Skip to main content

Naumovici: Un film cu Mircea Badea, scos de pe YouTube. Mai mulţi clienţi de publicitate şi-ar fi retras reclamele de la Antena 3

 
mircea badea (3)
mircea badea (3)

mircea badea (3)

Publicitate

Ieşirile necontrolate ale lui Mircea Badea de pe post au dus la decizia din partea unor clienţi de publicitate a reclamelor de pe post. Informaţia a fost postată pe contul de Facebook de către Bogdan Naumovici, şeful agenţiei 23 Communication Ideas, parte a grupului Leo Burnett.

După ce mai mulţi clienţi şi-au retras bugetele de media de pe Antena 3, în urma isteriei lui Mircea Badea, filmul în care ameninţa cu bătaia şi ii dorea moartea unui motociclist a fost retras de pe YouTube”, a scris Naumovici.

Totodată, el precizează că a fost şters film postat pe YouTube în care Mircea Badea ameninţa un motociclist. Filmul fusese postat şi de paginademedia.roAICI.

Limbajul vulgar şi violent i-au atras Antenei 3 şi 25 de sesizări la Consiliul Naţional al Audiovizualului, după cum paginademedia.ro a relatat AICI.

CONTEXT. În ultimele săptămâni, Mircea Badea a prezentat emisiunea În gura presei din faţa clădiri în care se află studiourile Antenei 3. Timp de câteva ediţii realizatorul TV i-a criticat pe motocicliştii care treceau prin Băneasa, chiar prin zona unde acesta îşi făcea emisiunea, şi îşi turau motoarele.

Totul a culminat miercuri seara când mai mulţi motociclişti au încercat să-i bruieze emisia lui Badea. Într-un moment, în timpul „pasei” de la Sinteza zilei, Badea s-a ridicat de la birou, cu o bâtă în mână, cu intenţia de a ataca un motociclist care l-a deranjat. „Prietene, dacă-l prind pe ăsta, va fi cel mai mare rating din istoria emisiunii. Dar, hai să fim optimişti, poate, când îşi agită el pârţâitoarea aia, se lipeşte dracu de un stâlp şi se rezolvă cazul”, a spus Mircea Badea.

„Eu tot o să rezolv un handicapat mintal din ăsta rău de tot de o să intru la pârnaie pe bune, 10 ani cu executare, măcar. (…) Prietene, eu pe ăsta o să-l caut acasă (…) Hai să moară în chinuri groaznice dacă se poate şi să le sărim cu picioarele pe cap”, a mai afirmat Badea.

Într-un alt moment, când motociclistul a trecut din nou prin faţa sediului Antena 3,Badea i-a arătat acestuia semne obscene şi l-a înjurat.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • zece mii zece mii
    Clipul disparut e aici:
    https://www.facebook.com/video.php?v=292961627561813&set=vb.100005439338320&type=2&theater&notif_t=video_comment

    De asta e bine sa aveti serverul vostru, sa puneti clipul la voi pe server. :)
  • anonimul_sexy anonimul_sexy
    ar trebui sa fie denumit in celula 3 tv
  • ion ion
    intradevar.. canal :) Canalul tv al puscariabililor.. Nu stiu daca ati observat, dar acolo e cea mai mare desitate de puscariasi invitati frecvent in canal: Nastase, ministrul ala cu caltabosii, Felix, Fenechiu ala de la transporturi.. etc..

Trimite un comentariu

sus