Skip to main content

Romtelecom şi Cosmote îşi vor schimba denumirea legală şi vor acţiona sub brandul Telekom Romania

 
Telekom
Telekom

TelekomRomtelecom şi Cosmote România îşi vor schima denumirea legală în Telekom Romania Communications, respectiv Telekom Romania Mobile Communications şi vor activa, începând cu jumătatea lunii septembrie, sub brandul Telekom Romania.

Publicitate

"Ca urmare a deciziilor adunărilor generale ale acţionarilor ale fiecărei companii, Romtelecom şi Cosmote România anunţă noile denumiri oficiale. Astfel, începând cu jumătatea lunii septembrie, Romtelecom şi Cosmote România vor comunica sub acelaşi brand: Telekom Romania, în timp ce denumirile legale vor fi Telekom Romania Communications SA (în loc de Romtelecom SA), respectiv Telekom Romania Mobile Communications SA (în loc de Cosmote Romanian Mobile Telecommunications SA)", se arată într-un comunicat comun al celor doi operatori.

Cei doi operatori români sunt controlaţi de grupul elen OTE. La rândul său, OTE este controlat de grupul german Deutsche Telekom, care deţine 40% din acţiuni.

Pentru a pune în practică schimbările implicate de noul brand comun, peste 2.000 de persoane lucrează la peste 100 de proiecte complexe de marketing, vânzări, IT, resurse umane sau din domeniul imobiliar.

Potrivit datelor din comunicat, un număr de 43 de magazine corporate vor fi renovate în întregime în acest an, în linie cu identitatea şi grafica noului brand.

"Dintre acestea, şapte concept stores vor oferi clienţilor o experienţă interactivă, hi-tech, conform standardelor Deutsche Telekom", se menţionează în comunicat.

De asemenea, cei doi operatori vor avea un singur call centre, un singur website şi o singură prezenţă în social media pentru toţi utilizatorii de servicii fixe sau mobile.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Doru Doru
    Daca am abonament cu COSMOTE pana in februarie 2015 , daca nu mai
    exista COSMOTE , pot renunta la abonament fara a plati rezilierea inainte
    de termen ?
  • Dany Dany
    Romtelecom mi-a marit abonamentul cu 0,62 euro ca sa stranga bani de termopane si reclame luminoase cu "T". La ce sa ma astept pe viitor?
  • Cyberblue Cyberblue
    Este sansa unui nou inceput pentru singura companie, in afara de RDS-RCS, care ar putea oferi un pachet five play, dar care, pana acum, a dovedit un dispret total fata de clienti. Si pana acum posibilitatile grupului erau enorme dar si prostia pe masura.
  • dariu dariu
    acum am dublu motiv sa nu folosesc vreodata. am avut romtelecom la achizitionarea apartamentului. si-au batut joc de mine la telefon vreo 4 luni si jumatate cu reparatia net-ului. am chemat o firma privata si s-a rezolvat, pana la urma. mi-amintesc si acum cum radeau femeile alea de mine in telefon si ma intrebau daca mai am zile de concediu sa astept echipa de depanare. una, mai draguta, mi-a recomandat sa-mi fac rost de un concediu medical.

    cat despre cosmote, 5 bani dai, 5 bani face.

Trimite un comentariu

sus