Skip to main content

Prima TV lansează provocarea Ice bucket challenge pentru copiii bolnavi de cancer

 
Screen Shot 2014-08-22 at 10.37.50 AM
Screen Shot 2014-08-22 at 10.37.50 AM

Screen Shot 2014-08-22 at 10.37.50 AMRedacţia Focus lansează provocarea Ice bucket challenge, care consta în turnarea de găleţi cu apăşi gheaţă în cap, pentru o cauză nobilă.

Publicitate

Copiii bolnavi de cancer au dreptul de a se bucura de soare si de jucării, tocmai de aceea reporterii şi redactorii principalului buletin de ştiri de la Prima TV lansează provocarea Ice bucket challenge.

Răcoritoarele găleţi cu apă şi gheaţă se vor transforma în donaţii. Totul se întâmplă în direct, la ora 18:00!

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • sapte sapte
    idei de serie b, hai sa prindem ceva ce "merge" si sa ne suim si noi acolo. era nevoie de un pic de bun simt si cu o farima de creativitate in loc de indolenta si aroganta sa creem (ptiu drace, creatie, auzi) ceva original. vrem sa vedem autorul campaniei cu ochelarii aburiti.
  • ioan ioan
    Corect! Este o campanie de PR menita sa aduca vizibilitate unor vedete, televiziuni, agentii de publicitate s.a.m.d. Cui ii pasa de bolnavii de ALS, doneaza bani fara sa faca atata circ si tam-tam.
  • dani dani
    Poate ca nu am simtul umorului, dar nu mi se pare deloc amuzanta aceasta "provocare in scop caritabil". Mai bine plantau un copac sau maturau o strada sau faceau curat in casa unui batran singur si neajutorat. Sau stateau in maini o juma' de ora. Sa-ti torni o galeata cu apa si gheata in/pe cap poate fi o solutie post-betie, dar nu are niciun efect educativ. S-ar putea ca, inspirati de vedetele si stirile tv, copiii sa se "amuze" (?!?) turnandu-si, unul altuia, apa in cap. Si uite asa se promoveaza un nou "trend" foarte educativ, amuzant si mai ales "aducator de muuulta sanatate" (vezi meningita).
  • anon anon
    @mad79

    Chestia cu galeata e campanie de Pr pt bogatasi. Sa se uite prostime si sa zica: uite ma, ce om bun, risca hipotermie, dar e cool si trendy si nici nu prea stim pt ce e, hai sa facem si noi, ca suntem niste drone care nu gandesc, copiaza. Normal ca e narcisism si cerseala de atentie din partea fraierilor care nu strang de un covrig. Cu ce-i ajuta ei pe aia cu cancer sau ce dracu o fi? Exact, hipstereala. O mare laba ce fac astia. Amin
  • anon anon
    @mad79

    Chestia cu galeata e campanie de PR pt bogatasi. Sa se uite prostimea si sa zica: uite ma, ce om bun, risca hipotermie, dar e cool si trendy si nici nu prea stim pt ce e, hai sa facem si noi, ca suntem niste drone care nu gandesc, copiaza. Normal ca e narcisism si cerseala de atentie din partea fraierilor care nu strang de un covrig. Cu ce-i ajuta ei pe aia cu cancer sau ce dracu o fi? Exact, hipstereala. O mare laba ce fac astia. Amin
  • mad79 mad79
    @Ioan
    Se pare ca nu ai priceput o iota din acest Ice bucket chalange.Scopul nu a fost'alimentarea narcisismului',ci este o idee foarte desteapta,pentru atragerea de fonduri catre o cauza nobila,printr-o metoda distractiva,putin copilaroasa,dar foarte eficienta,din moment ce o intreaga planeta a adoptato
  • ioan ioan
    Observ ca odata cu expansiunea internetului unii dintre noi cauta atentie cu orice ocazie si cu orice pret. Astfel, in continuarea seriilor #selfies, "Harlem shake" & "Happy dance", a sosit timpul ca acum sa ne conformam unui nou trend online in care avem ocazia sa ne alimentam narcisismul, expunandu-ne public cu galeti cu apa turnate in cap. Iata cum o noua treapta a evolutiei umane ne-a fost pusa inainte de catre celebritatile lumii, o treapta pe care si 'vedetele' noastre vor sa o cucereasca 'asap'.

Trimite un comentariu

sus