Skip to main content

Prima TV lansează azi cel mai scurt buletin de ştiri, de 60 de secunde

 
prima tv
prima tv

prima tvPrima TV introduce de astăzi în grilă două noi jurnale de ştiri Focus, dar şi un format nou de buletin de ştiri de doar 60 de secunde. Atât noile jurnale Focus, cât şi buletinul de 60 de secunde vor fi prezentate de Livia Graur.

Publicitate

Focus în 60 de secunde va fi prezent în fiecare zi la 20.00, 21.00 şi 22.00. Jurnalul liliputan va prezenta într-un mod sintetizat cele mai importante evenimente ale zilei.

"Este o premieră în Romania şi sunt încântată ca mi s-a oferit ocazia sa iau parte la acest proiect”, spune Livia Graur, fost prezentatoare a buletinului meteo.

Reporterii Prima TV vor realiza, în fiecare zi a săptămânii, rubrici permanente din diverse domenii. Fiecare rubrică va conţine cele mai detaliate informaţii despre sănătate (Sănătatea Ta), protecţia personală şi a familiei (Siguranţa Ta), credite şi taxe (Banii Tăi), călătorii (Unde fugim de acasă) şi timp liber (Party Time si cooking).

De asemenea, la Focus îşi vor face loc poveştile unor oameni cu destine ca-n filme (Români de succes) şi imagini senzaţionale, devenite virale pe internet (Real TV).

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Sorin Sorin
    Am cautat si eu Livia graur pe Google si dupa fata cred ca o stiu de la Sport, voi ziceti Meteo?!! E mega Finuța,sa vedem si cum se descurca.Misto faza cu jurnalele de 60 de secunde, eu urmaresc des Primatv dupa orele 20, si nu prea ma mai uit la stiri, asa macar pot sa vad ce este important repede fara sa imi intrerup vizionarea obisnuita

Trimite un comentariu

sus