Skip to main content

Pro TV va difuza serialul Terra Nova din 1 septembrie

 
Terra Nova
Terra Nova

Terra NovaDin 1 septembrie Pro TV va difuza serialul SF "Terra Nova". Producţia din 2011 este programată în grila postului de luni până joi, de la 23.05, potrivit unui anunţ al Pro TV.

Publicitate

Terra Nova este un serial de televiziune american stiintifico – fatastic drama care a început să fie transmis de postul FOX în fiecare noapte de luni, începând cu 26 septembrie 2011, când a avut loc premiera de o oră şi jumătate conţinând primele două episoade.

Serialul este creat de Kelly Marcel si Craig Silverstein. La 6 martie 2012 (după 11 episoade) Fox a anunţat că serialul a fost anulat şi nu va mai exista un al doilea sezon.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • victor victor
    Ma sa imi bag picioru in ei de tampiti naibi :(((nus in stare sa mai faca un sezon si asa sa terminat naspa se sfarseste cu statuia aia din lemn :)))tare sfarsit:))))) sa imi bag *** in morti vostri de regizori tampiti
  • Luis Luis
    Ce rahat...adica de ce?
    Cum zice si Diana a facut asta pro tv-ul numai pentru audienta
    Nu stiam de chestia asta cu serialele..
  • Carnozaur Carnozaur
    luni 22 septembrie a fost ultimul episod ??? adica a dat 12 episoade iar al 13-lea a fost ultimul... fix atunci cand era mai interesant ...
  • Mirela Mirela
    Nu se mai difuza pt ca s-a oprit productia lui. Este posibil sa reinceapa filmarile curand, insa cei de la protv ne-au pacalit. De cel putin 1 an se stie ca nu se mai produce. Au difuzat aceste 13 ep stiind ca vor avea audienta, NESIMTIRE
  • Diana Diana
    Nu inteleg de ce nu se mai transmite serialul Terra Nova.Ar putea sa vina cu o explicatie plauzibila.In grila de programe apare ca va fi difuzat de luni pina joi de la ora 23.Pe 21 septembrie a fost ultimul episod?
  • Diana Diana
    Nu inteleg de ce nu se mai transmite serialul Terra Nova.Ar putea sa vina cu o explicatie plauzibila.In grila de programe apare ca va fi difuzat de luni pina joi de la ora 23.Pe 21 septembrie a fost ultimul episod?
  • emynem emynem
    L-am vazut pe net,e misto,ma rog,acum depinde de gusturi,eu sunt fascinat de lumea dinozaurilor.
    Ma intreb de ce a va difuza Pro Tv-ul un serial care se termina brusc,fara a a vea un final concret si stiind ca nu se vor mai relua filmarile la el?
  • BDorin BDorin
    Serial care ii anulat pacat sunt seriale facute de FOX la greu daca au contract cu ei.
  • banatan de pusta banatan de pusta
    Ar fi ceva sa dea PRO si ceva seriale cu continuitate,hai sa zic "24" are 9 sezoane si se filmeaza..un "LISTENER" si se filmeaza...
  • geo geo
    Daca dupa 11 episoade l-am anulat, va dati seama ca este un film excelent. Vizionare placuta celor care nu l-au vazut deja pe net!

Trimite un comentariu

sus