Skip to main content

Raul Gheba, comediantul care l-a deranjat pe Badea: Antena 3 şi B1, "cancerul suprem jurnalistic al acestei ţări"

 
raul gheba
raul gheba

raul ghebaComediantul Raul Gheba, cel care a declarat că a fost „plătit cu 100 de lei de Traian Băsescu“ pentru a boicota emisiunea lui Mircea Badea, a scris într-un material publicat pe Vice că Antena 3 şi B1 TV sunt "cancerul suprem jurnalistic al acestei ţări".

Publicitate

„A fost un protest cu vreo legitimitate care să critice lipsa completă de deontologie şi de bun-simţ al celor de la Antene? Nicidecum, am fost nişte tineri plictisiţi şi uşor nervoşi pe acest papagal. Mişcarea noastră a fost doar o b****ă contra vântului, dar e dreptul nostru s-o tragem în democraţie. Pe de altă parte, aseară, emisiunea lui Badea a fost mai scurtă. Îmi pare rău, Mircea. Aş fi vrut să nu fiu aseară acolo şi să am chef de mişto-uri, dar am fost. Mea culpa! Sper să nu mai ajung în contextul să furnizez material pentru ceea ce cred că este cancerul suprem jurnalistic al acestei ţări. Voi şi B1“, a scris Raul Gheba într-un material publicat pe Vice.com.

Raul Gheba, membru al grupului de umor Sector 7, a vorbit într-un interviu acordat ziarului Adevărul despre cum i-a venit ideea "protestului" şi despre un eventual conflict cu Mircea Badea.

Adevărul: Cum v-a venit ideea „protestului“?

Raul Gheba: Pe un grup de pe Faceebok, Autobaza. Noi am fost nişte băieţi care n-aveau nimic de făcut miercuri seara, nu am avut legătură cu marşul motocicliştilor. Au fost două chestii diferite. Eu nici nu aveam intenţia să mă duc, în primă fază, pur şi simplu voiam să-i văd pe aştia de pe Autobază cum se pregătesc. Dar eram cu bicicleta, la plimbare, aşa că am mers şi eu cu ei. Ce s-a întâmplat acolo, de fapt? Motocicliştii care îl bruiau pe Mircea Badea turau motoarele, făceau zgomot, aşa că au trimis o echipă de la Antena 3 să filmeze. Ne-au găsit pe noi trei: primul n-a vrut să vorbească, al doilea a zis că a ieşit la plimbare şi că se odihneşte şi mi s-a părut de datoria mea să le spun ce voiau să audă. Dacă tot s-a deranjat doamna aceea să vină să-mi ia un interviu... Şi-a dat seama că e glumă? Da, la sfârşitul interviului şi-a dat seama că am lua-o la mişto. Eu chiar nu vreau să-l aţâţ pe Mircea Badea sau pe oricine altcineva, dar ar fi fost nepoliticos să-i spun doamnei că nu vreau să vorbesc când puteam să-i dau răspunsul pe care i l-am dat.

Mulţi nu-şi vor dea seama de ironie, vor lua spusele tale drept reale...

Da, mi-e cel mai teamă de cei care chiar cred. Asta ar fi singura mea temere. Te aştepţi să fii atacat de Mircea Badea, în emisiune sau pe Facebook? Sincer, mă aştept. Chiar sunt curios dacă vor difuza materialul pe care l-au filmat aseară. Dar sper ca treaba să nu explodeze la modul negativ, pentru că nu e o bătălie pe care vreau s-o am. Nu am niciun interes politic, nicio afiliere politică, am fost acolo în nume propriu. Sector 7 nu are legătură cu treaba asta... Ai de gând să ripostezi dacă te va ataca în emisiune? Eu sunt prost să mă «bat» Mircea Badea? N-am de gând să vorbesc cu el. Să-şi facă treaba în continuare. Nu am de gând să intru într-un conflict.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • aaaaaaaaa aaaaaaaaa
    lucreaza antenistiii, lucreaza, scriu de zor comentarii. sper ca macar o fac pe bani:))))))))))
  • Fazarat Fazarat
    Ce e ăsta? Comediant? Faptul că s-a scălâmbăiat vreo cinci minute la emisiunea aia idioată înseamnă că e comediant? Vai de steaua lui!
  • VALEA VALEA
    Bai, voi n-aveti preocupari adevarate? Va plictisiti pentru ca sunteti plictisitori. Sunt atatea lucruri de rezolvat, voi vreti sa apareti la tv. Sunteti pe masura alora pe care vreti sa-i combateti. Pacat.
  • unoarecare unoarecare
    Numai un ignorant care habar nu are la ce se uita poate pune semnul egal intre cele doua posturi tv. Din pacate e plina tara de tot felul de hipsteri ignoranti care rumega unul de la altul impresii false.
  • Votantul Votantul
    Un cacacios las si gura mare !! Radu Banciu nu coboara la nivelul lui Badea si Gheba !!
  • qeweqdwqw qeweqdwqw
    tipu asta, Radu Gheba, e ala de la romanii au talent cu stand-up comedy, ala de a ajuns in finala, el e ;)
  • Mm Mm
    Daca nu ai ce face miercurea seara du-te acasa si culca-te,ca maine trebuie sa mergi la serviciu.Daca tot te manaca iesi la o plimbare cu gagica sau ceva.Nu inteleg de ce cauta unii scandal ca apoi sa se planga sau sa se dea sfinti,ca ei nu au nimic cu nimeni,nu au legatura nici cu circul de la TV si nici cu politica.Da,da,cum sa nu.
  • Andrei Andrei
    Altu, cred ca e timpul sa te intorci la ceea ce te pricepi tu mai bine, adica la adulmecatul sosetelor lui Mircea Badea.
  • Marius Marius
    Cica sector 7 vor prezenta matinalul la Kissfm
  • cristi cristi
    De parca el s-a bagat in seama, nu a venit "reportera" sa-l intrebe...
  • Ungureanu Ungureanu
    Altu, mergi si te spanzura!
  • altu altu
    Evident ca sunt anonim.
    Ai vrut sa pari inteligent, stiu.
    Tu ce crezi ? Ti-a reusit ?
  • tot altul tot altul
    Anonim esti tu domnule "altu".
    Pt unu de nu citeste , anonim este si Immanuel Kant .
    Hai pa
  • altu altu
    Cum un anonim poate deveni "comediant" peste noapte ? :)
    A vrut doar sa se faca cunoscut, este evident.
  • altu altu
    Comediant ?
    Un alt tip de papagal, probabil ! :)) Din cealata tabara, insa.

Trimite un comentariu

sus