Skip to main content

Purtătorul de cuvânt al Guvernului: „Ce plăcere să-l execut electric! Câtă îndemânare am să omor prin blocare ziariştii obiectivi, deci anti-guvernamentali”

 
Jurnalisti
Jurnalisti

JurnalistiPurtătorul de cuvânt al Guvernului, Mirel Palada, lansează un atac foarte dur la adresa jurnaliştilor pe care îi cataloghează drept „anti-guvernamentali”, dând exemplul unui ziarist Gândul, pe care nu-l numeşte, dar despre care spune că l-a „executat electric” cu plăcere, blocându-l pe Facebook, pe motiv că „făcea clăbuci cu spume la mine pe pagină”, scrie Mediafax.

Publicitate

„Câtă îndemânare am să omor prin blocare ziariştii obiectivi, deci anti-guvernamentali. Pufoşilor, nici nu ştiţi câtă plăcere îmi provocaţi”, a comentat el. Ziarul Gândul îl somează public pe purtătorul de cuvânt al Guvernului, Mirel Palada, să spună exact cine este jurnalistul Gândul la care se referă şi care este motivul exact pentru care îl atacă. Totodată, ziarul Gândul consideră că limbajul folosit de purtătorul de cuvânt al Guvernului se constituie într-un derapaj inadmisibil pentru funcţia publică pe care acesta o deţine.

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Mirel Palada, s-a lansat într-un atac dur la adresa jurnaliştilor. Dând exemplul unui ziarist Gândul, pe care nu-l numeşte însă, Palada susţine într-o postare pe Facebook, că l-a „executat electric cu plăcere” pe acesta pe motiv că „făcea clăbuci cu spume la mine pe pagină”

”Cum apare câte un subiect politic care învârtoşează spiritul bejboinic în opinanţi, de zici că-i catastrofă şi dezastru mondial, cum mai scot capul câte doi-trei-zece-douăzeci, depinde de intensitatea subiectului, de bezmetici acoperiţi de pe lista mea care îşi fac seppuku comunicaţional şi trântesc cu cuvintele anti-guvernamentale în baltă propagandistică la mine pe wall. Şi uite aşa mai frigem nişte purceluşi anti-guvernamentali la proţap şi le dăm block şi mai bem o bere în cinstea sufletelor răposaţilor care nu mai este. În seara asta era unul care acum era reporter la Gândul, iar inainte fusese la Hotnews, şi care făcea clăbuci cu spume la mine pe pagină. Ce plăcere să-l execut electric! Câtă îndemânare am să omor prin blocare ziariştii obiectivi, deci anti-guvernamentali. Pufoşilor, nici nu ştiţi câtă plăcere îmi provocaţi”, este postarea integrală de pe Facebook a purtătorului de cuvânt al Guvernului.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • didi didi
    asta, palade, e ruda cu ala de la teleeurobingo, cumva?
  • dănuţu dănuţu
    aşa nume aşa exprimare! cum să te cheme mirel palada şi să mai fi purtător de vorbe al guvernului!
  • vaisteauata vaisteauata
    Bravo Mirele, arde-i "electric"(ca asa merge feisbucu, cu electricitate, ai doar grija sa nu-ti sara siguranta de la atata satisfactie), ce ne trebuie noua ziaristi obiectivi? Nu le este rusine?
    Din cauza lor, oamenii afla adevarul. Si atunci sociologilor rebutati, ca tine, le este tot mai greu sa masluiasca cifrele din sondaje (chiar daca acu' aveti ajutor pretios de la tuDorel, directorul de la statistica) si sa -si lustruiasca limba pe fundul din ce in ce mai dolofan al primului copiator al tarii!
  • Gelu Gelu
    Bravo nea Mirele, arde-i, mama lor de propagandisti de 2 bani!
  • geo geo
    Cine este Mirel Palada asta...cred ca un functionar neinsemnat...daca nu a aparut niciodata la televizor, pina acum...

Trimite un comentariu

sus