Skip to main content

Narcisa Iorga (CNA): Laura Georgescu minte că nu poate chema din concediu membrii CNA pentru cazul Antena 3

 
narcisa iorga_EVZ
narcisa iorga_EVZ

narcisa iorga_EVZNarcisa Iorga, membru al Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA), spune într-o postare pe Facebook că şefa CNA, Laura Georgescu, minte în legătură cu faptul că nu poate chema din concediu membrii Consiliului pentru a discuta cazul Antena 3.

Publicitate

"Problema nu e cu rechemarea din concediu a membrilor CNA, ci faptul că nu poate face cvorumul de opt, din motive ce ţin de persoana ei, în urma scandalului în care e implicată din iunie încoace. Eu, de exemplu, sunt în concediu. Vin oricând la şedinţă, cu condiţia ca ea să nu participe. Demisia, Laura Georgescu!", a scris Narcisa Iorga, pe contul său oficial de Facebook.

Narcisa Iorga a reamintit că, pe 16 decembrie 2013, Laura Georgescu "a rechemat din concediu toţi membrii CNA numiţi de USL+UDMR ca să transforme Antena 2 în Antena Stars".

Laura Georgescu, preşedintele CNA, a declarat ieri seară pentru Mediafax că CNA a monitorizat Antena 3 pe subiectul prezentării procesului ICA, precizând că acest caz poate fi analizat într-o şedinţă la care sunt prezenţi minimum 8 membri din cei 11 ai Consiliului, însă în prezent 4 membri sunt în concediu de odihnă.

"Începând cu perioada 1 - 4 august 2014, patru membri ai CNA sunt în concediu de odihnă, iar legislaţia actuală nu permite rechemarea acestora din concediu", a declarat Laura Georgescu, preşedintele CNA.

Laura Georgescu a fost contactată de agenţia Mediafax în contextul în care Elena Udrea, preşedintele Partidului Mişcarea Populară (PMP), a declarat, luni, că PMP a scris un denunţ penal împotriva preşedintelui CNA, pe motiv că aceasta protejează, prin lipsa de reacţie, practicile de la Antena 3.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mircea PELEA Mircea PELEA
    Cu siguranta ca, membrii cu coloana vertebrala din CNA nu vor lasa subiectul A3 nerezolvat in ciuda (ilegala) a celei ce este (inca) presedinta acestei institutii.
    Tot ce decalara Narcisa Iorga este intrutotul adevarat.
    Cat priveste "sfaturile" date de cel (cea) care semneaza aici sub numele de JOZEFA, eu cred ca este mai bine sa le tina pentru el (a) si, chiar sa le experimenteze personal,, zilnic nu de alta dar Narcisa Iorga, nu are nevoie de ele deoarece este prea desteapta.
  • jozefa jozefa
    Dragă Narci, dacă pot să-ţi spun aşa şi iată că pot, îmi permit să-ţi dau câteva sfaturi despre cum să faci, să dregi ca să fii cât mai aproape de nirvana- în cazul tău a se citi BĂS.
    Dacă LIMBA...jul, scuză-mă, nu pot gândi în timp ce scriu, limbajul, zic, e uşor de copiat, la capitolul freză mai poţi lucra, se poate şi mai bine. Atitudinea de servitor este ok, merge, dacă bagi la cutiuţă gestul ăla cu mâna mişcată ca în timpul unei crize de ficat, fără nici un apropo, eşti gata.
    Nu pot să-ţi dezvălui toate secretele devenirii, trebuie să munceşti puţin, dar îţi pot vinde un ultim pont - nu Ponta - pont, ok ?
    Fii atentă... ţine degetul arătător, sau mijlociu ..., mă rog, ţine unul dintre degetele astea pe osul-piramida nazală timp de 10 minute, timp în care îl priveşti, pe el, pe deget, când cu un ochi, când cu altul, când cu ambii, fără să zăboveşti prea mult. Poţi repeta exerciţiul de câte ori vrei, dar cu pauze la fiecare 10 minute.
    Va fi un proces de durată, având în vedere faptul că , deşi ai ochi frumoşi, sunt...nu vreau să te jignesc, depărtaţi rău, însă va merita.
    Când îţi vei reveni din leşin, pentru că există şi acest risc, vei fi alt om, marinache va fi cunoscut sub noul său nume, REALES, vei fi şefă la cna şi coşmarul tău, antena, va fi o ciupercărie, ceva rău dar bun.
    Trebuie să mai ştii, totuşi, că nu garantez rezultatul...

Trimite un comentariu

sus