Skip to main content

VIDEO. Protest cu scântei la „plimbarea” Antenei 3. O jurnalistă B1 TV, agresată de protestatari

 

Capturaţi ecranul complet 10.08.2014 171505.bmpEchipa B1 TV, prezentă la protestul Antenei 3, deghizat în „plimbare”, a fost agresată de protestatari. Jurnaliştii B1 TV au fost loviţi şi jigniţi de protestatari, fiind nevoiţi să plece din mijlocul lor.

Publicitate

Potrivit B1 TV, echipa postului abia ajunsese la Cotroceni înainte de ora oficială a ”plimbării”, când susţinătorii Antenelor au sărit peste aceştia, reportera Mădălina Dicu fiind lovită cu piciorul în spate. Cristi Dorombah (Piticu), venit la faţa locului pentru a face fotografii la protest i-a luat acesteia apărarea a fost şi el imediat săltat de oamenii adunaţi la faţa locului.

Jurnaliştii Antenei 3 au anunţat că vor „să se plimbe” în jurul Palatului Cotroceni, după ce în această săptămână Dan Voiculescu a fost condamnat la 10 ani de închisoare, iar instanţa a dispus confiscarea mai multor terenuri, dar şi a clădirii în care se află studiourile Antenei 1 şi Antenei 3.

Potrivit Mediafax, circa 2.000 de persoane, cei mai mulţi pensionari, s-au adunat duminică după-amiază în zona Palatului Cotroceni, la o manifestaţia pro-Antena 3

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mm Mm
    Intrebare de reporterita catre o persoana de pe strada: "Dumneavoastra ati furat cot la cot cu Dan Voiculescu?" Apoi se mira ca isi ia un sut in fund. :D
  • Ema Ema
    Era ``tiganca imputita`` pe care a vrut sa o bata Base acu cativa ani si nu a apucat, a fost razbunat in sfarsit:)
  • tbancu tbancu
    Eu cred ca a fost o bataie regizata... chiar de B1, sa o arda victime... cine a fost acolo a vazut ca toata lumea ce s-a plimbat au facut-o in mod pasnic.
  • mirceA mirceA
    Violenta nu-si are loc nicaieri si nici scuze.
    Debilul ala care i-a tras un sut in cur fetei de la B1 nu are nicio scuza. La fel, nici ala in tricou verde si cu aparat de fotografiat nu are nicio scuza pentru scurta aia de dreapta cxe i-a aplicat-o debilului.
    Doi nebuni, unul da un sut in fund altul vine si ii trage una la maxilar.
  • 1q 1q
    sa-l instinteze cineva pe turcescu robert, ca plangerile penale nu se fac de catre b1 tv ,pt ca o persoana fizica a fost agresata, ci de persoana agresata. plangerea penala are caracter personal. dar de unde sa stie el...e doar o vedeta tv....
  • un cetatean scarbit un cetatean scarbit
    B1 - atacata? interesant
    inseamna ca nu mai e o televiziune sigura, si e cotata cu risc de cod portocaliu....? stai sa vezi cand vine codul rosu, cum a fost ala din 90 in tvr.
  • Varanul Spart Varanul Spart
    Domnul Michael Jackson si zombii lui din clipul Thriller ar fi invidiosi pe zombii Antena3 .

Trimite un comentariu

sus