Skip to main content

Pro TV anunţă: din toamnă, MasterChef va fi de două ori pe săptămână

 
Chefii MasterChef
Chefii MasterChef

Chefii MasterChef

Publicitate

Pro TV anunţă oficial că MasterChef va avea din această toamnă cu un sezon nou ce va avea un număr total de 25 de episoade, difuzate de două ori pe săptămână, în prime time.

Informarea celor de la Pro TV vine la două zile după ce unul dintre cei doi directori executivi ai Central European Media Enterprises, compania-mamă a Pro TV, a vorbit în cadrul unei conferinţe cu investitorii despre grila de toamnă a acestui post, după cum paginademedia.ro a relatat AICI.

Christoph Mainusch, CEO la Central European Media Enterprise a declarat:  „În România, pentru a combate investiţiile competitorilor în această toamnă, vom difuza o nouă ediţie a show-ului Vocea, episoade noi MasterChef, de două ori pe săptămână în prime-time, şi vom introduce un nou format reality. Cu această programare, la care se adaugă şi Las Fierbinţi, vom putea să oferim telespectatorilor conţinut local cinci seri pe săptămână.”

De precizat că show-ul MasterChef are juraţi noi, după ce Florin Dumitrescu, Sorin Bontea şi Cătălin Scărlătescu au părăsit show-ul pentru a merge la Antena 1. Locul celor trei a fost luat de FOA, Adrian Hădean şi Patrizia Paglieri. 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • patrick patrick
    no baby.chiar vor dubla episoadele de la 12 epidoade pe sezon vor fi 24 .de ce ? pentru ca lumea se uita la acest gen de eminiune .
  • dani dani
    si-au dat si ei seama ca nu o sa aiba acelasi succes ca precedentele sezoane si vor sa scape cat mai repede de episoade :)))
  • un om un om
    Adica inainte dadeau 1:30 minute in fiecare marti si de acum incolo fiecare episod va tine 45 minute si asa dau de doua ori pe saptamana ceia ca ma face sa renunt sa mai urmaresc M.C
  • sapte sapte
    sigur, warner nu are ce sa dea… baietii maximizeaza profitul. numai ca cu asta ni se va lua de emisiuni si "continut local". poate ajungem cumva sa cumparam continut premium pe internet...
  • Sasha Sasha
    Astia nu mai au ce difuza :))
  • ion din balon ion din balon
    Da' cu expertul Cesnavicius ce s-a intamplat? S-a incurcat in gramezile de bani pe care le-a produs pana acum pentru compania mama si n-a mai putut sa ia cuvantul?

Trimite un comentariu

sus