele pe cap”, a mai afirmat Badea.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • zuzu zuzu
    Badea a avut "exagerari" si la radio : " basistule,mars in mortii ma-tii de pe post " spusa in direct unui ascultator .Si nu a fost singulara . S-a scris pe paginademedia . Diferenta e ca atunci nu si-a cerut scuze ca nu aveau PR nou angajat. Abaterile mari si desele ...Ce urmeaza ?
  • m m
    lasul de labadea cind se vede in fata camerii se da prostul zmeu iar cind trebuie sa se confrunte fata'n fata cu cel care l-a amenitat prostu baga capul in nisip si lasa curu asa cum face stapinul lui infractorul securist varanul la lins de ursu, labadea, gidea, stoicescu, grecu, ciuvica o are mica si cei lanti corifei.
  • Florin Florin
    stimabilule sau nestimabilule, tine ti sfaturile pentru tine. nu mai folosi taste de calculator, ca nu cumva sa te simti mai putin animal. iesi pe strada si comporta te ca animalul ce esti. :))
  • mihai mihai
    Sa inteleg ca daca Badea a spus ca e si el om si a exagerat ..gata ? Trebuie iertat ? Asta e strategia ? Pai daca mai exagereaza si data viitoare ?ca nu e robot cum bine zice ? Problema nu e ca a exagerat , problema e ca nu are discernamant ,educatie,decenta . Daca exagera la el in fata blocului era una ,dar sa exagerezi repetat la televiziune ...e o exagerare :) Probabil vrea sa lase mostenire copilului niste lectii de buna purtare inregistrate si a gasit metoda . Pupatul in c..l patronului te salveaza de la orice! CNA ul sa inteleg ca e in vacanta . Lucreaza doar 4 luni pe an si in doua nu au curent ? In conditiile in care un membru CNA platit bine face scrisori deschise si nu sedinte ...e timpul sa isi dea demisia daca e sincer cu el . Inseamna ca sta degeaba acolo. Nu pt scrisori deschise si posturi pe facebook a fost angajat !
  • didi didi
    eu sper sa si-o ia rau de tot mirciulica. :) evident, o sa spuna ca nu era incalzit, asa cum se scuza de obicei cand o ia peste bot. :)))) o rugaminte pentru motociclist: dupa ce il bate bine pe mircea, sa traga apa, asa se face de obicei dupa un c...
  • vaisteaualui vaisteaualui
    Mircea Badea da inapoi? are un stil impaciutor?! Mai sa fie, asta nu-i el! Mai degraba -i mana noului PR de la A3, sustinut de sefii care se uita la impactul actiunilor spagatistului in incasarile din publicitate:))
    Este amuzant sa-l vedem pe mirciulica in lesa, precum cainele din desenele cu Tom & Jerry. Stai sa vezi acum cate o sa ia peste bot si lesa nu-l va lasa sa reactioneze. Intrebarea este: cat timp o va suporta?!
  • Andrei Andrei
    Stimabile, ai trait de pomana pana acum. Tu chiar ai impresia ca daca stai in fata unui calculator si dai in taste esti o fiinta evoluata?! Hai sa-ti dau o veste... oamenii sunt tot niste animale. Si daca stai sa analizezi la rece...suntem chiar un fel de paraziti pe planeta asta. Mergi tu si aduna floricele de pe campii si lasa povestile.
  • cristi cristi
    Florin, badea a spus ca le face, ca le drege, si baietii au venit sa le faca. :)
  • Mircea Mircea
    Ala nu e de la sector7 . Gheba e de laS7 si nu am citit nicaieri ca merge la Kissfm. Daca da ...super . In sfarsit vom asculta la radio pe cei care faceau poantele furate apoi de cei de la Zu :)
  • Florin Florin
    mda, toata treaba asta arata nu numai nivelul lui Badea, ci si al motociclistului. nu suntem animale sa ne provocam pentru cine stie ce. :))

    inteleg de asemenea ideea unui protest, dar motociclistii aia au fost amendati? daca nu, dc? este aproape de miezul noptii. dc fac zgomotul ala? e ceva obisnuit? nu mi se pare normal.
  • filip filip
    Domnul de la sector 7 a iesit din anonimat fiindca incepe sa presteze la Kissfm.

Trimite un comentariu

sus